2010 októberi babák (beszélgetés)
meg a madártej is jó,nem?
Bár ha azt csinálok,nekem sok nem marad,mert férjem oda van érte.
Hozzávalók: 1 kg alma, 1 liter tej, 1 zacskó vaníliás (főzős) pudingpor, citromos ízesítésű kristálycukor, darabos fahéj és szegfűszeg.
Az almát megpucoljuk és kockákra vágjuk, aztán annyi vízben, ami szűken ellepi a fahéjjal és a szegfűszeggel kb. 10 percig főzzük. Amíg az alma fő, a pudingport és a cukrot csomómentesen elkeverjük a tejben. A pudingporos tejet az almához öntjük. Jól összekeverjük, és addig főzzük, amíg újra fel nem forr. Amint forrni kezd, levesszük a tűzről. Hidegen is, melegen is nagyon finom.
Én így csinálom.
De jó még egy baba!!!
Gratulálok Eszterkének!Jó egészséget kívánok nekik!
Eszterke óriási gratula nektek!!!!!!
Jó egészséget és sok - sok tejet kívánok!!
Maya!
Gyönyörű szép a kicsi lányod!!!
Én infacolt, mecsek baby teát és a gyerekorvos által felírt gyógyszertári papaverinumos görcsoldót használjuk. Infacol nem ér semmit, csak rosszabb lett. A többi hatásos egy idő után.
Ami még bevállt: rezgős pihenőszék, mert a rezgés hatására megindul a puki. A mellkasomon hason fekve alvás és közben símogatom a hátát.
Jó hírem van! :))
Megszületett Eszterke kisfia Dominik ma 8:15-kor, 3600 g-mal, 53 cm-rel :)))
Már 10-kor megkaptam az sms-t, de csak most vettem észre :(
Itt is hatalmas gratula nekik!!!
rakott krumpli másképp:
a hozzávalók ugyanazok, illetve annyival több, hogy tömlős füstölt sajtot is használok.
amivel másképp: a főtt krumplit nem szeletelem hanem a nokedli szaggatón lereszelem és úgy rétegezem. a tojás és a kolbász mellett a füstölt tömlős sajt is a rétegbe megy. a tetejére tojással kikevert tejfölt öntök és reszelt sajtot.
szia.
igen próbáltam már, de sajnos csak rosszabb lett tőle. büfizik, pukizik és kakil rendesen és mégis hasfájós. most hason alszik és eléggé nyugodtan alszik végre.
te is Laurát vársz?:-)
maya!
én ismerem és tudom, hogy mit érzel. sajnos engem is azért császároztak meg mert a lányom szívhangja leesett. hát az a bizonyos depresszió engem is utolért, de már túl vagyok rajta. most engem is a hasfájás és sírás visel meg de nagyon.
ha gondolod priviben ki tudjuk ezeket beszélgetni.
Eszterke kisfia 2010.10.27-én 8:15-kor 3600 grammal 53 centivel megszületett!!!
Üdvözlünk Dominik!
Jó egészséget mindkettőtöknek!!!
Ohh,szegénykém...
Azért szerintem a császárnak is megvan a maga előnye,ne aggódj ezen!A tolófájások elején mg jó néhányat ki kellett lélegeznem,na és hátaz borzasztó volt...egy másik lányt pont akkor császároztak és azon gondolkodtam,h mos milyen jó neki...
Epit kaptál?Hány órát vajúdtál?Párod bent volt?
Engem is varrtak,az volt az egészben a legrosszabb,ugyanis hiába a helyi érzéstelenítés amit belül csináltak ugyanúgy fájt...Most is rossz,de elviselhető,ülni még csak féloldalasan tudok...