2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Láttam téma volt az hogy mikor és milyen körülmények között fogant a baba.
Ficánkánk egy egyhetes hollandiai üzleti út gyümölcse. Hollandiában egy kedves ismerősnél szálltunk meg akinek egy plusz szobája volt, ezért egy szobában kellett aludni apósommal, aki egyébként alvatlansággal küzd. Egy hétig... Mire hazajöttünk teljesen ki voltunk éhezve egymásra. Valamikor ezután jött össze Ficánka.
És a tesztet is Hollandia miatt csináltam meg... A drága férjem ismét üzleti útra indult. Nekem mindig késett, de gondoltam, mégis megpróbálom, mert nem szeretném telefonon közölni apával , ha véletlenül pozitív. És nagy meglepetésre pozitív volt.
Ezért nem is féltem egyedül itthon maradni, amugy félős vagyok, de tudtam, hogy nem vagyok egyedül.
Szegény te!
Nekem fele ennyi helyre sem kell mennem mint nektek. Hónaponta nőgyógyász, hónaponta háziorvos. Eddig egyszer voltam vérvételen, és most elküldtek vizeletvizsgálatra.
De jó annak aki érzi már a babát.
Tegnap voltam a háziorvosnál. Megemlítettem a tüneteimet: szédülés, étvágytalanság,... és érdekes módon ő is vitaminellenes. Szóval asszem maradok a természetnél. De már van egy kis étvágyam és megint eltelt két nap hányinger nélkül, ezért nagyon boldog vagyok. Végre birok enni tejet, joghurtot, marhahúst, birok inni ásványvizet, ami megnyugtat, mert legalább annyi kálcium-magnéziumhoz jutok.
Ettem kiwit is, és sok sok kerti epret. Apa kertészkedik és azt mondta, hogy jó kiwit enni mert azt nem kell permetezni.
Érzem gömbölyödni a pocit, de mozgást még nem...alig várom.
Sziasztok!
Lassan már szégyellek írni, olyan ritkán vagyok :((( Bocsánat.
Nektek ekkora a pocakotok? Nekem óriási, és párnap alatt nőtt ki. Hogy mi van ezzel a gyerekkel? :)
Holnap megyek biopsziára. Rossze emlékeim vannak nagyon nagyon, fizikailag is és lelkileg is. Kicsit izgulok, fogalmam sincs mi lesz holnap... ÁÁÁÁ :)
Bogyóka is kisebb mint amekorra kéne, hogy legyen menzi szerint! Menzi szerint október 28ra lennék kiírva, de így csak november 6...
De mivel tudtam mikor foggant nem lepődtem meg!
Murphy törvénye...:-)
No, én megyek is, mert ez a gyerek mindig a megbeszélt időpont előtt megjelenik már 10-15 perccel.:-)
Ma kezdem a 16. hetet és a hányinger három napja visszatért. Pedig már olyan jól voltam !
Jövö kedden megyek dokihoz, remélem mégegyszer megerösítí, hogy fiú lesz.
Mennem kell, mert dolgozni, enni és írni nem lehet egyszerre :(
16+5, mindjárt 17.
Évid, ne aggódj, Bumbust én is csak 18 hetesen kezdtem el érezni picikét...
Én még mindig csak a mocorgást érzem. Tegnap este elég ütemesen éreztem, mert megint felhúzott lábakkal feküdtem.
Te hanyadik hétben is vagy?
Jaj lányok: annyira boldog vagyok!!!!
Zoé most rugdosott meg engem :)))
Komolyan mondom, nem megmozdult, mint ahogy eddig éreztem, hanem rugdosott egy párat :)
az élet szééép :)
Most meg nagyon furi érzés van a hasam aljába, és olyan kemény is, szerintem Bogyóka feszíti ki :)
Az ÁEK az a régi MÁV-nak az új neve. Az az, ami az állatkerttel szemben van. Én oda mentem be, amikor petefészek gyulladásom volt, hogy gyorsan vért vegyenek, meg hogy megvizsgáljon a dokim hétvégén, és amikor véreztem a 8. héten, akkor is oda hívott be egy vasárnapi napon, és ott UH-ozott meg. De akkor a rendelői részbe kellett menjek.
Nekem nincs bajom magával a kórházzal sem, három ágyasak a szobák, mindegyikhez saját fürdő van, amik állítólag szépek, mert újak. A szülőszobák szintén nagyon jók, a felszereltségük is mert ha jól tudom, a Honvédből átvittek oda minden újonnan megvásárolt cuccost.
Köszi, jól, csak öblögetnem kell, mert még vérzik kicsit, zsibbad még! Du. nődoki! Tegnap be kellett vennem 2x fél panadolt, remélem nem ártottam vele Zigikének!
Szurkolok neked szombatra!
Igen, később olvastam, hogy van már egy nagylányod. Csak nagyon megörültem, hogy végre valaki az ÁEK-ből, így rögtön írtam. :-)Láttad, hogy írtam ki egy fórumot a kórházról? Ha érdekel, kukkants be, vannak hasznos infók az ott szültektől.
A felkészítő minden hónap első szerdáján van asszem. Én még fontolgatom, nekem nem is kell oda bejárjak, a dokim ott vezet le szüléseket, de ide Szentendrére járok hozzá, ott intéznek mindent. Bár ajánlotta, hogy a 18-20. heti genetikai uh-ra menjek be, de inkább oda megyek majd, ahol múlt pénteken voltam 4D-n, nagyon szimpi az orvos.
Minden rendben volt? Jól vagytok?
Én szombaton megyek, töméscsere lesz. Már félek...:-/