2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Van itt valaki?
Jah, értem. Nem mindenhol egyformán mennek a dolgok.
Én meg még szerencsére időben megemlítettem vérvétel előtt, hogy Apám egy ázsiai országból származik. A védőnőnél nem került szóba és nem tüntette fel az etnikai eredetnél a beutalón, hogy félvér vagyok. Állítólag a géneknél van ennek jelentősége. Lehet valamiben más értéket mutatnék, mint a kaukázusi eredetű emberek. Lehet, hogy valamilyen eltérést rendellenességnek hittek volna, pedig az nálam akár normális is lehet.
Nekem is oda küldik, ha minden rendben, de védőnőhöz csak október 28-án kell mennem. Az meg még nagyon messze van.
Nem egy emberséges dolog így paráztatni az embert. Ha van valami baj, nekem küldik lakásra az értesítést, ha minden O.K. akkor a védőnőnek. Jó nagy marha volt, aki ezt így kitalálta.
Sziasztok!
Én is megjöttem AFP-ről. Nagyon jól viseltem. Tőlem csak 1 ampullát vettek. Most egyáltalán nem fájt. Sokkal jobb volt, mint a múltkori. Péntekre végeznek a teszttel. Jövő keddig küldhetnek értesítést, ha baj van. Remélem nem kapok semmit. Az legalább azt jelenti, hogy minden O.K. Bár kértem, hogy hadd csörögjek oda, ha már nagyon izgulok. Ilyet állítólag nem szabad, de azért kaptam egy telefonszámot.
nekem jól fáj a fejem a vérvétel után most és rettentő álmos vagyok....
ráadásul megint nem akart elállni a vérzés és fáj is a karom nagyon pedig maga a vérvétel jó volt nem is éreztem
Hahó!
Lekuksiztam, hogy már Neked kettő is van:)
És mi lesz a 3.??????
Jó reggelt!
én is most jöttem afp-ről.
ha már ott voltam,vettek mindenre,hat egész csövet...még jó,h nem reggeliztem!
hogy vagytok?
Sziasztok!
Én is mindjárt indulok AFP-re. Kitartás a sorstársaknak. :)