2010 októberi babák (beszélgetés)
A feje tetejére állt a világ. Itt meg mindig fagyoskodni szoktunk nyáron is. Emlékszem, tavalyelőtt szerintem egy hét volt mindössze, amikor nem kellett pulcsit is venni.
Most meg ez már nem az első időszak idén, amikor 25-28 (akár még 30) fok is van.
Én élveztem, hogy mutogathatom a pocim :)
Olyan jó érzés volt, amikor mindenki megnézte, és elmosolyodott a bajsza alatt :D
Már ha egyszer még lesz napsütés ezen a nyáron. Bár nem bánom, hogy nincs állandó 30 fok, asszem kimamiként jobb nyarat kis se foghattunk volna. (Ezt most lekopogtam gyorsan)
Értem. Mondjuk a tűző napot én sem bírom, szóval kifeküdni én sem fogok...
Asszem tényleg próbálgatok, aztán meglátom, hogy melyikben érzem magam. :)
szerintem mi sem napozunk. éjjel medence, nap közben meg megyünk, megyünk. annyi itt a látnivaló, hogy csak na
Én bikiniben voltam a Balcsin, de azért direktbe nem napoztam. Kicsit így is lepirult a pocakom, mert hát azért kimozdultam néha az árnyékból, de sokáig nem szabad napozni szerintem.
majd küldök képeslapot :) én imádok képeslapot kapni :)
Az biztos... El sem tudjuk képzelni, mi vár ránk októbertől...Biztosan tiszta zombik leszünk...
Arra kell vigyázni, hogy ne melegedjen át a méhed.Én nem fogok kifeküdni, de én egyébként se bírom nagyon a napot.
én venni fogok egyrészes, hogy ne kelljen feszengnem :)
Asszem a kórházban írják ki a fürdetőt, meg a kenőcsöket. Az elején még nem ajánlatos mást használni.
holnap talán elmegyünk valami parkos strandos helyre itt a közelben, mert elképesztő jó idő ígérkezik...Azon agyalok, hogy be merjem-e vállalni a bikinit és megnapoztassam pocaklakót, vagy inkább maradjon az egyberészes... Ti hogy álltok ehhez? Gondolom a nap nem árthat, nem? Lehet, hogy majd próbálgatok...
jó lesz. kicsit előre kellene pihennem az elkövetkezőkre :)
A nyaralást már én is nagyon várom, még 4 hét:))
Jó lesz majd pihenni végre, gondolom... :)
nem kell, még ma feltszem
aug 3-6ig Mátraháza honvéd üdülő medencével :), de már júli végén elindulunk, leadjuk a kutyát Nyíregyen..
jajdejó! :D De ugye nem kell hétfőig várnunk a képekre? Léccilécci... :D
hú, már én is várom a nyaralást..rám férne egy kis pihi
Hát én már csak ilyen lusta későn kelő vagyok. :(
Tegnap este megvolt a nagy áttörés, kistökös vége beerősített, és legyőzte a vastag (hájas:)) hasfalamat...
Így végre már én is tudom, milyen az, ha hullámzik a poci, meg ki-ki dudorodik itt-ott, és nem csak belülről érzem a mocorgást. :D
szia, én már túl vagyok rajta :)
Jó reggelt! :)
Én meg reggelizek.
További ajánlott fórumok: