2010 októberi babák (beszélgetés)
igen, nála.
nézd meg a naplóját 1217. bejegyzés :)
Igen most kénytelenek házhoz jönni.Bár addig is némelyik jött.
Csak időpontot képtelenség mondani,mert ugye nem tudom,h.Bence mikor éhes ill.milyen kedvű.
Mosoly eddig is volt.De tegnapelőtt óta néha van olyan is,mintha kacagna csak még hang nélkül.Tök ari volt úgy.
Házhoz járnak az ügyfeleid?Az tök jó,így tudsz dolgozni babázás mellett is.
Bálintnak esze ágában sincs még mosolyogni...
Sziasztok!
Gondolom azért kell 70fokon mert gyengébb mint a többi mosópor,attól baba mosópor...
Valaki mos babamosóporral?
Én vettem tegnap,70 fok van ráíva,hát az nagyon sok szerintem.Én 40fokon szoktam mosni legtöbbször.
Bence az elmúlt két napban sokat alszik,ha fent van meg jó kedve is van,már sokkal többet mosolyog.
Hát a naptárnak még nem álltam neki.
De a hozzávalók már meg vannak.Képeket is csináltam a héten sokat.
Márcsak ki kell nyomtatni.2dédimamának és a 2 mamának kell,tehát 4-et kell gyártanom.
Kötelező kampány van azokat kell kötnöm,jönnek az ügyfelek,a jövőhéten készre akarom csinálni őket,és utána neki kéne állnom a karácsony tervezetének.
pl.Játékokat nézni a neten,naptár stb.
ma van bababörze nálunk.
ilyenen még nem voltam, úgyhogy, ha anyu eljön hozzánk kinézünk a párommal
szia
jól köszi! Dorka az esti hisztit leszámítva nagyon jó kislány.
veletek mi újság? Bence, hogy van? naptárral hogy állsz?
sziasztok!
Hogy telik a hétvégétek?Babák jól viselkednek?
sziasztok
Lyanáról tud valaki valamit?
Sziasztok!
HOgy telt a napotok?Van itt vki?
igen, köszönöm.
most sok pelust kaptunk ajándékba, de biztos szükségünk lesz még rá :)
köszi szépen.
a kupont nézted amit küldtem linket?!
Most olvastam :)
nagyon szép. örülök, hogy minden jól sikerült! gratulálok!
szerintem ma felhívom az OEP-et és nekik is elmondom ezt. bár biztos qrvára meg fogja őket hatni. de azért csak megkérdezem, hogy mikor óhajtják utalni a pénzemet!
jól kezdődik ez a napom is... idegeskedéssel!
képzeljétek megint nem vagyok jól! már este éreztem, hogy baj lesz, mert megint elkezdett fájni a mellem. aztán fél 12-kor, ahogy felkelt Tiffancs mértem egy lázat és már megint hőemelkedésem volt. csak úgy szakadt rólam a víz! nagyon megijedtem! csajok én már negyedszer lázasodom be a mellem miatt. már tényleg elegem van. azóta nincs lázam hál istennek, csak nehogy elkiabáljam. de nem tudom mi lesz később. a mellem még mindig fáj alul egy területen. pedig lefejtem, meg masszíroztam is. remélem nem lesz megint kórház belőle, mert felakasztom magam!