2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
Babanevekkel hogy álltok?
Még lánynév részemről akad is néhány, de fiú? az egyáltalán.
Jaj ne is mond!
Ezen filózok mindig én is!
Már mondtam apánmak keresek egy bébiszittert aki éjjel is tud jönni ha menni kell, met mi másra nem igazán számíthatunk.
És nálam amúgy is necces lesz a dolog, hisz az első baba a fájások indulásától 2 és fél órára m,eglett, a második az indítás után 3 órára, és most már nekem nyílik a méhszájam ami ugye rövídití a tágulási szakaszt. Már a doki viccelt is, nehogy otthon szüljek meg.
Na akkor inkább most pihozzél, hisz tegnap kidolgoztad magad.
Jaj drága nem tudod, hogy Magyarországon sokáig tart valamit elinézini, főleg hivatali dolgokat? DDD
Szia:)
Hát ha időben szóltál volna, akkor gyorsan összekaptam volna magam és átugrottam volna:D
Én hétfőn takarítottam.
Azon gondolkodom, hogy el kellene mennem anyámékhoz, de ott is csak ülök néhány órát és ennyi. Szóval ez sem tartana sokáig. Mondjuk venni kéne kismamanacit, lehet, hogy be is megyek és szétnézek, bár egyedül nem szeretek boltokba járni.
Csilla!!! Most akkor mégsem babás szülés lesz!! Én még mindig úgy érzem,viszem a kicsit magammal...
Annyit gondolkozom,mi van ha éjjel kell menni? Még nem ér oda anyu,mert ugye a 3. szülésnél,lehet gyorsabban zajlanak az események..otthon marad apa,de akkor én h jutok be??
Tegnap voltam anyósommal meg apósommal zöldséget ásni, de mivel hárman voltunk, így nem tartott sokáig. A szüretet apósom megcsinálta a sógorával, a krumplit már kiástuk, így már nem akad semmi a ház körül. Még van egy hatalmas diófa, de az sem sok, amit egy nap leverünk pillanatok alatt felszedjük.
A nyugdíjfolyósítótól várok egy levelet, ami a munkaügyibe kellene, de már másfél hete nem küldik. Pedig azt már igencsak ideje lenne elintéznem, mert a külföldi munkám után még a munkaügyinek két hónapba telik, hogy lekérik az adataimat.
Látom nálad is van teendő.
De valjuk be ha ne lenne a gyerkőcök akkor is találnak nekünk elfoglaltságot.
Szia előbb is szólhattál volna, met előbb fejeztem be a takarítást.
Pórszívózás, felmosás, nappai takarítás, és konyha puceválás. Még jó hogy főznöm nem kell!
És a hűtőt is ki kellene takarítanom, de semmi kedvem hozzá.
A hűtő olvasztás én sem nagyon csípem:(
Nekem megint semmi dolgom, pedig olyan jó lenne valamit csinálni, mert unatkozom.
Szia Vesszőcske!Ne idegesítsd magad ezen. Ha a százalékokat megnézed akkor oda is van írva, hogy mennyire jöhet be a betegség.
És az AFPÉ vizsgálat is ilyen. Hiszen a magazttól jövő vért a méhlepény megszűri, és annak fügvényében változik az eredmény, hogy nagyon szűr, vagy nem szűr a lepény. Ezért már nyugateurópában nem is végzik ezt a vizsgálatot.
És az UH-n meg látják az eltéréseket, hiszen adott betegségeknek meg van a jellegzetes testi tünete is!
De menj el minden féle képen egy szakemberhez, és ő nézze meg a picit!!!
Kitartás, és én tuti szorítok nektek!
Szia!
Nem kell félni a szüléstől. Nem olyan mint a filmekben, hogy egy vágóhídhoz hasónlítják.
Apa nálunk bent volt mind a kettő szülésnél. De a másodikat jobban viselte, sőt örült hogy bent lehetet, mert a picit ő vitte fürdetni, ő hozta vissza nekem.
És nem hiszem hogy kevésbé lennék számára vonzó nő mint előtte.
Hiszen akkor most nem lennék megint pocakos. DDD
Nincs ám vérfürdő a szülőszobában, csak mikor a pici megszületik és ha vágnak gátat, az kicsit vérzik. És mire a méhlepény is megszületik addigra apa már nincs is ott a babával, így a véres jelenetet már nem is látja. És utána úgy is rendbetesznek és ismét szépnek fogsz tünni!
Jaj az nem jó!
De pihizzél sokat, most az a fontos!