Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 novemberi babát várók fórum

2010 novemberi babát várók (beszélgetés)

3504. vvicus (válaszként erre: 3500. - Nahóka)
2010. máj. 27. 19:22

Ugye nem bántottalak meg a Hugó, a vizilovas dolcskával?...

Nem tudom, nekem ez az orvosajánlgatás olyan dolog, hogy kinek mi jön be, na meg, simán lehet orvosnál is, hogy egyik páciens szimpibb, mint a másik. Egyik személyes ismerősöm esküszik egy dokinőre, akit anyukám ki nem állhat, szerinte egy érzéketlen, bunkó fapi#a. Erről a nőről itt a fórumon is olvastam jót meg rosszat is. Szóval: kinek a pap, kinek a paplan...:-D

3503. egypt (válaszként erre: 3500. - Nahóka)
2010. máj. 27. 17:50
Akkor ehhez képest nálunk még rendesek. Velem UH-n soha nem voltak bunkók, se orvos, se szonográfus.
3502. egypt (válaszként erre: 3495. - Nahóka)
2010. máj. 27. 17:49
Nálunk régen csekken kellett előre befizetni a pénzt, és vinni magaddal a feladószelvényt. Ez biztos, hogy teljesen legális.
3501. egypt (válaszként erre: 3494. - Mel81)
2010. máj. 27. 17:48
Igen, mert akkor még nincs méhlepény.
3500. Nahóka (válaszként erre: 3499. - Vvicus)
2010. máj. 27. 17:25
Szerintem ott is attól függ kihez esel be!Amikor a genetikain kértem a pasi már úgy nézett rám,hogy elszégyelltem magam!Ő egy igazi fapofa volt.Bár az Áekes fórumodon az egyik csajszi nála szült,és agyon dícsérte!Tridencel Zsolt a neve!Meg is lepődtem!Az a baj,hogy futószalag van,még le sem törlöd a hasad,jön a következő,és nem érnek rá ilyenekre!Azért is rám szólt a pali,hogy ne nézegessem,hanem feküdjek nyugodtan!Persze neki nem ez az évszázad terhessége,csak mi érezzük annak a magunkét.Hát szépen lefeküdtem,lenyeltem a könnyem és szót fogadtam.Ez az egészségügy.Persze azért vannak pozitív dolgok is,csak lehet,hogy rosszkor voltam rossz helyen.A vizilovat koszi!:-)
3499. vvicus (válaszként erre: 3495. - Nahóka)
2010. máj. 27. 17:13
Én, amikor a dokim behívott egy vasárnapi nap az ÁEK-be, mert vérezgettem és megUH-ozott, kaptam tőle képet. Totál biztos vagyok benne, hogy a kép kérdés az orvos jóindulatától függ, de írtad, hogy mindenki fapofa...
3498. vvicus (válaszként erre: 3494. - Mel81)
2010. máj. 27. 17:11
Nekem is megvan az a könyv, igaz, azt kábé 10 éve olvastam, viszont tavaly megvettem és elolvastam a Születésünk titkait. De én úgy értelmeztem, hogy arról a két hétről beszél, amikor még nem is vagy igaziból terhes. Majd belenézek én is. Jó is, hogy írtad! :-)
3497. vvicus (válaszként erre: 3490. - Nahóka)
2010. máj. 27. 17:10

Én szeretem a vizilovakat, férjemnek is szoktam mondani a Hugó, a viziló dalszövegét: Kissé pocakos, ámde aranyos! :-) Mert még mindig nagyobb az ő pocakja, mint az enyém. Ő olyan 5 hónap körül tarthat, na de majd összehasonlítjuk. :-)

Ja, amúgy elkészül a tészta, már be is laktunk vele, fini lett. Csak megküzdöttem vele. :-)

