2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
második :) most várom az elsö babámat.
De köszönöm, úgy legyen!
A második fiú után még nem kapnék sokkot, de a harmadik után asszem igen. Ez így lenne akkor is, ha három lányom lenne.
Hát szerintem is.
Az sem mindig jön be, hogy ha csúcsos a has, akkor fiú, ha nem, akkor lány....
Hét igen, ez így szokott lenni.:) A párom tesója nekünk 2 lányt jósolt. Nem nagyon hiszek a jóslásban. De a párom annyira akar egy fiút is, hogy lehet, hogy ezért nem jön be.
Ti hisztek abban, hogy lehet tudatosan tervezni a születendő baba nemét?
Szia, üdv köztünk! :-)
Képzeld, az én páromék négyen vannak testvérek, mind fiú! Állandóan kislányt szerettek volna, a legkisebb később született, 10 évvel fiatalabb páromnál, és csak a szülőszobán derült ki, hog ymegint fiú lett! :-)
Most emiatt nagyon odavannak anyósék, hogy kislányunk lesz. .-)
Szia! :-)
Az álmok mindig jelentenek valamit. :-)
Bár én 2 éve azt álmodtam többször is, hogy ikreim lesznek. :-)
Sziasztok!
Amine, drukkolok, hogy kislány legyen a 3. gyerkőc. Ezek szerint még nem mutatta meg magát?
Egyszer régebben olvastam egy cikket egy babás újságban, hogy a családban már 3 fiú volt, és nagyon szerettek volna már egy lányt, és próbálkoztak tovább, és lett még 2 fiuk.:)
Én is nagyon szeretném, hogy fiam is és lányom is legyen.
Most én is előreszaladtam, még az 1. baba sincs meg, és már tervezzük a másodikat.
Láttam, hogy a melltartón gondolkodtok, hogy ki milyent és hol vegyen.
Én kipróbáltam a szoptatós melltartót, szerintem nagyon kényelmes.Most már szinte csak az jön rám. Az egyik bababoltban vettem 2.300 Ft-ért.
Állítólag a Müllerben is van, és akciósan 1.500 Ft körül van. tervezem, hogy majd valamikor megnézem, kíváncsi vagyok, mit adnak ennyiért.
A kínaiban elég bénák és kicsik voltak.
Az én osztályomban volt egy srác, aki az osztályban a legkisebb volt. És ma ő a legsikeresebb közülünk. Bankban dolgozik, és 2 hónap után magas pozícióba helyezték. Nem merem elképzelni mennyit keres.
Anyám 7 évesen ment pedig 6 évesen kellett volna, mert nagyon unta már a sulit, mert mire ő odajutott, mindent megtanult magától és semmi újat nem mondott nekia suli.
Jó reggelt mindenkinek!
Képzeljétek azt álmodtam, hogy kislámyom van... Szerintem három évre elöre álmodtam.
Egyébként mindenképpen kell egy kislány, nem is tudom mi lesz velem, ha három fiam lesz...
A kislányomat mindig olyannak képzelem el amilyen én voltam, és biztos sokat fogunk összeöltözni, de nem adok rá sok rózsaszínt.
Hú, de elöreszaladtam én is!
Azt hittem fiúknak nehezebb lesz ruhákat venni, de hála az égnek itt nagyon jó választék van. Bár a férjem nem nagyon örül neki, ha nélküle veszek valamit, fontos, hogy neki is tetszen.
Mindenféleképpen lefotózom!Na jó, csak akkor, ha tényleg jó lesz, mert ha elbénázom, akkor nem mutogatom!:)
Tettem fel egy friss képet a pocakról, nekem csak ekkora!:)
Gondoltam, vettem a lapot! :-)
Ugyanúgy kell vele bánni, mint a temperával, csak akkor kell higítani, ha túl sűrűnek érzed. Annyi a különbség az akril és a tempera között, hogyha az akril megszárad, akkor már nem lehet vízzel feloldani, letörölni a temperát igen. És az akril fényesebb, ha megszáradt, a tempera matt.
Valahogy ki, de azért még azt érzem, kicsit tompa az agyam!:) Na majd talán a kávé!:)
Apropó, kérdezném tőled, hogy akrilfestéket azt kell vízzel higítanom, és, ha igen, akkor kb.hogyan, megnéztem és van itthon ilyen festékem, már csak karton kell, na meg a rajzokat kitalálnom!:)
Jó reggelt Mindenkinek!
Hát lányok, én ma aludtam rendesen, tegnap már este 8-kor ágyban voltam( na jó éjféltől fél 1-ig fent) és most keltem egy negyed órája.Most éledezem kicsit...:) Reggeli+ kávé.
:D én sem tudom, spar talán nincs, de lehet van, csak én nem tudom. Én sem vagyok konfekciós, de annak örülök, hogy nem nőtt sokat, bár így is szétrepedt. Én igazából kisebbnek látom, lehet attól csíkos, hogy fogytam...van ilyen?
Még várok, és lehet a szülészettel szembeni üzletekben nézem meg, ott csomó babacucc van. Majd csak kapok valahol. Mást úgysem kell vegyek. És jó nagyot veszek, hogy a párnácskák is beleférjenek, nehogy átüssön a tej.
Jó reggelt!
Orsibigyu!
Nagy nagy gratula a vizsgádhoz, egy gonddal kevesebb! Kifújhatod magad, tessék pihenni!
Örülök, hogy tatád jól van és a kilátások sem reménytelenek!