2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Hú, fogalmam sincs a pólyával kapcsolatban semmi, még nem gondolkoztam rajta.
Én is kérek! Sajna nincs itthon.
Kóstoltátok már a cserpes sajtműhely rudiját? Múltkor fedeztem fel, és annyira finom, mint régen az igazi rudi! Ebben van túró, nem túró-utánzat! :-)
Szerintem is nagyon ügyi. :-) Már én sem félek. :-)
Na, ezt megjegyzem, köszi. :-)
Azért is kérdeztem ám, mert párom azt mondta abba kell rakni, hogy tartsa a hátát.
búcsúzok. van 1-2 elintézni valóm még.minden jót, nektek és a piciknek is!
Úgyis ilyenekkel próbálkozom.Már jobb is.:)
miért sznvedsz? "nagy dolog"? egyél sok rost tartalmú kaját zöldséget gyümölcsöt és kevés kakaót étcsokit. a lekvárok is jók!
Köszi a tippet,már úgyis már régen ettem banánt. A terhesség elején is csak azt kívántam. De most lehet, hogy zsemle és salvus víz vagy citromlé lesz. Már nagyon szenvedek.
egyél csak egyél. Ha meg lent a cukrod kapj be 3-4 szem szőlőcukrot vagy egy babnánt. de egy zsemle vagy kenyér is jó. Többet érsz el vele mint a rudival mégha kevésbé finomak is. a rudit meg egyed, mert fincsi!!!4
Én is úgy imádom, reggel vettem 5 db-ot és szégyen szemre mind befaltam.
Este meg anyósnál vacsorázunk, ott is mindig van édesség. Vigyáznom kell.
én nem hiszem. nem meggyőződésből nem, de tőlem ez távol áll.
Na látod, erre nem is gondoltam, csak tömtem a fejem.:)
Meg bundazsákot veszünk, majd abban hozzuk haza szerintem.
Hát, ezen még nem gondolkodtam. Én csak hálózsákot vettem.
én abban fofm hazahozni de itthon nem hiszem hogy tartósan benne fogom tartani. max csak ha megyün valahová. és csak az első hónapban.
Lányok, kérdeztem már régebben, de még ma volt, hogy ti fogjátok a babátokat pólyába rakni?
néhány rudi mindig belefér! de nem fogja cukrod megemelni. csak 8 g szénhidrát van benne egy zsemlében 30....
Na én is pont most nyomtam be 2 rudit!:) Ez most nálam mánia!:)
OK, köszi, megpróbálom.
Most leküldtem néhány túró rudit, lehet, hogy nem kellett volna. De annyira kívánom az édességet, úgyhogy megengedtem magamnak, úgyis nagyon alacsony a vércukrom.
igyál citromlevet az talán kicsit jobb.
Igen a dokik elég gerinctelenek tudnak lenni sajnos!
De tény az emeberek rontották el őket!
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nekem rengeteget ég a gyomrom. Tudom, hogy ez normális ilyenkor. úgyhogy elviselem.
Van itthon Salvus víz, de nagyon-nagyon rossz íze van, ritkán visz rá a lélek, hogy meghúzzam az üveget.:)
nekem is ilyesmi méretű :) csak nekem nincs csíkom. sztem már nem is lesz.
persze, gondolj bele. van két keze, meg két lába. simán lehet, hogy először ezzel, majd azzal rugdal :)
persze-persze, kaptam. egyáltalán nem éreztem semmit. nagyon ügyes a doktornéni :)
Hát igen. Nagyon haragszom érte. De ezt a hálapénz dolgot az emberek rontották el.
Nekem a szüleim sajnos mindketten daganatban haltak meg. A doki akkor is elfogadta a pénzt, amikor tudta, hogy nincs remény. 2 alkalommal kapott, harmadszor már nem volt pofája elfogadni, gondolom.
:) szeptember 6, hétfő. Te 9-re mész :)
jaj nekem is,és akkor úgy érzem hogy azonnal bepisilek.
Levi babám folyton lehetetlen helyzetben rugdal. a gyomromnál és a jobb csípőlaptátomnál egyszerre is akár!!! szóval bármikor bárhol előfordulhat!
További ajánlott fórumok: