2010 Májusi babák (beszélgetés)
Nem tűnt fel, de ez jó jel, nem?! :D
Jó pancsizást!
észrevetted Rozali mi a csiga oldalának és ezzel együtt a csigának a neve?
Candy's naracsos-fahéjas csigák.... :-)))))))))))
Ez pedig a csigáké:
Elég érdekes recept kelt tésztának, én is most próbáltam ki először, de tényleg szuper fini lett! :)
Pillanat, megpróbálom megkeresni a receptek linkjét és akkor bemásolom. Ehhez a tésztához éppen porélesztő kell. Én is azért fogtam neki. :p Ja, az eredetiben nem kakaós csiga van, hanem valami narancslekváros csoda, de mi azt nem szeretjük, így maradt a hagyományosabb és nagyon finom lett! :)
Na, keresem..
Védőnő szerint is felfázhattam, bár egyéb jelét nem tapasztaltam magamon. Azt mondja egy kismama mindent hajlandó összeszedni, és lehet, hogy igaza van. Na mindegy majd jobban vigyázok...
Kakaós csigát nagyon szeretem. Te sütötted?? Annak is kellene a receptje és a mézeskalácsot is kipróbálnám! :-)))
A meleg ételtől nekem is mindig megfájdul a hasam.
Én egyedül vagyok ma itthon, férjem dolgozik, így csak magamnak csinálok valami gyorsat, szerintem kis tésztát vagy krumplisat vagy tejfölös-sajtosat, majd este megyünk vacsizni anyósomékhoz.
Tényleg szeretek idejárni, mert mindig meg tudtok nyugtatni, mint most is!Köszönöm!
Sokkal jobb kedvem van, minden nappal egy kicsit jobb és jobb lesz majd!:)
Én a kakaóscsiga receptjét kérném szépen!:)
Remélem nem élesztős, mert az nincs itthon, de úgy megkívántam...!:)
Candy, drukkolunk Neked is, hogy minden rendben legyen holnap az uh-on! Meg persze ezek a fehérje, nitrit vacakok is eltűnjenek onnan, ahová nem valók! ;) (nem fáztál fel picit? Ilyen hirtelen hidegben nem nehéz, az okozhat hasonló dolgokat..)
Ki szereti a kakaós csigát? És a fahéjasat? Szívesen küldök, most sült ki két tepsinyi finomság! ;) Hű, de beteg leszek... sosem bírom ki és megeszem forrón, aztán meg fáj a hasam 2 napig. :s
Mi finomat főztetek ma? Nálunk husileves van és toroskáposzta.. Nyamm..
Tényleg, találtam egy mézeskalács receptet Limara blogján. Az ismijeim már megsütötték és mindenki esküszik rá! Kéritek? (én is fogok szerintem próbálkozni vele a héten, ha lesz időm)
Ezért jó ez a fórum lányok, pont ezért...
Együtt sírunk, nevetünk... De ha sírunk is, a végén úgyis csak együtt nevetünk, hiszen mindenki ugyanezért van itt, van egy törpe a pocakjában (Carolinánál kettő), aki 5-5 és fél hónap múlva szemrebbenés nélkül lepisil, lekakil majd, és le is böfizik, ha neki úgy esik jól... :-))))
Én holnap megyek genetikai UH-ra 10.30-ra. Izgulok, hogy minden rendben lesz e, és hát már látni is szeretném igazán.
Az elmúlt hetet már itthon töltöttem, kiírt az orvos, de nem tudtam nyugodtan ülni, kedden nitritet találtak a vizeletemben, az péntekre eltűnt, pénteken meg minimális fehérjét. Szóval hétfőn megint egy adag pisivel megyek a kórházba. :-) Dokim szerint a terhesgondozóban feleslegesen aggódnak, de azért nyugodtabb lennék ha semmit sem találnának hétfőn...
Még mindig nem érzem igazán a kicsit, figyelek rá nagyon. Mintha lennének furcsa dolgok, amiket nem tudok hova tenni, de még nem tudatosult bennem, hogy ő e az...
Amúgy te jól vagy?
Pocaklakód?
Minden oké veletek?
Köszönöm!:)
Aranyos vagy!:)
Nekem most nem az jutott eszembe, amit írtál. Mindannyian tudjuk hogy mekkora vágyad volt a kislány és mennyire megérdemelted volna, hogy teljesüljön a vágyad. Szerintem hazudna, aki egy ilyen helyzetben azonnal azt mondaná, hogy nem baj, hogy fiú...
Nem gondolom, hogy nem fogadnád el a helyzetet, persze, hogy elfogadod és ugyanúgy fogod szeretni, de most nehéz Neked, és ezt aki egy ici picit ismer, mint mi, az meg is érti ezt...
Szia Candy!
Köszönöm a bátorítást, bár sokan most bizti azt mondják, hogy mi a fenét sajnáltatom magam, hisz van olyan család, ahol küzdeni kell a babáért én meg sírok, hogy fiam lesz és nem kislányom!:(((
Igazuk van, de nem tudok mit csinálni, csalódott vagyok!:(
Nem baj, majd megszokom és minden szép és jó lesz!
Rozali nálunk is esett a hó reggel, de már nyoma sincs. Én reménykedek egy fehér karácsonyban, azt mondták, talán idén van rá esély....
Bárányhimlő? hűűűű nem irigyellek..
Sziasztok kismamik!
Mamika drága nem is tudom mit mondjak, egy emberként izgultunk tegnap és vártunk rád. Szomorú vagyok, hogy a pici baba ennyire megsiratott Téged.
Ne szégyeld a csalódottságod és elkeserettséged, jobb ha ezek az érzések most törnek elő belőled és nem később.
Igazi fiús anyuka leszel, aminek nagyon sok előnye van, el sem tudod képzelni milyen jó sorod lesz majd később, amikor a fiúk oltalmazó karjai között leszel már...
Nagyon remélem, hogy azért tényleg az Élet kárpótol majd egyéb téren!!
Köszi, hogy próbálok lelket önteni belém, próbálom a pozitív oldalát nézni és látom is, nem gondoltam volna, hogy ennyire el fogok keseredni, szégyenlem is magam, mert ez a kis törpe nem tehet semmiről, de az érzéseimet nem tudom irányítani max. elnyomni, de nem hiszem, hogy az jó megoldás!
Tudom, hogy hozzá fogok szokni a gondolathoz, de idő kell!