Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 nyarára kiírt kismamák Győrből és környékéről fórum

2010 nyarára kiírt kismamák Győrből és környékéről (beszélgetős fórum)


30. zami (válaszként erre: 27. - Vénusz2010)
2010. jan. 28. 18:48
Aranyos lehetett:-) Megnéztem a képeidet. Nagyon helyes kis család vagytok:-) Neked ki az orvosod?
29. zami (válaszként erre: 28. - Zsofido)
2010. jan. 28. 18:41

Na, szuper, akkor ez nagyon jó hír. Nagyon örülök neki! Akkor most fellélegezhetsz.

Hát, ha már harmadszorra mondják, biztos igazuk van:-)

28. zsofido (válaszként erre: 25. - Zami)
2010. jan. 28. 18:31

Nna most jöttem dokibától. Azt mondta ne parázzak azon a cisztaszerűségen: mert ha a betegségem akarna kiújulni, akkor az tuti nem fog megtörténni, mert a terhesség nem engedi (mivel nincs menzesz). De majd jövő szerdán kell felhívnom, és akkor bemegyek a kórházba, ott megnéz UHval alaposan....

Úgyhogy egyelőre nem foglalkozom vele :)


Már harmadjára mondják hogy nagyon fiúsnak látszik :) Rá is írta a kiskönyvemre (cerkával)...

27. vénusz2010 (válaszként erre: 26. - Zami)
2010. jan. 28. 11:38
köszönöm gratulációd! Sajnos, hogy kisfiú vagy kislány azt még nagyon titkolja, de szerencsére minden rendben van. Olyan édesen hason volt a kis lábacskái pedig fel voltak húzva. Nagyon Boldog vagyok!
26. zami (válaszként erre: 20. - Vénusz2010)
2010. jan. 28. 11:36

Szia!


Örülök, hogy csatlakoztál. Gratula a babódhoz. Megmutatta magát ma az UH-n?

25. zami (válaszként erre: 19. - Zsofido)
2010. jan. 28. 11:33

Szia!

Szerintem sem rohan az idő. Mintha vontatnák. Állítólag majd a végén mondjuk azt, hogy hogy elrohant ez az idő.

Lehet, hogy csak parából - ahogy írtad - de mi az integráltat választottuk. Bár biztosan a kombinált is teljesen elegendő lenne.

Sajnálom, hogy még mindig nem tünt el az a dolog. Mit mondott ma a dokid? Nagyon drukkolok, hogy jól alakuljon.

Nekem nagyon lassan telnek a napok. Igaz ki sem mozdulok a házból, így szinte senkivel nem beszélgetek egész nap. Gondolom, mivel te sem jársz sehova, nálad sem jobb a helyzet.

24. vénusz2010 (válaszként erre: 23. - Zsofido)
2010. jan. 27. 14:53

Igen. Mivel a Varga elég hétköznapi név szerintem, mindenképpen egy kicsit különlegesebbet szeretnénk.

Fiúneveink: Adrián, Dorián, Sebastian

Lánynévvel úgy vagyunk, hogy két neve lesz az első mindenképpen a Nadine, második pedig vagy az Ivett, vagy az Inez.

23. zsofido (válaszként erre: 22. - Vénusz2010)
2010. jan. 27. 14:18

Akkor most a 19. hét már nagyon jót jelent!!!

És remélhetőleg holnap megmutatkozik a pindurka! Vannak már neveitek?

22. vénusz2010 (válaszként erre: 21. - Zsofido)
2010. jan. 27. 14:06

Szia!


Az esküvő 2008. júniusában volt. A nagylányom pedig már 13. évében van. Ezenkivül páromnak van három gyermeke az előző házasságából.

Az ok? Az orvosok sem tudták megmondani. Bár nem vizsgálták igazából az okát. Egy éve kb. nagyon sok gyümölcsöt, zöldésget eszek, és csirkehúst, nagyon sok rizst, azt mondta orvosom lehet, most ezért sikerült megtapadnia, mert az előző terhességeimnél soha nem tapadt meg a petesejt, és mindig a 10. hét körül vetéltem el.

Most nagyon örülök!

Holnap megyek a kötelező 19. heti ultrahangra, talán már a nemét is meg fogom tudni.

2010. jan. 27. 14:00

Szia!