3496. Nahóka (válaszként erre: 3493. - Egypt)
2010. máj. 27. 17:09
Én a Lucával voltam így,mint te!Mindenkire néztem hülyén!:0 Ezeknek mi bajuk van???Már bánom!Nem volt szép dolog!:-D
3495. Nahóka
2010. máj. 27. 17:04
Lányok itt se sorszám,se kép!Akkor nyomtatnak képet ha valami baj van!Megkérdeztem,hogy ha nincs pénz miért nem fizetős a buli?Mondtam,hogy az első gyereknél fizettem a képért!A doktornő elképedt teljesen!Azt mondta ilyet nem lehetne,és nem akarta elhinni nekem!Illetve megkérdezte,hogy számlát kapatam-e?Na akkor én néztem hülyén!Lehet,hogy etikátlan elkérni x száz forintot,de mi boldogan kifizetnénk!Szerencsére már van a 4D!Ha van pénzed rá mehetsz mozizni!Ha nincs akkor fáj a szíved!
3494. mel81 (válaszként erre: 3307. - Vvicus)
2010. máj. 27. 16:29

Megint nem tudok visszaolvasni.

Szóval én is arra az első két hétre gondoltam, tehát amikor már megfogant a baba. Az első két hétben még nincs olyan kapcsolata az anya szervezetével, hogy gyógyszer átjutna. Ezt a Czeizel szájából már többször hallottam.

Másik: Én valamikor tavaly kiírtam a "Génjeink titkai" című könyvből, hogy melyek azok a gyógyszerek, amik tényleg árthatnak a magzatnak, és a listán a Te gyógyszered nincs rajta. Ezt a listát úgy állították össze (minden évben felülvizsgálják), hogy gyűjtik azokat az eseteket,amikor az anyuka szedett valami gyógyszert a terhessége alatt, és beteg gyereke született. Ezeket az eseteket megvizsgálják. Mert pl. állatkísérletekkel nem lehet megállapítani semmi konkrétat, mert rájuk a különböző hatóanyagok másképp hatnak (ilyen bizonyosodott be például az aspirinről). Terheseken pedig természetesen semmilyen kísérletet nem lehet végezni.

3493. egypt
2010. máj. 27. 16:23
Azt hiszem, marha szerencsém van, hogy se elsőre, se most nem voltak igazából terhességi tüneteim. Ha nem nőtt volna a hasam, el sem hiszem, hogy terhes vagyok. Semmi hányinger vagy rosszullét. És annyira egyforma is a kettő, lefogadom, hogy a szülés is ugyanolyan lesz másodszorra is.
3492. egypt (válaszként erre: 3476. - Nahóka)
2010. máj. 27. 16:21
Kép nálunk is csak akkor van, ha fizetsz.
3491. egypt (válaszként erre: 3461. - Nahóka)
2010. máj. 27. 16:19
Nálunk nem kell időpont, csak odamész, és az automatánál kapsz egy sorszámot. Mint a bankban.
3490. Nahóka (válaszként erre: 3483. - Orsibigyu)
2010. máj. 27. 15:58
Hát tudod egyfolytában magamat sajnálom,hogy viziló leszek,de ha téged olvaslak,lehet,hogy mégsem!Hát ez nagyon durva!Egyébként a viziló tök aranyos állat!Ugye??...
3489. vvicus
2010. máj. 27. 15:46
Na jó, megpróbálkozom a főzéssel. :-)
3488. anett0731 (válaszként erre: 3479. - Orsibigyu)
2010. máj. 27. 15:40
Szegénykém :)
3487. vvicus (válaszként erre: 3486. - Orsibigyu)
2010. máj. 27. 15:38
Szia, puszi!
3486. orsibigyu
2010. máj. 27. 15:37
Na kész a férjem kidob a gép elől. Mennem kell. Majd holnap leszek legközelebb. Hajrá Vicus, meg tudod csinálni.
3485. vvicus (válaszként erre: 3483. - Orsibigyu)
2010. máj. 27. 15:36
Hála Istennek! :-)
3484. vvicus (válaszként erre: 3481. - Nahóka)
2010. máj. 27. 15:36
:-D Ó, ugyan már! 14 éves, lehet, hogy még örül is neki, hogy nincs előtte annyi kaja, így nem kell a hízástól félni.
3483. orsibigyu (válaszként erre: 3477. - Vvicus)
2010. máj. 27. 15:35

Neked legyen igazad... De ha visszajön akkor is van egy jó módszerem. Éspedig akkor hányok, mikor még éhes vagyok, és csak utána eszek. Ne pazaroljam a sok jó drága ételt.

