2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Szép neve lesz!
Én sem bírom annyira a meleget, mint eddig. Enni azért tudok:)
Szia!
Etelka Valéria lesz a neve.
Lehet, hogy a meleg az oka. Azt rettentő nehezen viselem. Más bajom nincs szerencsére.
Szia!
Milyen nevet adtok a kicsinek?
Hát, még mi se nagyon vásároltunk, vettünk ezt-azt, meg kaptunk is egy csomó mindent. De azért van még mit megvenni.
Nem lehet, hogy a melegtől nem tudsz enni?
Szia Krsizti0711!
Az én vérnyomásom is kb. ennyi szokott lenni. a védőnő nem mondta, hogy ez gond. Te rosszul érzed magad?
Sziasztok!
Köszönöm az üdvözlést! :)
Nekünk, úgy tűnik, hogy kislányunk lesz..)
Azért kérdeztem az étvágyat, mert nekem nem nagyon van. Illetve a csokit kívánom folyton.
Ti hogy álltok a vásárlással? Mi csak a kiságyat meg a matracot vettük meg, a babkocsit hál' Istennek illetve a tesóméknak, azt tőlük örököltük. Majd most állunk neki vásárolni.
szia!
Hát doki nem éppen sőt. De igen szerinem a terhasségi kiütésről lehet szó. nem kell csaka viszketés miatt kezelni. a régi jól bevált rázókeverék tökélees rá. (suspenzio zinicii aquosa- latinul eztz kint is meg kell elméletileg érteni)
Én nem hasonlítottam össze, csak az mondtam, hogy azért itt is vannak nagyon gáz helyek. Én nap mint nap jártam, járok Bp-en.
Nem szégyen, miért lenne az? Engem pl. Távol-kelet nem érdekel. Hidegen hagynak azok az országok.
Akkor jól emlékeztem, hogy Füredre valósi vagy, csak nem voltam biztos benne. Szép város:)
Azért Bp-t nem lehet összehasonlítani Istanbullal.
Szégyen, nem szégyen, én nem csípem az iszlám országokat.
Füredi vagyok:)
Szerintem ez nem csak Isztambulban van így. Ha megnézed Bp-et akkor itt is vannak gáz helyek, kerületek:S
Bp-n hol alszotok, vannak rokonok, ismerősök? Te balatoni vagy, igaz?
Szerintem beszéld meg a pároddal előre, hogy mi hogy legyen, nehogy sértődés legyen a vége.
Istanbul nagyon szép, de nem vagyok töle elájulva.
Koszos, sok a kóbormacska és nekem büdös. Én csak a nyugatiasabb helyeken éreztem jól magam, ahol a nevezetességek vannak és sok a turista.
A férjem inkább német, mint török és szívesebben jön a Balatonra, mint To-ba. Az ö kedvéért kötelezö minden évben három napot Bp-n is aludni. Imádja a várost!
Majd beszélek vele, h mi legyen az anyósommal mikor jön. Egyébként most jön hozzánk elöször.
De jó nektek! Mi már június végén megrendeltük, de a gyárban nyári szünet van, ezért csak szeptember közepén tudják szállítani.
Mivel pénteken mindent megvettünk, most mindenhol babaholmik vannak.
Olyan jó lenne már mindent szépen elrendezni. Ruhákat mosni viszont még nem szeretnék, majd csak október végén.
Doktornéni :) , lenne egy kérdésem. Péntek óta piros, viszketö kiütések vannak a hasamon és a csuklómon. Nem emlékszem, hogy valami megcsípett volna. Olvastam a terhességi kiütésekröl. Szerinted ez az. Nem szeretnék most megint azon aggódni, hogy valami baja lehet Ademnek.
Még én se vettem, de a bugyikat már kiválogattam, hogy mi az ami nem szorít. Viszont tegnap a melltartómtól majdnem megfulladtam:D Az is úgy szorította a mellkasom, hogy nem igaz!
Hát, én szerintem veszek szoptatós melltartót, csak azt nem tudom, hogy azt már előre is meglehet venni?
Tavaly ismerted meg őket? Az nem semmi!:) Milyen volt Isztambulban? Jaj de szeretnék egyszer oda is eljutni:D
Szeret ide jönni a férjed? Az tök jó!
Hát, szerintem azért anyósoddal is legyél kicsit, nehogy nagyon megsértődjön:) Persze, megértem, hogy nem akarsz vele lenni, de néha muszáj lesz. Kérdezd meg a férjed, hogy szerinte mit szólna az anyja, ha néha egyedül csinálnál programot.
Nekem még nem kellett új fehérnemüket vennem, mindegyik kényelmes.
Szoptatós melltartót fogtok venni vagy jó lesz a hagyományos is ?
Jaj, de jó nektek, hogy már az ágy is meg van:) Nekünk is itt van szétszedve, de hogy mikor lesz összerakva és a helyére téve?
Én még az eddigi bugyijaimat hordom, azért van amelyik még mindig jó, de némelyiktől frászt kapok, mg szerintem a lányom is. Akkor egyből elkezd mocorogni elég keményen, addig nem is nyugszik míg le nem veszem:)
5 éve vagyunk együtt a férjemmel, tavaly voltam elöször Istanbulban, akkor ismertem meg a családját. Ez mindent megmagyaráz :)
Ö viszont minden évben jön velem Mo-ra, nagyon szereti.
Szerinted bunkóság, ha gyakran külön programokat csinálok a babával, ha itt lesz? Pl. barátnözés.
Nem akarom, hogy mindenhová velem jöjjön!
Jó reggelt!
Hát, nem fázunk:) De lassan jön valami hidegfront úgy láttam a neten.
Szia Tekla, gyere sürün! Nekem nincs különösebben étvágyam, nem is híztam sokat.
A kérdéseim a szokásosak: fiú / lány, mikorra vagy kiírva, elsö baba?
sziasztok!
újra itthon.
Megérkezett Levi manó ágyikója, pelenkázója etetőszéke stb és egyzsák szebbnél szebb ruha.
Annyi van már, hogy 3 babának is elég lenne!!!!
Én már rég nem a saját mértű bugyimat hordom hanam olyan nagy fenekűt és bőt(amilyent a mamik) az tök kényelmes és nem szorít.