Örülök h ránk találtál :) Nem vagyunk túl sokan...

Gratula a 19. héthez!!!

Mennyi idős az első gyermek? Szépek vagytok az esküvőn! Most volt januárban?!

Azt lehet tudni, h mi volt a vetélés oka?

2010. jan. 27. 09:45

Sziasztok!


Csatlakoznék hozzátok, mint győri kismama. Júniusra várom második gyermekemet, sajnos négy vetélés után. Mostmár a 19. hétben vagyok, úgyhogy van remény!!!

19. zsofido (válaszként erre: 18. - Zami)
2010. jan. 27. 08:43

Szia!


Mindenki azt mondja, rohan az idő a terhesség alatt...mindjárt itt lesz a szülés: majd meglátom...Hát sztem...nem. Igenis lassan telik. És a te két heted is hosszú, tudom és átérzem :)

Tegnap nem voltam a terhesgondozóban, holnap kell mennem AFPre. A Down szűrésből az alapot választottuk (9000Ft). Nem értem miért paráznak olyan sokan emiatt. Úgyis a terhesgondozó is nézi ezt kötelezően. Sztem ezzel csak a lelkiismeretünkre apellálnak...De persze ha lenne fölös 30000Ftom, akkor megcsináltattam volna a "szuperkombinált" tesztet :)

Örülök h jó híreket kaptál. Nálam semmi új nem derült ki. Ugyanúgy ott van az az izé, aminek nem kéne ott lennie. Jövő héten megmutatja az UHs csajszi a főorvosnak, aki talán engem is megnéz: hátha okosabbak leszünk. És mivel holnap megyek nődokihoz is, neki is szólok.

Most egyre jobban megint téma a H1N1. Nem tudom, egyelőre tartom magam az elveimhez. Nem akarok gyógyszert.(Végülis ez miért más, mint egy akármilyen gyógykészítmény: amit egyébként egyáltalán nem javasolt szedni babavárás idején?!)


És hogy telnek a napjaid? Neked nem uncsi otthon?

pussz

18. zami (válaszként erre: 17. - Zsofido)
2010. jan. 26. 19:42

Szia!


Én is nagyon rosszul alszom. Én kb. 3 órát egy éjjel, és még abban is felkelek. Hajnalok hajnalán felkelek, majd reménykedem, hogy este legalább elalszom, mert fáradt leszek, de nem.

Pedig napközben nem alszom, csak pihi van.

Hát nem tudom, lehet igazad van H1N1 ügyben. Még van 2 hetem rágódni rajta. Na de elég, ha csak egy beteggel találkozik az ember...

Délután mész UH-ra? Hova? A dokidhoz? Ma nem voltál a terhesgondozóba? Láttam egy lányt, aki a képeid alapján még te is lehettél volna...de akkor gondolom nem te voltál.

Írj mindenképp, hogy mi volt az UH-n. Drukkolok!

Én szerencsére jó híreket kaptam:-), de azért ne kezdjek el ugrálni:-) Remélem már rendben lesz minden.Te melyik szűrést kérted? Kombinált, vagy integrált?

Mégcsak a tizedikben.Még van 2 hosszú hét.

puszi

2010. jan. 26. 06:44

Jó reggelt!


Nem is értem: kidobott az ágy :)

Nem tudom, te hogy vagy vele, de amióta babát várok: elég rosszul alszom. Éjjelente 2-3 órát nézegetek ki a fejemből... Kb. 1 hete elkezdtem szedni MagneB6-t és azóta mintha jobb lenne a helyzet...Ma sem ébredtem fel: még pisilni sem...Te hogy vagy ezzel a kérdéssel?


Igen, én is hallottam a tavaszi H1N1 hullámról....sztem túl sok vakcina maradt...majd akkor sem járok emberek közé... :)

Én is csak boltba megyek (vagy a férjem: ha nehezebb dolgot kell cipelni), illetve barátokhoz...ja és persze terhesgondozóba: amit utálok a tömeg és hosszú várakozás miatt...

Ma du megyek UHra, remélem okosabb leszek tőle...aztán csüt. terhesgondozó:AFP, fogorvoshoz, és nődokihoz...Hosszú nap...


Mire jutottatok tegnap? Kaptál jó híreket?!

