Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2010 októberi babák (beszélgetés)
Hahó! No akkor mindjárt indulsz haza. :)
:)
Majd otthon visszanézek, hátha lesz valaki, mert du nincs mostanában olyan nagy forgalom mint régen. Látszik hogy nyár van.Jössz este fele? Ha nem akkor jó pihenést!!!
Nu, vagyok. Közbe látom mindjárt négy óra. Te meddig dolgozol?
Én is örülök, eddig úgy volt, hogy nem kapun k sehonnan. Ngyon kíváncsi vagyok rájuk:)
Még van 2 oldal, mert közben rájöttem, hogy tegnap este sem voltam:)
Szijja!
Na az tök jó, hogy kaptok rucikat :)
Hello kismamik. ma eddig nem tudtam jönni, megpróbálok gyors visszaolvasni. Ugye nem írtatok sokat?
Úgy látszik mégis kapok/unk rucikat Flórának:))) Juhéj!!
Délutánonként eléggé kihal a fórum... :)
Köszi szuper lett mind a kettő
Csajok, ezen az oldalon is vannak hasznos dolgok, kórházi csomag, kelengyelista, szülési terv, meg mindenféle jó, nézzetek körül, ha van kedvetek:
[link]
szerintem engem is jövő héten invitálnak a cukros kínzásra ráadásul lehet hogy egyedül kell mennem!
Meg általános vérvételre, nagy laborra is.
Már megint nem lesz szabad vénám :)
még nem.
jövőhéten megyek.
Panini! Te már voltál terhelésen? Én most vettem meg a patikában a cukrod, de húú, de nem kevés :S
Nekem akkor is rúgdal, ha éhes, és akkor is, ha már ettem :DDD Egyelőre minden ízlik neki :)
akkor a cukor terheléskor kirúgja az oldalamat :)
tuti.
én is észrevettem már, ha valami édeset eszek egyből belendül a kislány :))
most akkorákat rúg Levente..biztos a fagyi
ez még nálunk nincs, de ki tudja mi lesz még a végén..
mindjárt itt van péntek, s láthatom a pofikáját is
nekem a párom fél nagyon :)..már idegesít, hogy őt is nekem kell nyugtatnom :)
azt biztos élvezte Levi is! :)
de nem ám!
néha elkap a félelem, de ugyanakkor nagyon várom.
További ajánlott fórumok: