2010 nyarára kiírt kismamák Győrből és környékéről (beszélgetés)
Köszi Mammmi...
Mi van ha a fogadott dokink pont szabin lesz amikor jön a baba?
Vénusz, neked mondott vmit a dokibá erről? Én annyit tudok hogy júliusban és augusztusban is elmegy 2-2 hét szabira.
Sziasztok!
Zsófi jobbulást!
Ebben a hülye esőben kellett a terhesgondozóba mennem.-( El is áztam kissé.-(
...én vagyok...azt hiszem kicsit megfáztam: fájdogál a torkom, nem győzöm inni a mézes-citromos teát...
Ez az eső annyira szomorú hangulatba tudja hozni az ember lányát...
jó reggelt győri lányok!
Hogyis van ez?
Pár napig itt vagyunk? Alusztok? Na mindedgy, remélem jól vagytok...
Szia Vénusz!
Ma vagyok 17+5. Még semmit nem vettünk, majd a jövő hónaptól. A Brendonban nézelődtünk meg igényeltünk törzsvásárlói kártyát!-)
Én megyek mindenképpen, mert akkor hozzuk el kiságyat az unitesómtól....Az e havi Babamagazinban van egy bón, amivel 300 Ft-ot lehet spórolni a belépőn...ez is vmi...
Ti voltatok már ilyenen? Ott vannak új és használt holmik is? És csak ruha vagy esetleg egyéb cuccok?
Sziasztok Lányok! Örülök, hogy minden oké veletek. Én már a 28. hétben vagyok. Mostmár azért egyre nehezebb. Még dolgozom, ülni pedig elég fárasztó, és még az áprilist szeretném végigdolgozni.
Én már aludni sem tudok igazán annyit mozog a picur. Mostmár olyan 1200 gramm és 34 centi.
Április 25-én mentek a börzére Budapestre?
Reméljük megmutatja magát :)Főleg ha szófogadó kisgyerek :) :)
Most vagy kb. a 18-ik héten?
Akkor lassan mocorogni is fog: vagyis érzed majd...
Nálunk már nagyon megy a ficánkolás...Sokszor olyanokat hullámzik a pocim....Még van helye a kis tökinek...
Vettetek már vmit?
Szia Zsofi!
Hogy vagy?
6.-án megyek uh-ra, talán megmutatja a nemét-)
Úgy szeretném! Minden nap elmondom neki hogy majd dobjon egy terpeszt a kedvünkért!-)))
Szia! Köszi jól vagyok, csak továbbra is álomkóros! :) Tegnap voltam dokinál meg vérvételen, 3 hét múlva megyek uh-ra.
Te hogy vagy?
Szia!
Hogy vagy? Régen beszéltünk.
Nekem 24. hétre mondta a védőnő!
Sziasztok!
Mikor van ez a cukorterheléses vizsgálat? Én még csak 19.-én megyek a 12 hetes uh-ra.
Hahó! Mi van veletek csajok?
Hogy álltok a szülésznő fogadása kérdéshez? Ismertek kedves szülésznőket?
Ma voltam cukorterheléses vizsgálaton...amennyi kellemetlent lehet róla olvasni, ahhoz képest semmi az egész. Vittem citromot és így majdnem olyan volt mintha limonádét itattak volna...Nem gáz...
Megmondom őszintén mi a kórházban voltunk, mert azt mondták ott elég részletes szakvéleményt adnak.
Ha gondolod megadom a telefonszámot ahol időpontot tudtok kérni: 70/351-7799 vagy a matávos: 96/418-244/1157 mellék. 10.000 Ft volt a vizsgálat, csekket az orvosom adott, be kellett fizetni és vinni magammal. 30 perces volt kb. a vizsgálat dvd-re vették. Képeket nem kértünk, mert a dvd-ről állítólag lehet képet készíteni. Hát röviden ennyi.
Hali!
Szuper lett az eredményed!!!És ahogy gondolom alig híztál vmicskét :) A baba már egészen husi lehet :) ugye? Hol voltatok 4D-n?
Én végülis csak a jövő héten megyek cukros vizsgálatra: mert a doki bá az eredeti számításához tartja magát, ami szerint még csak most töltöm be a 24-ik hetet. Ezen ne múljék.
Hali!
Én ma megyek dokibához...remélem nem mond semmit és akkor a hét második felében mehetek cukros vizet inni...
Szia!
Itt vagyok!-)
Dokinál voltam délelött. 2 perc alatt végeztem. Majd 3 hét múlva megyek újra.
De irigyellek most :)
Én még mindig az irodában rostokolok... :(
Jó pihikézést!