2010 októberi babák (beszélgetés)
Mi van veletek????? Ezer éve nem halltóottunk rólad. Mesél gyorsan:)))
Csak néhány képet raktam fel. Van jó néhány darab body, felső, nadrág, kardigán, zokni, harisnya, van olyan takaró amelyik pólyának össze patentolható. Van pelenkázó asztalunk is már.
Nem kell neki papucs. Csak olyan édes volt és megvettük neki:-)))
Szia!
Húha, hirtelen hogy belelendültetek! :):):)
Nagyon csinosak! :D De lehet egy hülye kérdésem? :S Miért kell egy kisbabának papucs?
Nah menek, s ezt majd holnap visszaolvasom :D:D:D
Puszillak!
Sziasztok csajszik!!!
Mindenki hétvégézik??
A naplómba tettem fel pár képet Laura új cuccaiból. Hihetetlen édes ruhákat lehet venni a csajszinak:-) Ízelítő a naplóban:-)))
Teljesen el vagyunk olvadva apával.
Úgy látom, mindenki hétvégézik, csak én vagyok magam. Akkor mindenkinek kellemes hétvégét! Remélem jól vagytok, s a pocaklakók is!
heló, de rég hallottam felőled! mindjárt itt a hétfő!
Sziasztok!
Sehol senki? Mindenki hétvégézik? :)
Akkor te maradsz legtovább :)))
Én lassan megyek, végre napsütésben hagyhatom el a melót :D
Mindenkinek kellemes hétvégét! Puszi!
Nem én is dolgozom fél 4-ig!De úgy mennék már haza ilyen jó időben!Ráadásul az egész főnökség is lelépett!
Nem, szerencsére csak 2-ig maradok :)
Puszi :)
Köszi! :):):):)
De most én is magadra hagylak :) De ahogy nézem, neked sem sok van hátra :)
Puszi :):):)
Hmmm, már csak én húzom az igát??? :-S
Szia! :)
Busznyák Csaba volt most bent, és ő mért le mindent :)
De nem tudom, hogy került oda :)
Sziasztok! :):):)
Csak egy gyors kérdés ...
Manó!
Ki volt a doki??? S nekem miért nem mértek ennyi mindent??? :(
De amúgy örülök, hogy még mindig minden rendben! :)
Heló drága! Szép hétvégét! Jó fogást!
Na mára vége a melónak. Nem tudom hogy a hétvégén tudok e jönni, de ha nem akkor jó hétvégét mindenkinek, pihizzetek sokat. Ja és szorítsatok mert holnap horgászversenyre megyünk, apa is és én is beneveztünk.:))) Hátha megint elhozok egy kupát, 2 éve 3. lettem:))) Már tök izgulok. De a lényeg, hogy a család utána együtt lesz, mert a másik fele meg főzőversenyezni fog, és a verseny témáját együtt fogjuk bekebelezni:))) Szóval szorítsatok, hogy holnap taroljon kis családom, de legalábbis érezzük jól magunkat, és ne essen az eső. Puszi mindenkinek!!!
én is megyek csajszik, sajna dolgoznom kell. szép napot és sok babamocorgást :))
Én fizetek érte :)
Előre be kell fizetni csekken 500 Ft-ot, és akkor kénytelenek képet adni :D
Jaj de gyönyörű voltál:))))
Aranyos:))) De ti kaptok képet genetikain??? Ez nem éri, nálunk akkor nem adnak:S Csak akkor van képünk, ha a saját dokinkhoz megyünk magánra, és sajna most valami gond van a gépének a felbontásával, mert sokszor elég kinézni amit mutogat.:(
No csajok, mennem kell, mert sosem készülünk el. :(
Jók legyetek, nagyon szép hétvégét, hétfőn jövök a hírekkel, és remélhetőleg képpel is a 4d-s uh-ról. :)
Vigyázzatok magatokra és a babákra!
Puszi!
További ajánlott fórumok: