2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
A vasalással nem igazán volt gondom:) Akkor az öltöztetéssel se lesz?:) Az jóóóó!
Szerintem egyszerűbb felöltöztetni őket, mint kivasalni a piciruhákat. Én legalábbis így voltam vele.
Felvenni feltudom:) De olyan kicsik a ruhák és a baba is:)
Most hogy mondod, mi sem tudunk megállni a kórháznál, mindig messzebb szoktunk. Viszont mi a ház előtt sem tudunk megállni, v talán 1 percre amíg kiszállunk. És a negyediken lakunk, szóval nem akarom elsőre én felcipelni, inkább elmegyünk mi is a parkolóig, mint a lépcsőházban álljak. Amúgy is a földszinten lakó korlátolt büdös vén banya nem bír úgy kimenni, h ne lógjon a pofájából a cigi, így ott állandóan ál la füst. Kb 1000X lett már szólva érte.
Köszi:) Olyan tanácstalan vagyok sokszor:S Mondjuk megfázni biztos nem fog.
Menni fog magadtól, hidd el. Nem olyan törékenyek, mint amilyennek látszanak.:)
Ha felveszed, először mindig a feje alá kell nyúlni és megtámasztani, csak erre az egyre kell figyelni.
Igen, pont erre gondolok:) Félek, hogy nem fogom tudni ráadni ezeket a pici ruhákat:S
Az a baj, hogy ott ahol szülök a szobába nem jöhet be senki. A lépcsőházban vagy a folyosón meg nem öltöztethetem fel a gyereket:)
Én csak olyan rugi alá adtam bodyt, ami ujjatlan volt, ha ujja volt, akkor nem. Szerintem plüss rugi alá fölösleges is, amúgy is olyan vastag.
Ha nem adsz rá kardigánt, de bebugyolálod takaróba, az is épp elég, szerintem teljesen mindegy.
Én se adok rá szerintem kardigánt:) Na ez lesz a végleges szerkó: body, rugi, kezeslábas, kis pléd:)
Én body-t, kis harisnyát, rugit, és overallt.
Hát nálunk a kórháznál érdekes a parkolás, lehet, hogy több utcányira tud megállni a párom. Mondjuk ehet, hogy az lesz, hogy én a picivel a bejáratnál megvárom a párom míg odaáll.
Arra gondolsz, hogy hogy adod rá a ruhákat, hogy fogod meg, milyen mozdulatokat használsz? Vagy ez csak nekem tűnik így messziről gondnak? Hátha lesz a kórházban valaki aki erre is megtanít, vagy másképp az anyósomhoz kell majd forduljak segítségért :S
:DDD
Én adok rá badyt, viszont kardigánt nem.
Szia!
Csak rugi, body nem kell? Ja, de te adsz rá kardigánt. Én nem adok rá vagy inkább azt adjak rá? Jááááááájjjjjjjj:)
Igen, ez is igaz. Mondjuk nálunk otthon messzebb van a parkoló, de az sincs több 10 percnél.
Úgyis csak pár percig lesznek levegőn, míg be nem ülünk a kocsiba.
Szia!
Tulajdonképpen én is vmi hasonlóra jutottam.
Sziasztok!!
Én így viszem haza:
plüss rugi (ez alá nem szoktam bodyt adni), plüss kabátka (olyan kardigán vastagságú), vastag kezeslábas (olyan vastag, mint a bundazsák).
Hát én is. Azthiszem inkább plüsst adok rá+úgy az overallt+a pléd ennek sztem elégnek kell lennie.
Na én is ezen tanakodom pár napja megint.
Én úgy gondolom, hogy a body fölé csak rugit adok úgyis lesz még rajta kezeslábas vagy overall, meg majd viszünk 1 kis plédet és még azzal is betakarjuk. Meg azért a kocsiban van fűtés szerencsére:)
Huh, én már azon izgulok, hogy hogy fogom felöltöztetni?:D
Hát, az alvás náluk is elég kacifántos:S
Már egyre kényelmetlenebb feküdni, sehogy se jó. Bizony szoknunk kell a nem alvást:)
Épp azon nyűglődöm, hogy mit adok majd rá ruhát a hazajövéshez. Jó-jó, h rugit+a többit, de a bady fölé elég csak simán a termo rugi, v adjak alá egy pamutot is? Áááá nem tudom.
Én is jól köszi. Kicsit fáradt vagyok a sok nemalvástól, de jobb ha szokom.
Szia!
Akkor már ketten vagyunk:)
Jól vagyunk, köszi. Te?
Szia! De én vagyok itt csendes magányomba :))
Hogy vagy?
Mi ez a nagy csönd? Sehol senki?
További ajánlott fórumok: