Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 Májusi babák fórum

2010 Májusi babák (beszélgetés)

1303. erika691230 (válaszként erre: 1302. - Tyúkanyó39)
2009. okt. 7. 14:21

Szia tyúkanyó!

Köszi,már jobban vagyok,bár ma még megyek a temetőbe,mert tegnap nem jutottam ki.A lányt kellett rohamléptekkel orvoshoz kísérnem.:-(

2009. okt. 7. 13:56

Sziasztok!

Detti! Üdvözöllek köztünk, reméljük minden rendben lesz veled. Próbálj csak jóra gondolni és arra, hogy hamarosan egészséges kisbabád fog születni!

Erika! Jobban van a lelked egy kicsit?

Newgirl! Ez így természetes, van akinek ilyen tünetei vannak, nincs ezzel semmi baj. Ez is el fog múlni. Kb. 16 hetes korra általában megszűnik a hányinger, hányás, émelygés.

Nekem ugye a 4. kettővel mindennap hánytam félidőig, az sem volt semmi. Most szerencsére még csak egyszer, de nem kiabálom el!

Egyébként ma nekem sincs valami jó napom, egésznap hányingerem van, úgy kellett küzdenem, hogy a reggeli és az ebéd is bent maradjon.

Nem baj, ezzel jár legyünk hálásak, hogy kismamák vagyunk. Milyen sokan cserélnének velünk szívesen, csak már sikerülne nekik.

Zso! Reméljük minden rendben veled!

2009. okt. 7. 13:27
Sziasztok!
1300. Carolina01 (válaszként erre: 1298. - Detti29)
2009. okt. 7. 13:00

Szia Detti!

Örülünk, hgoy itt vagy, ne aggódj, minden rendben lesz! :)

1299. 8d41d7537c (válaszként erre: 1298. - Detti29)
2009. okt. 7. 12:58
Szia Detti,légy üdvözölve:-)
1298. Detti29
2009. okt. 7. 12:55

Sziasztok!

Csatlakozni szeretnék!!!! Bár kicsit félve. Már elvesztettem 2 babát....!!!

Msot vagyok 8 hetes + 3 napos!! Annyira hihetetlen! Nem is merem magyam beleélni!

Nálam is állandó a hányinger, hol reggel, hol este kell szaladni! De én örülök neki...addig is tudom minden rendben van odabennt!!!!

1297. 8d41d7537c (válaszként erre: 1296. - Newgirl)
2009. okt. 7. 12:36

Én magne B6-ot,de semmit nem használ,leglábbis a hányingerre.

Nekem is az a bajom,h egész nap ennék,rágcsálnék valamit,még akkor is,ha már érzem,h fullon vagyok:-(

1296. Newgirl (válaszként erre: 1295. - Carolina01)
2009. okt. 7. 12:26

Az orr érzékelése, vagyis a szaglás mindenképp csúcsformában van ilyenkor az már biztos!

Nem akarok semmilyen gyógyszert bevenni.

A Reni állitólag szedhető a sav ellen, na de mégis csak gyógyszer, én próbálom hőseiesen "vivni ezt a csatát", és a legvéksőkig kibirni, gyógyszer nélkül.

Valaki szed valamit?

Magne B/6 ?

Vagy ezt a Reni-t ?

1295. Carolina01 (válaszként erre: 1290. - Newgirl)
2009. okt. 7. 12:17

Sziasztok,

Sajna nálam is elkezdődött..., még nem jött ki semmi...de az emelygés az egész nap magas szintű..

Szagok, eddig jónak tartott illatok borzasztóak.

Sós dolgokért vagyok oda, szinte egész nap ennék valamit...

De hidd el Newgirl ez teljesen normális...:)

Képzeljétek, voltam tegnap szemészeten, javult a látásom.. :) ez is a babának köszönhető állítólag..az érzékszervek sokat javulnak ilyenkor... :) persze ez nem biztos..

1294. 8d41d7537c (válaszként erre: 1290. - Newgirl)
2009. okt. 7. 12:08
Persze,h normális:-)Legalábbis remélem,mert velem is ez van :-)
2009. okt. 7. 12:06

Sziasztok!:-) Üdv mindenkinek,akinek még nem köszöntem!:-)

Az a mondás,h "Nincs 2 egyforma terhesség,abszoút igaz. Legalábbis náam igaznak bizonyul:-)

A fiammal (12 éves)egész 9hónapig még csak émeygésem sem volt,sőt állandóan úton voltam,4hónapos terhesen tanultam síelni,7 hónaposan külföldön voltam és szülés előtt 2 héttel 400km-t utaztam kocsival.:-)

Most 7 hetes vagyok és 2 hete alig bírok a lakásbó is kimozduni,mert annyira rosszul vagyok...

