2010 októberi babák (beszélgetés)
szinte semmit. csak ha nagyon sokat sétáltam akkor húzódott a hasam, de egyébként semmit
Mármint tünetet nem éreztél egy hétig?
egyébként a múltkorin kívül én sem éreztem semmit. sőt. a mostani görcsölés előtt vagy egy hétig semmit nem éreztem. fura volt.
Oks ... akkor most olvasok egy kicsit :P
itt vagyok, csak firkáltam közben a naplóba
Megnéztem a képedet ... Te is szépen alakulsz - mármint poci ügyileg :):):)
Nah, a herpesz ... azzal is szenvedtem egész idáig, mikor az egyik elmúlt, már jött is a másik. Most mintha normalizálódott volna a helyzet (kopp-kopp-kopp)
Vigigolvastam ... nem vagytok semmik azért, egy nap alatt ennyit írni!
...
Én meg soha nem érzek semmit. DE ma nem alszok el addig, amíg nem érzek valamit (vagy amíg be nem beszélem magamnak, hogy most éreztem vmit)
...
Örülök, hogy jól vagy, s minden elmúlt!!!
Jajj-jajj ... erről már egyszer egy egész nagy vita robbant ki
nekem már 2szer volt herpeszem eddig a terhesség alatt pl, pedig előtte talán ha életemben egyszer volt.
Az eleje óta mindenem tiszta pattanás. Szó szerint mindenem. :(:(:(:(:(
én eddig bugyborékolást éreztem egyszer :), de nem tudom, hogy baba volt-e, mindenesetre soha nem éreztem még ilyet.
Én már igen ... eszerint kislány, de Apa hasa felett is kipróbáltuk (csak úgy) Hát neki is körbe-körbe forgott :):):)
Sziamia!
Én is, meg reagálok is néhányra! :P
Ezt hallottam valahol, hogy ilyenkor megváltozhatnak ... nah, mióta ezt olvastam, állandóan nézem az anyajegyeimet. Tele vagyok velük, de eddig még nem változtak meg.
sziasztok. visszaolvasok :)
Nyugi, nincs odabent semmi baj ... akinek ilyen szépen növekszik a pocija, ott a babó is biztos jól érzi magát! :)
De jó, hát akkor üdv újra köztünk, s akkor már a táblázatot is megtaláltad valószínű :)
Sziasztok!
Megint rengeteget írtatok, így megint reagálok pár régebbi dologra!:):):):):)
...
Szóval én már napok óta pakolom a kezem, de soha nem érzek semmit sem a pocimon ... mármint, hogy mozogna ott valaki. :(
Bocs.Óriásit hibáztam. :( Hárompetéjű...Mondom hogy nem vagyok jártas a témában. :(((
De édesek!!! :)
Hihetetlen jó érzés lehet 3 Picivel a hasban :)
De jó! Kétpetéjű ikrek? Nem vagyok jártas a témában.:)
Tettem fel képeket a Manókról.
Viktodának kell írni egy privit.
Én 10 hetes vagyok, októberre várom a babucit. Mit kell csinálni, hogy rajta legyek a táblázaton?
én is most akartam köszönni,menni kell készülni..este benézek még elmondani mi volt:) puszi nektek ,jó volt dumálni:)
Nekem is mennem kell, sziasztok!
Csajok mentem, majd este még benézek!
Pusza mindenkinek!
néha szivesen belevágnék,de maradok a bevált módszernél és csodálom,akiknek volt bátorságuk otthon maradni:))
bár azt hiszem,hogy itt is van ilyenre lehetőség......
További ajánlott fórumok: