2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Sziasztok!
Nálam nincs semmi változás, semmi fájdalom, baba mozog, úgy látszik tartja magát a kiírthoz, van még 12 napja.
Egypt remélem én is úgy vagyok, mint te, hogy tágulok, de nem érzek semmit. A baba feje kb. mikor illeszkedik be a szülöcsatornába?
Marianna, nálam az a helyzet, hogy egyfolytában fáradt vagyok, pedig nem csinálok semmi különöset. 9- 10 körül felkelek, reggelizek, elolvasom a híreket és gyakran délben újra alszom egy órát. A takarítást , fözést mindig megoldom, nincs vele gond, most is ragyog a lakás, még vasalnivalóm sincs. Épp paradicsomos húsgombócot fözök. Sétára, városba menni nincs eröm, de az itthoni munkát megcsinálom.
Aztán hogy lesz majd egy csecsemövel...?
Napersze? Fájdalmak? Neked eddig is voltak nem?
Edina asszem kérdezted, hova valósi vagyok. Nagyvárad.
Sziasztok!
Voltam NST-n, aztán vizsgálat is volt.
A baba feje lent van, szépen beilleszkedett, picit feszíti is a burkot. A magzatvíz szép tiszta. Szóval minden oké.
A doki szerint bármikor szülhetek, és valszínűleg simán fog menni minden, de persze rá is húzhat pár napot ő is... Én szeretnék ma vagy holnap.
Méhszáj még nincs 2 ujjnyira nyitva, de már több, mint egy ujjnyi.
Azt mondta a doki, biztos voltak keményedések meg fájások, mivel nyílik a méhszáj, csak valószínűleg nem olyan alacsony a fájdalomküszöböm és jól viselem. (Mert mondtam, hogy én semmi ilyesmit nem éreztem.)
Szia Napersze!
Tegnap 2 szer ébredtem fel fájásokra de csak 1szer fájt és kb 1 percig, kb 3 óra köztük, de azelőtt éjjel csak egyszer, tehát haladunk. Amugy semmi.
Csütörtökön befektet, hogy szem előtt legyek. De én nem akarok, ki tudja meddig csücsülhetek ott.Aztán hazajövök a szennyesek halomban fognak állni a por újjnyi vastag, stb, míg 3-4 nap alatt alig gyül munkám.
Mujoka, köszönöm... hogy vagy?
Többiek hogyan érzik magukat? Orsi? Valami, ami arra utal, hogy holnap szülni fogsz? S mondd már, mikor is fektet be a doktornőd és miért olyan korán? mert mintha ilyesmit olvastam volna.
Én már nem tudom már mindent bevetettem de egyenlőre nem akar még kibújni már most nem fogad szót :-D
Azért még bízom a Hétfőben!
Megyek ebédelni
További szép napot mindenkinek és aki szeretne szülni annak pedig jó kis fájásokat és magzatvízelfolyást kívánok!!
HAJRÁ Napersze, Bumbusanya Egypt Orsibigyu
Később még benézek
Nem tudom, de már annyira várom, hogy szülhessek, hogy mire odaérek, már nem jajgatni fogok a fájdalmak miatt, hanem örülni, hogy végre fáj már:D
Ma nem mozgott épp annyit, de tegnap-tegnapelőtt túl sokat is, és érzem, hogy olyan nagy fiú, hogy minden mozdulata fáj!
Sziasztok !
Orsibigyu most már nekünk kellene szülnünk!
Neked holnap nekem pedig Hétfőn!!!
Szerinted szót fognak fogadni ezek a gyerkőcök?Vagy mág azt akarják hogy egy kicsit a feneküket még a hasunkba ringasuk!!
Ficánka mennyit mozog mostanában??
Hiszti: tuti nem lehet kikerülni, főleg ha olyan természetű a gyerek, de ráhagyni nem szabad, mert akkor tudja, hogy ezzel mindent elérhet. Sógornőmnek 3 lánya van, mind hisztis volt. Verték magukat a földhöz bömböltek, ordítottak órákig. Anyuka szépen otthagyta őket, és ha majd órák múlva megnyugodtak akkor odament hozzájuk szépen megmagyarázta miért nem kaphatják meg amit akarnak és hogy nagyon csúnya ha így viselkednek. Megszeretgette őket és minden rendben volt.
De csak 5 éves korukra sikerült őket leszoktatni a hisztiről.
Ők Finnországban laknak és a nagyobb lányukat első osztályban az osztálytársai megválasztották a legjobb osztálytársnak, mert egy olyan jólnevelt tündéri gyerek lett. Pedig olyan hisztis volt. Már a középső is 5 éves, ő is sokat változott, de a kicsi...
Amine, nem direkt volt, vicces, de így jött ki, hogy ezen a héten csak este vágódtam haza.
Ma már holnap van! Várom a teliholdat:) (mi van teliholdkor?:) )
Sziasztok!!
Az az igazság, hogy a hisztit nem lehet megúszni. Tök mindegy, ki hogy neveli a gyerekét, jön a dackorszak, próbálgatják a korlátaikat. Egyébként ez tök természetes jelenség és hozzátartozik a gyerek fejlődéséhez. Persze nem mindegy a nevelés, de higgyétek el, fogtok még égni a gyereketek miatt, mint a rongy.
Az én fiam tényleg nem túl hisztis más gyerekekhez képest, de pl. nyaraláskor bementünk a mekibe kajálni. Millióan voltak, ő fáradt volt és nyűgös, mert korán kelt és csak fél órát aludt a kocsiban, és nem akart bent ülni velünk, mert kint meglátott egy játszóvárat, amihez ő egyébként még kicsi volt, és nagyobb gyerekek ökörködtek rajta, de ő mindenáron ki akart oda menni. Én meg nem engedtem, bepróbálkozott az összes kijáratnál, és egyfolytában bőgött, mikor nem engedtem, hogy kimenjen. Mindenki minket bámult, én meg már arra gondoltam, hogy odaszólok nekik, hogy "mi van, nem láttak még hisztis gyereket?" Mégis mit kellett volna csinálnom? Csapjam agyon, vagy mi? De a földhöz nem csapkodta magát, nem is szokta soha, és nem is verekszik vagy ilyesmi. Szerintem azért nem agresszív, mert mi sem bántjuk soha. Én nagyon ellenzem a verés minden formáját, a kézre vagy fenékre csapást is. Az csak a szülő tehetetlensége.