2010 októberi babák (beszélgetés)
Nem,pl ha 2011.dec 12-n szül valaki akkor 2010 dec 12től nézik a jövedelmét!
Ránk még a régi vonatkozik,nálunk naptári évet néznek.Onnan tudom,h tesóm idén szül...
szia!
én is így tudom, ahogy írtad. a 2010 évi jövedelmet néznék, ha idén szülnél.
Sziasztok!
Tud valaki segíteni abban, hogy ha idén szülném meg a 2 babánkat, akkor mi alapján számolódna a TGYÁS? A 2010. évi jövedelmem alapján?
Szeretnénk másodikat, eredetileg jövőre, de most számolgattam mennyi lenne a TGYÁS ha jövőre szülök és mennyi ha még idén, csak nem tudom, hogy jól tudom e, hogy valóban úgy van e, hogy a szülést megelőző év keresetet számít (ahogy most az első babánál is volt).
Ha igen, akkor elég dúrva a különbség, kb 100 e Ft! Így meggondoljuk, hogy inkább húzzunk bele még gyorsan!
Mi újság amúgy?
Eléggé pang a fórum...
ú, az fini. :)
én gyrost készítek pulykából. most megyünk boltba, veszünk hozzá zöldséget meg burgonyát.
mit főztök ma?
én gulyáslevest palacsintával. :)
már jól vagyunk, többi a naplómban :)
Lili itt játszik mellettem.
és ti?
Én az előző kapcsolatomnak pont valentin napon vetettem véget! Persze nem szándékosan...
Miközben előadtam 10 év után, hogy na nekem ennyi elég és most megyek - hallottam a tv-ből, hogy valentin nap van... Azért remélem nem felejti el soha!
Az tök jó ajándék.
Idén nem adsz neki megint?Mit szólna hozzá?
Feltöltöttem a dm-nek a képet.
Erről letettem.
Tavaly milyen jó volt, egy pozitív tesztet adhattam a férjemnek :DDD
Most én se tudom, mivel lepjem meg :-S
óóóóóóóó, nem hiszed el, de pont reggel mondtam magamnak, hogy olyan jó lenne egy új füli!
no! és hogy-hogy füli? addig-addig tanakodtatok Lili fülbelövéséről, hogy végül te kaptál? :)))
tudom.. de 14-én nem lesz itthon, utólag meg olyan béna!
majd kap egy sms-t! Hehehe
van, csak messze :(
azért különbség! :)