2010 októberi babák (beszélgetés)
igen.
az utóbbi napokban alig akart leállni, ma meg alig-alig jelzett be párat.
Szia :)
Nekem ma hiperaktív inkább :)
sziasztok.
nálatok is lustább ma a bébi?
sziasztok!
Délelőtt kegyetlen sokat tudtok írni.
Manó küldöm a mail címemet privibe légyszi nekem is.köszi
Tök jó manó listája!Hazaviszem apának aztán átnézzük!
Mano nekem is légysziiii!! :)))
Sziasztok!
Én pont olyan 3-as csomagot kaptam rózsaszínben ajándékba. Egész jó anyag.
én is láttam pont :) itt is akcsiós
Tipp!Most az egyik nagy hipermarketünkben t..co nagyon olcsón vannak a hosszú ujjas bady-k 3-as csomagolásban!Ugye jön a nyár kinek kellene hosszú ujjas?Hát nekünk pont jól fog jönni!
kezdek megzakkanni az időtől... valahogy fel kéne ráznom magam... futni kéne egy kört! :-))
ó, ezt nem tudom überelni!!!! ilyen itt nincs!!!
aranyosak vagytok, nem pánikolok, ezt már kihúzom!
eddig is minden vajszínű vagy semleges, és szerintem a hófehér is nagyon édes egy babának, és könnyű mosni is...
én azért szeretem az itteni használt boltot. 180 ft ért is lehet gyönyörű rugit kapni pl
az a baj, hogy ahogy nézem, néha jobban jár az ember, ha az üzleteket járja végig, minthogy a netet, mert árak szempontjából van olyan bolt, ahol a használt árán megkapod az újat, kivéve persze, ha az ember kifog egy kismamit aki el szeretné adni a gyerkőcruhákat csomagban valakinek...de ahhoz meg kell némi nemi infó :-(
akkor textil pelus, cumisüveg mosó kefe, lázmérő, esetleg kis kád, melltartó betét..ilyenek :)
ágyneműt kifejezetten lányosat akarok ha lányka lesz....
:-((( brühühüüüü :-(( addig se ágynemű, se több ruhácska...se babakocsi...se takarócska...
hogy én milyen balfék vagyok.. most jöttem rá, hogy mégiscsak van nyomtatott leletem, csak rányomtatták az előző hátuljára :)))
addig vegyél olyan dolgokat, amik unisexek. pl kifogót lehet, vagy ágyneműt, ami bézs, vagy sárga
az a baj, hogy alig találni valamit ami nem csupa kék vagy csupa rózsaszín, így míg ezt a problémám meg nem oldom, elég frusztráló keresgélni.... :-(
ruhákat én is aukciós oldalakról vettem meg itt is van egy használt bolt. újonnan meg csak néhány body-t vettem hipermarketben óccóért
Én egy licitálós oldalról vettem több mindent köztük a babakocsi zsákokat is és overálokat!
V@tera
Elküldtem privibe az email címem!Küld el légyszi hogy egyáltalán fogalmam legyen mit kell még beszerezni!
További ajánlott fórumok: