2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Ja, én mindig azt hittem, az más! :) De meggúgliztam, és az ugyanaz, bocsi!
Mert elmentél dokihoz, és utána meg nem jelentkeztél! :)))
Na hát én pár korty kakaót ittam csak. Na majd akkor viszek ásványvizet!
Csokit próbáltam enni de reggel nem akart lecsúszni!
az is fontos ám, hogy eleget igyál, nemcsak az evés :) Először nekem se mozgott, a szülésznő itatott velem egy kis vizet, és utána nem volt probléma...
Egyébként nekem nem a kórházban csinálják, hanem a szülésznő, sajna fizetni is kell érte, de így legalább mindent megkérdezünk, amit akarunk :)
Na tessék!!!!
Mondjuk már nagyon várom.)))) De ma a szülőszobába a avjudóba lévő NST-re tettek mert a másik foglalt volt és nem akartak váratni és hát elég kemény hangok jöttek a szülőszobáról...néha még levegőt sem vettemhogy halljam mi folyik de szőrnyű volt bár ne hallottam volna.
én is az egyenesre tippelek, főleg, hogy írtad, hogy nem nagyon mozgott a kisfiad... Nekem csak akkor szokott "görbe" lenni az alsó vonalon, ha Janka mozog. A mozgástól független méhtevékenység pedig olyan, mint a sinusgörbe :)
Én elmagyaráztattam magamnak, miért jó azt NST-leletem: 1. a baba szívhangja (fenti vonal) ilyen recés, ez jót jelent
2. ha mozog, akkor felfele megy a pulzusa, ergo kap elegendő oxigént (lepény jó állapotban van, köldökzsinór nincs elszorítva)
Ó erre én nem adok!!!!
Barátnő mikor kismam volt elment egy szombati napon NST-re azt mondták neki hogy még nem lesz baba pár napon beűl és vasárnap éjjel megszűlt! Hihi!
Szóval bármikor szülhetünk! :)))
Mikorra vagy kiírva?
Nekem az utsó nst-n nekem kellett szólni, hogy nagyon leesett a baba szívhangja, nincs baja?
A doki magától nem mondott volna semmit.
Mondjuk az is érdekes volt, hogy a nővérke szerint már vannak elég jó kis fájásaim, még jó hogy nem érzem. De ha vannak miért nem érzem?
Én már korábban is megnéztem, hiányoltam az alsót.
Nekem sem mondanak soha semmit róla, mindig úgy kell kicsikarnom valami mondókát belőlük.
Mondtam, hogy befejeztem ezt a beszélgetést és levágtam a telefont.
Most pedig mérgemben eszek :)) Ma főztem isteni gulyáslevest, rántott husit rizssel+hagymás kruplisalit a fiúknak, magamnak francialasalit, no meg egy rakat pugingos palacsintát.
Én is erre gondoltam ,köszi :)))
Gondolom az az egyenes az ,csak nem mutat semmit!
Szia,
a doki aláírása alatt nem az a másik, az az egyenes? Nekem is ilyen egyenes volt eddig az alsó, az a méhtevékenység, ha jól tudom.