2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
:D:D:D
Ági. Nincs jelentősége, inkább ne olvasd.
Csak most vetted észre, hogy elől van??? Dehát már mindjárt vége is a terhességednek:) Én ott vettem észre, hogy elől van és jobb oldalt, hogy amikor keményedett, ott duncsosodott ki jobban és teljesen aszimmetrikus lett a hasam. Ha elől van, vigyázz, ne üssed oda és a császározásnál is némi hátrányt jelent, de nagy jelentősége nincs, jó helyen van elől is.
Sziasztok!
Most én is pont a lepénnyel voltam elfoglalva. A múlt héten voltam dokival, és mutatta az uh-on hogy az enyém is öregszik, számot nem mondott hozzá.
Nektek hol van a lepény? Olvastam egy cikket, és aszerint nem jó ha elöl van... persze most vettem észre a leleteimen, hogy nekem ott van. Van ahol meg azt olvastam, hogy az a legjobb hogy ha ott van. Inkább ne olvastam volna semmit....
Szia Kriszti!
Jól vagytok?
Első fokú a lepényed?
Az igen!!!
Nekem 34+4 hetesen már III. fokú volt!
Szia !
És te hogy vagy?
Basszus, még sürgetnek is... ezt én is utáltam.
Még jó, hogy otthon dolgozol, a két hét gyorsan elrepül és ami szuper, hogy anyukád tud neked segíteni!
Az én anyukámra csak fözés és virágátültetés vár, a többivel kész leszek mire jön.
Nekem első fokban érett, úgyhogy még van ideje.
34. héttől? Napi 5-10 perc. Ó, kinek van arra annyi ideje? De nem énnekem kell csinálnom, hanem az uramnak, ha a leírást vesszük, mert én oda se férek az ujjammal. Ill. odaférni odaférek épp, de elég szakszerűtlenül. Valamit ott kell nyomkodni is, tágítani is, meg tudomisén. Olvastam róla, de nem volt szimpatikus.
Pont ma kaptam egy hírlevelet ( német, Hipp ), miszerint az utolsó két hétben nem híznak. Gondolom ez a placentától függ, hogy el van -e öregedve.
Elvileg a 34. héttöl kéne kezdeni a masszázst, napi 5-10 perc.
Nekem nagyon nehezemre esik, de tegnap tusolás után bekenegettem ott. Na de ezt nem nevezném masszázsnak és egy percig sem tartott. Sokan állítják pedig, hogy segít.
Sziasztok!
Hát ebben bízom én is, hogy akkora babám lesz, amit gond nálkül meg tudok szülni. 36. héten volt 3000gr! Ajjajjhh! ;o) Jah,és én 164 cm vagyok, párom 170.
Sziasztok!
Látom mindenki jól van:)
Elfaren, reméljük tényleg igaza van a szülésnődnek:)
Nagyon rohannak a napok, hetek. Még dolgozom, most is, az előbb rám is telefonáltak, hogy sürgessenek, ezt bírom a legrosszabban most. Legszívesebben abbahagynám, de még ki kell húznom 2 hetet.
Hétvégén végre előrébb haladtunk kicsit a készülődéssel, de még sok van hátra. Nagytakarítás csak nov. elején lesz, anyukám akkor tud kivenni szabit.
Igen, tipikus rák. A férjem skorpió és ez a jegy passzol a legjobban a rákhoz.
Ö nov. 19-i, talán Adem lesz a szülinapi ajándéka.
Látod, ilyen gyorsan telnek a hetek :)
Itthon valahogy gyorsabban múlik az idö, biztos azért is, mert sokáig alszom.
Hamarosan babázunk!
Még meddig dolgozol? Hogy állsz a készülödéssel?
Nem, de nem is tudom igazán, hogyan kell, s ér-e valamit akkor és ott, a szülés pillanatában... Az uramnak kell besegíteni?
S nem-e lesz négy kiló? ó, bár úgy lenne, dehát az utolsó időkben negyed kilót híznak hetente, ez már sok lenne, de igazán. Én sem vagyok valami nagy nőszemély...
Te milyen vagy a horoszpókban?
Igaz, tán beszéltétek már, de elfeledtem. Mintha rák lennél?
Nyugi, nem lesz a kis lencsilány 4kg, az utolsó két hétben már nem híznak.
Csinálod a gátmasszázst?
Szia .
Nem, én sem sürgetem, csak a szülésbeindítást szeretném elkerülni.
Azért remélem skorpió lesz, mint az apja :)
Szerintem én is túlságosan jól vagyok, ha azokhoz viszonyítok, akik most a 6. -7. hónapban vannak és már szenvednek...
Nekem csak a derekam fáj néha.
Mondjuk nekem még van négy hetem, lehet a fájdalmak késöbb jönnek.
Lekopogom, eddig nem vizesedek! Talán egy icipicit a lábam, de alig venni észre. Nem tudom hogy úsztam meg, van helyette viszont sav meg reflux és iszonyú lábfájás.
Már várom, hogy leszálljon az én pocakom is, nekem már mindegy hogy néz ki. :-)
Érzel azóta valamiféle megkönnyebbülést? Légzés, gyomor?