2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Lányok hogy is van ez???
Egy óra alatt kell 10 szer mozognia vagy étkezések után egy órán belül kell 10 szer? De már olyat is hallottam hogy egész nap kell kb 10 szer mozognia.
Natus nem mozog minden órában 10 szer az biztos...
Köszi, jól. Voltam védőnőnél, megint volt acetonom, de nem is ittam túl sokat tegnap, és vizesedem is, az is elvonja a vizet.
A vérnyomásom magasabb volt a szokottnál (120/hetvenvalahány), de azt mondta, ez belefér, Egyébként ideges is voltam, mert Barni közben ott rosszalkodott.
Nem volt még időm visszaolvasni....:)
Akkor jó, csak nem akartam, hogy szegény fölöslegesen idegeskedjen.
Ez nem így van!!!
Tök mindegy, elöl vagy hátul tapad a lepény, mindegyik teljesen jó, csak LENT ne legyen.
De az sem feltétlen gond, ha lent van (nekem egy darabig ott volt), ha nem fekszik ár a méhszájra, ilyenkor burokrepesztésnél derül ki, meg lehet -e szülni simán a babát.
De szerintem nálad nincs lent, azt mondták volna.
lassan készülődök megyünk anyáékhoz!
sziasztok!
igen nekünk most a manónövesztésé a főszerep...
nekem is 2 évig húzódott a jogsi. de nincs is autónk azóta sem vezetem....
Nekem egyfolytában torzul a hasam. Úgy megnézném milyen akrobata mutatványokat végez odabenn :)
Én is lusta vagyok, de ez a gyerek nem rám ütött :)
a szomszédom most volt itt az előbb, és kérdeztem, szerinte lejjebb van e a hasam, és szerinte is lejjebb van, befért a tenyere a mell és a poci közé.
Bár már a 35. héten vagyok.
ma van az első napja a munkahelyén, remélem minden jól ment. elvileg most végez. Tegnap este nagyon ideges volt szegénykém, izgatott is volt, a feje is megfájdult:(
Nem is beszéltünk még, mert itt nem hívogathatom, hogy mi van, így megbeszéltük, nem telefonálok, csak ha nagyon muszáj, pl elindul a szülés, de az még messze van.
sajnálom majd legközelebb meglesz a jogsid!
Forgalomból nekem is 5. alkalomra sikerült...Igaz közben az első oktatómat ki is rúgták...
Sziasztok!
Nagyon ügyes vagyok, sikerült visszaolvasni titeket, jó sokat produkáltatok ma! Én sajnos nem túl sokat, még várhatok a jogsira. Az a fránya jobbkézszabály!:D Na de mindegy!
Üröm után öröm: voltam nődokinál, és Fici épp az ujjacskáját szopta. Szép nagy fiú 3100g körül van! Kérdeztem a dokinénit mire számítsak, azt mondta, hogy nagyon függ attól meddig szándékozik bennmaradni: ha 1 hét akkor plusz 250g, ha 2 akkor 500, ha 3 akkor 750g és így tovább. Ez csak kb. Én szeretném még 3 hétig benntartani, szerintem olyan szépek a kis pufi babák.
Méhlepény teljesen ellátja még a babát, hasam fenn van, fájdalmaim nincsenek, csak kicsi keményedések. Nem nézett se méhszájat, se ctg, se nst, legalábbis én nem vettem észre, csak vérkeringést, az azt hiszem flowmetria. Na de nem értek hozzá.
tegnap elmentünk vásárolni, és rávettem párom, ugyan, vegyen már egy kólát nekem, nem lesz semmi bajom tőle.
Most a cba-ban a 2,5 l-es elég olcsó, azt vettünk.