Most hányadik hétnél tartasz?

pussz

16. zami (válaszként erre: 15. - Zsofido)
2010. jan. 25. 10:28

Szia!


Én is azt remélem, hogy mire beadatnám, már semmi nem lesz, bár azt is hallottam, hogy tavasszal lesz még egy hullám. Hát nem tudom...Igaz én sem nagyon járok sehová, csak dokihoz, terhesgondozóba,- azért ott vannak jónéhányan - nameg néha boltba azért el kell menni.

Igen, ma megyek. Remélem jókat hallok tőle:-)

Te mikor mész legközelebb?

Neked is szép napot!

2010. jan. 25. 07:53

Szia!

H1N1: nekünk a Kaáliban azt mondták (akkor "tört ki a járvány" és a beavatkozás legelején voltunk), hogy most ne adassuk be. A mellékhatások - pl. láz - károsan hathatott volna a babuci megtapadására...

Aztán ahogy te is, úgy én is azt gondoltam, hogy a 3. hónapig várok. Most itt vagyok és azt hiszem h már nem is adatom be. Mire eltelne a 2-3 hét és igazán védett lennék, addigra remélhetőleg elmúlik a veszély....és mint ahogy írtam: sehova sem járok...Egyébként az orvosok azt mondták (körzeti., Kelemen) h adassam be. De nagyon az látszott h a hivatalos verzió ez, és nem a saját véleményük.

Ma mész dokihoz?

Szép napot!

14. zami
2010. jan. 24. 09:10
Hihetetlen, hogy senki más nincs Győrből.
13. zami
2010. jan. 24. 09:09

Jó reggelt!

Köszi, nagyon remélem.

Megnéztem a képeidet, nagyon helyesek vagytok, a picur is:-) Hihetetlen, hgy már ennyi idősen ilyen kész kis manó.

Lehet, hogy én is megyek kedden UH-ra. Holnap tudom meg. Remélem nem találnak nálad semmit, a múltkor csak rosszul látták.

Én nagyon bízom az orvosomban. Korábban az éves szűrésekre mindig máshoz mentem, úgyyhogy nem ismertem, de nagyon sok jót hallottam róla.

A Kelemen is nagyon jó. Szült nála ismerősöm, dícsérte.

Igen, jó lesz már, ha kitavaszodik. Én sem nagyon mozdultam/mozdulok ki mostanában.

Tényleg, te hogy állsz a H1N1 ügyben? Beadattad a védőoltást?

Én már bánom, hogy még terhesség előtt nem adattam be. Gondoltam majd decemberben, de aztán babó elsőre összejött :-), úgyhogy oltás elmaradt. Azt mondják a 3. hónap után ajánlatos, úgyhogy majd ha addig eljutok valószínüleg beadatom.

12. zsofido (válaszként erre: 11. - Zami)
2010. jan. 24. 08:18

Szia!

Remélem hamar túljutsz a nehezén és rendben lesz minden.

Kedden megyek megint UHra, akkor megint megnézzük mi a helyzet...Az egészben az a legjobb, h akkor a picurkát is látom :)

Parányi jó doki: azt mondják! Törődik a betegekkel (kórházi tapasztalat)...

Én már annyira várom a tavszt: hogy ki lehessen már mozdulni a lakásból (panel)! Mert eddig ugye az influenzaveszély és a hideg az ami visszatartott...már alig várom hogy lehessen sétálni, kimozdulni...ilyen fagyban be vagyok kényszerítve a meleg lakásba, nehogy megfázzak vagy ilyesmi....

11. zami (válaszként erre: 10. - Zsofido)
2010. jan. 23. 16:21

Szia!

Bevéreztem, és ez eléggé elhúzódott, ezért javallott a fekvés.

Megmondom őszintén - szerencsére - nem tudtam mi az az endometriozis, de megnéztem a neten. Húúú,az elég komoly. Írtad, hogy kedden mit mondtak. Drukkolok, hogy ne úgy legyen. Mikor tudsz konkrétabbat?

Az én orvosom Parányi J. Szerintem én fogadtam volna mindenképp. Így meg, hogy problémám is van, el sem tudnám képzelni, hogy mindig máshoz járjak.

2010. jan. 21. 15:11

Te szegény! Mennyit kell feküdnöd? Egész nap?

