2010 októberi babák (beszélgetés)
Köszi, én is így gondolom :))
És ha láttátok volna amit ma csinált az uh-n!!! Azt hittem megzabálom! :)
Szia Lucalilli!
Dehogy érzem tolakodónak! Ha belegondolok kisebb az amnio veszélyének az esélye, mint annak, hogy beteg a babám :( Ezután szerintem nem sok gondolkoznivaló van :(
szia panini
nagyon sajnálom ami veled történik de a sajnálat nem sokat segít.én ugygondolom leírom neked amit tudok.van egy ismerősöm akinek beteg babája lett,ő nem csináltatta meg az amniot,viszont a kombináltja is rossz lett,ezért nemtudni miért.van olyan is a közvetlen családban akinek nincs kombináltja,és afp-je iszonyú lett,de nem ment el az amnióra,és egészséges a kislánya.én biztosan elmennék,de csak azért mert az1 %ban nemhiszek szinte sosem végződik vetéléssel a vizsgálat,viszont nembírnék így élni bizonytalanságban.de én biológus vok,és ezéltal hipohonder is:).ettől függetlenűl biztos vagyok benne hogy nincs baj a babáddal ugyanis,ha az orrcsont jó a kezdetektől akkor azért nagyon valószínű,hogy egészséges.a genetikusok álltalában 150-es kombináltal küldenek el rossz afp esetén is,bár sokat nem ér az afp vizsgálat,csak izgalmakat okoz.itt svájcban nincs.épp ezért.neharagudj ha tolakodónak érzed a véleményemet csak gondoltam én legalább nem vok laikus,és több közöm van hozzá mint néha az orvosoknak,mert ez a szakmám,és hidd el érdemes nyugodtan hozzáállni,nem lesz semmi baj!
Nem érzek semmit, mármint nőgyógyászatilag.
Egyébként még mindig fáj a fejem és visszajöttek a hányások is, nem marad meg bennem az étel.
Dokinál ma voltam, szerdán meg irány a genetikus.
Berhukri, <><><><> köszi a drukkolást!
Jócskán ránk fér!
Sziasztok CSajok!
Pfú most látom hogy milyen rossz hírek vannak mióta nem voltam fent!
Panníni Küldöm az energiát hogy legyen erőd mindenhez! Rendbe jönnek a dolgok meglátod!
Mikor mész dokihoz legközelebb?
Köszönöm a megnyugtató válaszokat
Még annyi kérdésem lenne hogy a Brendonban mennyiért lehet venni a szívhallgató készüléket és hány hetes kortól lehet használni vagy mikortól mutatja a babóca szívhangját????
Nah, majd még benézek ma! Megyek ebédelni!
Puszó Mindenkinek!
Szia!
Örülök, hogy itt vagy, s nem fordulsz teljesen magadba!
Tényleg bízz a picúrban, már megmutatta volna az anyukájának uh-n, ha baja lenne.
szia Panini! sajnálom, hogy ezt végig kell csinálnod, de tudom, hogy itt is minden rendben lesz, mint oly sok esetben.
Csak én nem tudom ki az a C??
sokat számít egy jó szó,a szakértelem.
Én is hálát adok a sorsnak,akihez dokihoz járnom kell terhesgondozásra doki,annyira kedves,hogy mindent megmerek kérdezni.
Sokat számít.
Beszéljétek meg,kérdezz meg mindet őszintén,még ha banálisnak is hangzik,mert a te életed.
Sok sikert!
Veled leszek gondolatban.
Sziasztok, mennem kell védőnőhöz.
Panini, kitartás!
Pussz!
ahogy elnéztem ma a dokik arcát az amnio felé.
De majd a C segít szerdán. Legalábbis remélem.