1292. rbaba (válaszként erre: 1291. - Lexike)
2009. okt. 7. 10:28

Szia Lecike,

Sajnos nagyon ismerősek a tünetek. Nálam is ez a szitu, azzal a különbséggel,hogy nekem első baba, így nincs összhasonlítási alapon, napról napra várom, hogy na holnap milyen újdonság lesz a várandósság kapcsán.

1291. Lexike
2009. okt. 7. 09:59

Sziasztok!

Eddig nem nagyon írtam mert nem volt mit, csak olvastam. De 2 napja rosszul vagyok és ez nekem nagyon furcsa a kisfiammal semmi bajom nem volt. Hányíngerem nincs de a gyomorom valahogy nem jó. Ha eszek azért ha nem meg azért. Remélem nem sokáig fog tartani.

Én jelenleg gyesen vagyok de "papíron" szeretnék visszamenni dolgozni de a főnököm csak novemberben lesz. Majd csak akkor tudok vele beszélni.

1290. Newgirl
2009. okt. 7. 09:43

Sziasztok Szép Napot Mindenkinek!

Érdekes, hogy nekem mostanság majdnem egésznapos, de főleg délutáni, és esti rosszúlléteim, émelygésem van, és a sav, meg hányinger szinte egész nap.

Úgy érzem soha nem lesz vége.

Ha eszem nem esik jól, ha nem eszem azért vagyok vacakul.

Nem kívánok semmit, minden büdös, olyan érzékeny vagyok a szagokra illatokra.

Viszont ha valami kellemes és megkívánom , azonnal kellene.

Lányok nyugtassatok meg, hogy ez jól van igy?

Nekünk a párommal saját üzletünk van, igy természetesen az én "Főnököm" tud mindent. :-)

Addig itt leszek az üzletben amig tudok, remélem egészen végig itt fogok tudni üldögélni.

1289. rbaba (válaszként erre: 1268. - Carolina01)
2009. okt. 7. 08:26
Köszi a válaszokat a témában, én is úgy döntöttem,hogy megvárom a 12.heti genetikai UH eredményét, ha ott minden rendben,akkor bejelentem a főnökömnek. Szeretnék én is dolgozni,ameddig lehet, viszont én napi 3 órát utazom az otthonom és a munkahelyem között, ami télen, hóban, csúszós úton nem biztos,hogy most túl jó lesz...majd meglátjuk hogy bírom.
2009. okt. 6. 22:09

Zso! Ne hozd ránk a frászt! Reméljük minden rendben veled és csak egy múló rosszullét. Biztos fáradt vagy nagyon, kimerültél. Próbálj pihenni sokat! A szervezet az jelez, ha már elég.

Töpi! Az nem normális, ha fáj a fejed egésznap, de lehet a vérnyomásod vagy front.

Reméljük, akik nem jól vannak testileg, lelkileg holnapra jobban lesznek!

Szép álmokat mindenkinek!

1287. töpi21
2009. okt. 6. 20:03

Sziasztok csajok!

Szerintetek az normális ha valakinek reggeltől estig fáj a feje?

2009. okt. 6. 19:09

Köszönöm lányok mindenkinek!

Soha ne kelljen átélnetek ezt az érzést. :-((

zso!

Remélem,már jobban vagy!Jobbulást kívánok neked én is.

1285. naiv (válaszként erre: 1284. - F852ffafeb)
2009. okt. 6. 18:44
jaj jobbulást
2009. okt. 6. 18:31

Erika, én is sajnálom, de ezt gondolom mondanom sem kell.

Veled vagyunk!

Én most lefeküdtem, elpakoltam Dani szobájában, centiztem, fényképeztem, kiteregettem, de nagyon rosszul lettem:(

Nagyon fáj a gyomrom (szerencsére nem lentebb), kinyitottam az ablakot is..

Sajnos egyedül vagyok Manóval, így aludni nem tudok, de hatalmas segítség tőle, hogy pihenhetek, itt autózik (ill vonatozik) mellettem ügyesen, csendben. Hálából mindjárt elindítom neki a Thomast, mindketten jól járunk vele:)

Uhh, remélem hamar elmúlik:S

1283. ametisz
2009. okt. 6. 17:36

Sziasztok!