Hát némi probléma nálam is van...Másfél évvel ezelőtt endometriozisom lett...aminek következtében 3-szor műtöttek...és a Kaáliba kellett járnunk babaügyben... És kedden az ultrahangon sajna megint látott a néni olyan szöveteket amik az endora utalnak....ez nem túl jó jel, úgyhogy eléggé izgulok a témán...

Igen van dokim: a Kelemen Szilárdhoz járok. Ő műtött már: ismeri az előzményeket. És maradok is nála ... Neked van orvosod?

Egyébként ha nem lenne semmi bajom, akkor sztem nem fogadnék dokit...Az ügyeletes orvos miért lenne rosszabb mint a fogadott pénzes doki? A fogadott doki úgyis csak akkorra jön be, amikor az események már felgyorsulnak...Az ügyeletes csak akkor szívás, ha sokan szülnek egyszerre...

9. zami (válaszként erre: 8. - Zsofido)
2010. jan. 19. 15:45

Nálunk is első. Én sem dolgozom. Tulajdonképpen bírnám még, hisz nem megerőltető a munkám, de voltak problémák, ami miatt azonnal kiírtak, és fekvésre "ítéltek".

Én a terhesgondozóba Győrbe járok, de a védőnőhöz nem, mivel nem egészen győri vagyok, csak környéki. Te fogadsz orvost?

2010. jan. 19. 09:04

Hali!

Igen, első baba :) Nálatok?

Én nem dolgozom, mert a munkaköröm sztem veszélyes lehet a terhességre, úgyhogy első pillanattól "ki vagyok írva". Már voltam védőnőnél is (most csüt-n megyek másodjára). A Tihanyi úti rendelőbe kell járjak...és te? Dolgozol?

7. zami (válaszként erre: 6. - Zsofido)
2010. jan. 18. 19:21

Szia!

Hát, nem lettünk többen :-(

Akkor neked szerencséd volt, bár hányingerre én sem nagyon panaszkodhatom. Néha déhutánonként kap el az inger, de nem vészes. A reggeli rosszullétek elkerültek engem is.

Szerencsére nekem migrénem soha nem volt, nem vagyok egy fejfájós. Este meg későn fekszem, így alszom, bár iszonyat dolgokat álmodom, igaz ez nem valószínű, hogy a terhességgel függ össze.

Én holnap megyek először a védőnőhöz.

Nálatok első baba?

2010. jan. 17. 17:03

Szia!


Hát az h ketten vagyunk, utalhat a népesség csökkenésre is... :(

A védőnőm azt mondta hogy nála (az ő körzetében) alig vannak kismamák akik idénre várják a babusukat.


Köszi, én lekopogom, jól vagyok. Az első három hónap is eseménymentes volt: semmi rosszulét vagy ilyesmi. És te, hogy vagy?

A migrénem viszont megmaradt... :( Attól szenvedek. Ja és éjszaka elég sokat virrasztok: kerülget az álommanó. Neked nincs ilyen gondod?

5. zami
2010. jan. 16. 15:13

Szia!

Húúú, ketten vagyunk? Nem semmi:-)Azt hittem több győri kismami fórumozik.

Na mindegy, majdcsak leszünk többen:-)

Mi augusztus végére várjuk, úgyhogy te jóval előrébb vagy mint én. Hogy viseled?

4. zsofido (válaszként erre: 3. - Zami)
2010. jan. 16. 14:39

Szia!


:)

Igen, működik: te meg én írunk bele.

Mi júli 18-ra vagyunk kiírva.

3. zami
2010. jan. 15. 12:35

Sziasztok!


Működik még ez a topik?

Mi augusztusra várjuk első babánkat.

2. zsofido (válaszként erre: 1. - Nyulka82)
2010. jan. 9. 13:29

Sziasztok!


Én is győri vagyok és júliusra várjuk a babócát...

A 13. hetet töltöm be holnap :) Azaz talán az egyik nehéz perióduson túl vagyok :)

Megkérdezhetem, hogy ki a dokid? Én a Kelemenhez járok....

2009. dec. 9. 12:28
Sziasztok! Keresem mindazokat a Kismamákat, akik 2010 nyarán adnak életet kisbabájuknak Győrben, vagy környékén! Én győri vagyok és most vagyok a 6 hétben! Jelentkezzetek!!!

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook