2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
Sziasztok!!
Nem csak Csilla betegség!! ADrienn-kor is!
Az én cicim is érzékeny nagyon és nagy is!!!!
Sziasztok Lányok!
Dinus próbáld sokat kenegetni babaolajjal, vagy hidratáló testápolóval, nekem ideig óráig segít. Sajna elég száraz a bőröm..
neked nem kellett diabetológiára menni?
tőlem ott kérdezték, és ott adnak beutalót a cukor terhelésre.
Jó reggelt mindenkinek! :)
Látom tegnap este a mellfeszülésről volt szó.
Valaki írta, hogy viszket is neki. Nekem is állandóan viszket. Ugye ez normális? Az a kellemetlen fájdalom már elmúlt, most helyette állandóan vakaróznék. Elég ciki, de talán nincs semmi bajom.
Sziasztok!
Hasfeszülés nekem is van,néha szúr is és belenyilall...a doki azt mondta,h ez csak rosszabb lesz:(
vasat én is szedek.a héten írta fel a doki,csoki ízű és szét kell rágni...nem rossz!egyből három havi adagot írt,és Nekem sincs baj a vérképemmel!
a terhes vitamint minden nap szedem és szedni is fogom,mert nem eszek gyümit sajnos...
Csilla az én mellem is akkor mint egy dinnye!
Apa hozzá sem tud érni,annyira érzékeny:(
Szép álmokat lányok, próbáljatok jól pihenni, jó hűvös lesz az éjjel!:)
További szép estét mindenkinek!
Nekem már csak a mellbimbóm érzékenyebb, mint előtte és még mindig növöget :)
A hasamban néha-néha érzek egy kis fájdalmat, de kb 1 mp-ig, így azt se tudom megállapítani, hogy csak megfeszült-e vagy szúrás-e, mert nagyon hamar jön-megy :) Egyéb gondom-bajom nincs :)
Én is pont azért kérdeztem, mert ugye ez az első időben van, és utána elmúlik, majd az utolsó trimeszterben ismét előjön, nő a mell, stb.
Na ha nekem ez így megy végig, akkor nem tudom mekkora lesz. DDD
De most is úgy fáj, és érzékeny, hogy úgy érzem mindjárt leszakad.
Bocsi csajok, hogy ilyet kérdezek, de neketek a melletek még mindig fáj és feszül?
Én már megörülök,mert egész nap fáj, feszül, és már akora mint egy dinnye.
És az előző terhességeimnél ilyen sokáig nem voltak meg ezek a tünetek!
Hála az égnek nálunk is itt helyben leveszik, de valahova küldik, és onnan jön vissza az eredmény.
És mivel nem az első terhesség, most többször néznek ellenanyagot.
De erről nem a védőnőnek kell döntenie szerintem hanem a dokinak.
És ha jó a vérképed, akkor meg fölösleges plusz bevinni a szervezetbe.
A jód is olyan, hogy ha jódozott tengeri sóval ízesítesz, akkor az is elég, hiszen magyaroszágon az ivóvízben is van jód.
De te tudod, nem akarlak kiosztani.
De szerintem nem jó az sem, ha valamiből több van a szervezetben, főleg a jódból, hisz az a pajzsmirigy működését zavarhatja.