Tegnap is ez volt a terv, ezért ittam egy csomó ásványvizet, mert attól eddig hánytam, és ne a gombáslaskát hányjam, jobb a víz, kevésbé fájdalmas, erre meg éreztem ahogy rendbetesz mindent odabent. És jóllaktam mindennel.

3482. vvicus (válaszként erre: 3478. - Orsibigyu)
2010. máj. 27. 15:34

Nálunk férjem a filmen bealvós, de aztán nem is kell megismételni. Én inkább olyankor azt csinálom, hogy ha látom, már pilled, kikapcsolom, és másnap folytatjuk. Csak pl. a Sherlock Holmest néztük vasárnap és hétfőn is, és el is veszítettem a fonalat egy picit benne a megszakítás miatt. :-)

Én meg lehet, megpróbálkozom a főzéssel. Most felültem, próbálgatom magam, milyen így. Picit rosszabb, mint fekve, de talán az aprítást meg tudom csinálni. :-)

3481. Nahóka
2010. máj. 27. 15:34
Nem baj,de tényleg szörnyű vagyok!Szinte szégyenlem már amit művelek,persze annyira nem,hogy abbahagyjam.A lányom meg csak fogy!A multkor már azon gondolkodtam,hogy én eszek el előle mindent???Neki nem is marad,csak én nem veszem észre?!Ez a törpe szegény hova születik!?Hát anya az ilyen!?
3480. vvicus (válaszként erre: 3476. - Nahóka)
2010. máj. 27. 15:32

Jó ezt tudni, akkor most segítettél benne, hogy még jobban elhatározzam magam, hogy maradok a szentendreinél a következő időpontban is.

Szóval te fiút is szeretnél? Én eleinte csak lányt tudtam volna elképzelni, de mióta fiút érzek, éppen úgy örülök neki is. :-) Ezáltal eljutottam arra a tipikus szintre, hogy mindegy, csak egészséges legyen. De férjem még mindig a kisfiú mellett pártoskodik, na mintha bármit is lehetne már tenni ellene vagy érte. :-)

3479. orsibigyu (válaszként erre: 3474. - Anett0731)
2010. máj. 27. 15:31
De én épp, hogy minden családtaggal ellentétben hányok, csak nagyim nem tud erről nyilatkozni. Szegény... Úgy hiányzik.
3478. orsibigyu
2010. máj. 27. 15:30
Na , de most megint átadom a gépet a férjemnek...aztán lehet filmet nézünk, amibe én mindig belealszok. Tegnap elkezdtük a Gyűrük ura trilógiát amiből én egy felet láttam most csak, a többit elaludtam. Szegény férjem, megint nézheti a második felét velem újra. Folyton ezt csinálom :D nagyon élvezi szegény, mondthatom.
3477. vvicus (válaszként erre: 3472. - Orsibigyu)
2010. máj. 27. 15:30
De te már nem fogsz!!! Nem jön vissza és kész, punktum. :-D
3476. Nahóka (válaszként erre: 3465. - Vvicus)
2010. máj. 27. 15:29
Eddig ha uh-ra kértem időpontot,nem volt ilyen!Mst belefutottam!Ha elégedett vagy,akkor maradj is ott,mert itt nagyon futószalagos a sima uh is,meg a genetikai is.Fapofa mindenhol,semmi romantika,ne is nézd,csak arra koncentrálnak,hogy elvégezzék a feladatot.De semmi lelki!Sőt képet sem kapsz!Ennyi!Mindegy,csak szűrjenek ki mindent a többit már el sem várom!Majd a fizetősön elbájolognak velem,és talán megtudom a nemét is!Én is kisfiút érzek,mint te!:))Remélem összejön!!!
3475. evid (válaszként erre: 3472. - Orsibigyu)
2010. máj. 27. 15:28
Nem hiszem hogy tegnap nálam olvashattad, de én is igy vagyok vele :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook