2010 Májusi babák (beszélgetés)
Sziasztok!Megjöttem nem vészes és beadták!!Kicsit fáj a heje de kibirható,meg amikor kijöttem az orvostol kicsit szurt a pocim,lehet mert kicsit ideges voltam,második voltam!!
Tudom mindjárt kapom,h én balhéztam,h nem veszem fel de csakis azért vettem fel mert ingyenes volt!!
Köszi! :)
Áááá, persze, a férjem sem hisztis, sohaaaaa!!! :)))
Na jó, azért én sem panaszkodhatok! ;)
Ficergő, szerencsés vagy, a Lora nagyon szép név, nekünk is a "listán" volt :-)))))
Rozali, igen makacs és hisztis tud lenni az oroszlán! :) na jó persze kivételek mindig vannak, pl ÉN!! :-))))))))
Zuriel?? érdekes... :-))))))))))))
Amúgy van esélyes nevetek komoly is?
:D
Az én férjem a Zuriel-lel tépi az agyam! Ádámot Zurinak hívta, amíg a pocimban volt, sőt, még mikor megszületett egy ideig akkor is. Nem azért, mert tetszik neki, csak poénból (REMÉLEM!!!!) . :p
jaj ne is mondd, láttam, csak most hirtelen ez a kettő jutott eszembe, mert a férjem mindig azon viccelődik, hogy majd Dzsinó lesz a mi fiunk, ő azt mondja a szülőszobán!!!!!! :-))))))))
Remélem tényleg csak viccelt! :-))))))))
Newgirl, sajnálom, hogy nem tudták megmondani, de hátha a jövőhéten kiderül!!!!
Anikó: sok sikert a vizsgákhoz!!!
sziasztok!
candy, ezek még istenes nevek, nem tudom nektek meg van-e az utónév lexikon, én egy bnőmtől most kaptam meg, abban milyen nevek vannak!!!!mikor elkezdtem olvasni azt hittem lemegyek hídba:):P
Newgirl, sajnálom hogy a pici nem mutatta meg magát... Nem is értem mi az a medence fekvés... mármint még nem hallottam róla és ezért nem tudom elképzelni...
A genetikai vizsgálat miből áll majd?
A te párod is rák?? hűűű akkor nem lehet könnyű neked sem... Az oroszlán férjen meg meglepődöm, hogy ugyaolyan kis tűnődös, mint az én férjem... az oroszlán jegy egy nagyon hirtelen döntésű, legalábis én olyan oroszlán vagyok!!
Rudyvica boldog szülinapot!!!
Ha jól láttam tegnap az iwiwen ma ünnepled, ugye? Most karbantartás miatt nem enged be a rendszer...
Mamika, én is hasonló cipőben járok, lány nevet könnyebb választani, mint fiút... Így aztán mindent, ami egy kicsit is tetszett, vagy illik a vezetéknévhez bekarikáztam, és a férjem is, így azért van egy tiz név, amiből majd választunk...
De hogy milyen nevek vannak???!!!! Andzseló, Dzsinó stb.... hűűűűűű
Ametiszt biztosan jobb életetek van olyan messze innen, mint amilyen itt lett volna, vagy Erdélyben. Remélem boldog vagy ott!
Csodálom azokat, akik fiatalon vették a bátorságot és elmentek innen messze, és sikeres boldog családi közegben élnek most. Ismerőseim élnek Amerikában, Angliában, Irországban, és teljesen más az életszemléletük. Bár ott sem arany folyik a csapból, mégis annyira könyeden élnek. Én nem lettem volna képes itt hagyni a családomat, a nagyszüleimhez a mai napig nagyon ragaszkodom, ők neveltek fel. Érdekes, de a megismerkedésünk előtt három hónappal a férjem kiakart menni Miamiba dolgozni, csak nem készült el az útlevele... milyen érdekes a sors... :-)
Sziasztok!!
Annyi minden történt, itt gyűlnek csak a külön megnyitott ablakok, hogy mindenkinek tudjak válaszolni.
naiv: nekem a doki annyit mondott amikor beadta az oltást, hogy csak annak nem szabad beadni, akinek légzési problémái illetve láza van. Mindenki másnak beadja. Szerintem neked is, de hát ahány ház annyi szokás, szóval biztosan megmondja majd neked a doki!
Köszönöm, a babák nevében is...
Én addig nem vehettem fel az oltást, amíg köhögtem..., de kérdezd meg az orvost, hogy mit mond...
Newgirl, a lényeg, hogy rendben van a pici! Aztán majd jövőhéten megtudod, ki is ő! :)
Carolina! Érdekes lehetett! Gratulálok a (talán) fiúkhoz! :)