Szomoru dolgokat olvasok! Nagyon sajnalom aki eleszitette a gyereket, vagy babojat :(((. Ennel iszonyubb nagyobb csapast el sem tudnek kepzelni. Sok sok erot, es kitartast Erika, es most a picikere koncentralj, meglatod most minden rendben lesz... Remelem a lanyod is jobban van mar! Kis erocsket kuldok neki is...

Rozali en ugy tudom a sok sok folyadek javithat, es kerulni kell a hirtelen mozgasokat... Ovatos nyujtasok, gyalogolas a szabadban szinten segithet...

El sem hiszem ma vagyok 10 hetes, 3 napos :))). Olyan boldog vagyok! Jovo het penteken mar 12 hetes uh!!! Ugy izgulok, bizom benne, hogy minden rendben lesz.

Nekem a sogorom a fonokom igy o tudta, hogy probalkozunk, es azt is, hogy osszejott. En is igyekszem melozni ameddig csak lehet. Bizom benne, hogy ez a munka undor mar csak par napig tart, aztan megint a regi leszek. En majd szulesi szabira megyek, itt 1 evet lehet otthon maradni...

Erocske mindenkinek, es kitartas lanyok! Semmi baj nem lesz!

1282. erika691230 (válaszként erre: 1281. - Newgirl)
2009. okt. 6. 16:58

Köszi az együttérzést!

Hát,igaz az,hogy ezt csak az tudja átérezni igazán,aki átélte,és ezt a legnagyobb ellenségemnek sem kívánom.És mindössze 20 éves voltam.:-(

Nekem nem fáj a császárom helye.Sőt,most 3-4 napja az émelygésem is teljesen megszűnt.

1281. Newgirl (válaszként erre: 1269. - Erika691230)
2009. okt. 6. 16:54

Kedves Erika, együttérzésem!

Nekem egy kishugom volt aki 2 évesen halt meg egy balesetben,én akkor 10 éves voltam,és igy sem egyszerü, nem hogy saját gyermek.

Na meg 10 hetesen elhalt baba, meg sem született még, de akkor is nagyon fájt.

Kérdezném tölled, neked nem fáj a régi 2 császármetszés hege?

Nekem tegnap estére ugy bedagadt a varratom, és szúrkált, de reggelre kipihentem magam és most sem fáj, vagy, ha hirtelen mozdulok, vagy felülök az ágyban, ugye nem válhat szét?

Kicsit félek, mi lesz még 6-7 hónap mulva?

1280. erika691230 (válaszként erre: 1278. - Tyúkanyó39)
2009. okt. 6. 16:44

Köszönöm ,drága vagy!

Lányom is köszöni a jókívánságot!

1279. tyúkanyó39 (válaszként erre: 1267. - Rozali.w)
2009. okt. 6. 16:40
Próbálj nagyon sokat inni, ami még nagyon fontos soha ne kelj fel sehonnan hirtelen. Ha fekszel, ha ülsz, óvatosan állj fel. Ha már nagyon nem érzed jól magad, feküdj le és emeld magasba a lábaidat. Van akit 9 hónapig végig kísér az alacsony vérnyomás.
1278. tyúkanyó39 (válaszként erre: 1269. - Erika691230)
2009. okt. 6. 16:37
Erika! Biztos vagyok benne mindig nagyon nehéz és szomorú emlékezni, ez az a dolog, amit soha nem tudsz elfelejteni. Nagyon együtt érzek veled! Adjon most erőt neked a pocakodban növekvő új kis élet! Lányodnak jobbulást kívánok!
1277. erika691230 (válaszként erre: 1276. - Naiv)
2009. okt. 6. 16:26
Persze,megértelek.A legfontosabb most a babó. :-)
1276. naiv (válaszként erre: 1273. - Erika691230)
2009. okt. 6. 16:24
nem kifogást keresek mert december végéig dolgoztam egy varrodában amit imádtam ha kellet 20órát dolgoztam tehát nem a munkahelyel volt a gond hanem mert nem engedte a főnököm,h kissebb mennyiségben cipekedjek sajnos pedig nagyon jó volt ott
1275. erika691230 (válaszként erre: 1274. - Naiv)
2009. okt. 6. 16:24
Ja,ha nem voltál bejelentve,az m,ás,Én sem dolgozok,mert nekem is akár 30 kg-ot is kellene emelnem,ráadásul festékkel,hígítóval is kellene dolgoznom.Nekem lombik babám lesz,és a lombik óta nem is dolgozok.
1274. naiv (válaszként erre: 1273. - Erika691230)
2009. okt. 6. 16:22
nem voltam bejelentve igy nem is irtak volna ki,meg juliusban ment el a minim és 20kg-ot kellet volna cipelnem naponta többször

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook