2010 októberi babák (beszélgetés)
Lehet telefonálok Anynak? Hogy nekem is hozzon ... jajja Lányok, ilyeneket ne is mondjatok nekem, mert mindjárt mindent megkívánok :S
Áhh, ennél a cégnél már a büfé is megszűnt... :-S
Nyami! :) Akkor előre is jó étvágyat hozzá! :)
Én most egy Milli vaníliás krémtúrót falatozok :)
De van ám ... menj le a büfébe, tuti nekik is van! :):):)
Azta mindenit, de rég ittam olyat! :DDD
Van még ez az üdítő??? :DDD
Jah, és várom, hogy Anya ideérjen, mert hozza a reggelimet :):):) KAKAÓSCSIGA :P:P:P
Köszönöm teljesen tökéletesen!
Most épp Mirindázok. Tegnap úgy megkívántam a boltban, hogy mondtam Apának, hogy ez most hazajön velünk :)
Nem volt elragadtatva, mikor a teli kosárba még azt is bepréseltem :):):)
Szia!
Én is ma töltöttem be a 10 hetet mensi szerint! :)
Szia Drága én is szerdán megyek UH-ra már alig várom!
:((( Nincs igazság sehol, ahol pénzről van szó... :(
kértem zárást az autómra 2008. októberben és most is, hogy mennyit kéne visszafizetnem. most kb 30.000 ft-al kevesebbet kellene visszafizetnem,mint másfél éve. közben havonta 26000 ft-ot fizetek. hát hol itt az igazság. fel vagyok háborodva!!!
Hát az nem lenne rossz... Bár én nem sok jót várok az áprilistól meg az utána következőktől... :-S
reméljük talpra áll a cég! már csak rendbe kellene jönnie a gazdaságnak, mert lassan én sem tudom fizetni a hiteleket. úgyhogy szedje össze magát az ország
Jó reggelt! :)
Hogy vagytok?
Jó reggelt nagy pocakos :) úgy látom mi vagyunk a munka hősei :)))
Reggel émelyegtem picit, most jól vagyok, csak álmos... :)
Hát igen, elég válságos helyzetbe került a cég, már a csődeljárást mondogatták, de azért az még nem lesz talán, csak fizucsökkentés, meg átszervezések, meg gondolom a második körben létszámcsökkentés... Nem tudom, engem így kirúghatnak-e, hogy kismami vagyok, talán nem, meg ha kell, elmegyek táppénzre, csak anyum is itt dolgozik, és érte jobban aggódok... :(
De nem lesz semmi baj, ezt is megússzuk! :)
mizu a melóhellyel? olvastam hogy gondok vannak.
szia, kicsit émelygek, de megvagyok. Te?
Jó reggelt! :)
Szia katt, hogy vagy?
jó éjt kismamik!
HOlnap talizunk:) pusziiiii
Én elköszönök Kismamik, mert nagyon fáradt vagyok!Mindenkinek szép álmokat!
ismerős...ma Ati vett nekem mákos sütit..na nem igazán vagyok érte oda,de most...de a kinai kaja,meg a csokik...és elötte kb. egy éve ettem ezeket utoljára. (fogyi:))
Ha eltűnők mára, az azért lesz, mert meguntam, hogy 5 percenként kidob a net.
További ajánlott fórumok: