2010 Májusi babák (beszélgetés)
nyugi az én manóm is le van maradva egy hetet ezért van két dátumom
a hugom 2800gr-al született meg 50cm-vel és most nagyobb mint a barátnői anyum is kb akkora mint te apum 180cm ugyhogy ne idegeskedj,azt szokták mondani,h mindenkinek a fenekéig ér a keze
Detti!
Nagyon szorítok nektek!!!
Próbálj csak jó dolgokra gondolni, beszélgess a babával, mondd neki, hogy ügyes legyen és gyógyuljon meg!
Ne legyél negatív!
Sziasztok!
Detti! Talán kicsit megnyugszol, ha elmondom, hogy nálunk a családban előfordult ilyesmi az egyik unokatestvéremnél és végül makk egészséges kislánya született. Tényleg felszívódtak a ciszták néhány hét alatt! Bár, tény, hogy akkor az egész családunk aggódott hetekig, ő maga teljesen padlón volt, míg ki nem derült, hogy rendben van, de Neked már itt ez a pozitív példa, úgyhogy bízz benne, hogy minden rendben lesz és ne idegeskedj, mert az árthat a picinek!!
Newgirl, biztosan rendben van minden a Te pindurkáddal is! Nem kell ám mindenkinek hatalmas babának lennie (sem magas felnőttnek ;) )!
Szia Detti!
Én is tegnap voltam Debrecenben genetikai UH-n.
Lehet,láttuk is egymást.Képzeljétek volt ott egy beteg kiasmama magas lázzal,szerencsére szájmaszk volt rajta.
Köszönöm a bíztató szavakat!
Még 10 nap!!!!
Sziasztok!
Detti Drága! Biztosan rendben van a picurka. Bár elhiszem, hogy aggódsz, de a doki megmondta volna , ha baj van. A ciszták meg valóban felszívódnak ahogyan nő. MInden rendben lesz vele másképp nem is lehetne :)))
Sziasztok Szép Napot Mindenkinek!
Detti!
Tudom, hogy üres szónak tünik most minden nyugtató szó, de tényleg bizz az orvosokban!
Biztosan nem lesz semmi probléma, minden rendben lesz, csak erre kell gondolni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudom nem könnyű, nekem is tegnap mikor mondta az UH-os csaj, hogy az alsó értéken vannak a méretei Bogyókának, tehát nincs akkora mint kéne, csak kb 1 héttel kisebb, olyan szomorú, és nyugtalan lettem.
De tudom, hogy most nem nőtt akkorát, lehet azért sem, mert én sem hiztam most semmit, bár nem fogyózom eszem, de ha ezen mullik, hogy ő jól legyen akkor nem érdekel, legyek 80 kiló, csak ő legyen teljesen rendben, ha megszületik, majd leadom, kit érdekel :-)
És ezért is döntöttem a tegnapi Uh után ugy, hogy elmegyek a genetikai Uh-ra is, hogy ugy leszek nyugodt, hogy ha ott komolyabb géppel is megnézik, és mindent rendben találnak akkor nem lehet gond, bár én érzem, hogy igy sincs, dde ha már vannak ezek a lehetőségek, és semmibe nem kerül, csak hogy elmennyek, ddehogy hagyom ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyébbként a kisebbik lánykám, is mindig az alsó értéken volt, 3150 gr-al, és 47 cm-el született, de teljesen egészséges, csak kicsi, még most is.
Én is csak 158 cm.körül vagyok, a párom 183 cm- magas, de hát Bogyóka, ha én rám üt, akkor egy kis csaj lesz belőlle!
Lényeg az egészség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok! Jó reggelt!
Tegnap voltam a 18 hetes uh-on. A baba bal oldali agykamrájában egy 5 és egy 7 mm-es cisztát találtak. Az doki nyugtatott, hogy ez előfordul és 2-3 hét alatt fel szokott szívódni. Azt mondta, most emiatt ne legyen nyugtalan a karácsonyom. Hát köszönöm szépen. 28-án megyek kontrollra. Hát "nagyon szép" karácsonyom lesz!!! Éjszaka már nem aludtam, és ez még így lesz 10 napig!!! Ha erre gondolok, csak sírni tudok!!!!
Jó reggelt mindenkinek!
Gondolhatod, mikor két csík lett a teszten nem is akartunk hinni a szemünknek. Csak bögtünk mint a gyerekek. Hát a kislány már azóta, nagylány lett, de persze nagyon örül a kistesónak. Legalább megvan a babysitter is, és ö szivesen is lesz a tesóval. :) Mi Ausztriában a hegyekben lakunk, tiszta levegő, nagy tér ideális a babának. Nálunk csak privát dokik vannak, de a betegkasza fizeti amelyiknek van szerzödése velük. Igy fogadott orvos nincs, annál szülsz aki ügyeletes éppen a korházban. A hála meg egy babafotós képeslappal kimerül mikor megszületett. Lehet hogy most párod aggodik, hogy majd mit kezd egy fiuval a lányok után. De mikor majd az a kis manó mindenben utánozza, segit neki akkor rájön hogy nem is olyan nehéz. Persze ha fiú lesz nálatok is! :)
A te párod legalább lelkes az enyém le se szarja a neveket!:(((
Örülj neki, hogy foglalkozik vele!:))))
Bocsi... rosszul néztem, igazad van.
Carolinának lesznek ikrei :)
Candy, nagy gratula az ikrekhez, remélem egy fiú és egy kislány lesz :)
Nekem a nagyobbik lánykám bika, rendkivül jó természete van, kisebbik lányom nyilas mint én, de egyáltalán nem hasonlitunk egymásra természetbe, inkább tiszta apja aki bak.
Egyébbként a picurral pontosan arra a napra vagyok kiirva, mikor a nagyobbik lányom született :)
Köszönöm szépen :) Fantasztikus napunk volt, nagyon élveztem..
Az a kár hogy én is mindig lemaradok a beszélgetésekböl, mert csak rövid idöre tudok leülni a gép elé, máskor a párocskám ül elötte mindig. Igy aztán nem olyan buli gondolom nektek sem.
Nekem akkor tuti iker jegyű fiam lesz, de szerintem tök mindegy, mert a másik kettő is egy égetni való rosszaság!:))))
Nekem ez jutott, aki ismeri a Leventét mindenki azt mondja, hogy le a kalappal előttem, hogy ezt csinálom egész nap!:)))
Szerintem artista lesz vagy alpinista vagy valami hasonló!:))
Őrült dolgai vannak és nem ismer lehetetlent!:)))
Szóval ez nem jegyfüggő?:)))
Hogy ti mennyit írtatok megint...én sajna délutánonként nem érek rá ma takarítottam, máskor meg játszunk a fiúkkal!:))
Ma annyira édesek voltak, amíg én kitakarítottam, addig kettesben játszottak délután, teljesen meghatódtam!:))
Carolina!
Gratulálok az ikrekhez újra és újra és remélem, hogy egy fiút és egy kislányt hordassz a szíved alatt az annyira szép, mondjuk a két fiú is, de, hogy egy lány egy fiú...nekem katarzis lenne az tuti!:)))
Rudovica!
Írtam délelőtt IWIW-re, de itt is Istenke éltessen sokáig!:)
Hát nem sok nevet tudtam meg ma tőletek!:))
Látom mindenki tanácstalan még!:)
Mondjuk még mindig jobb, mintha olyan tetszene meg, amit már valamelyikőtök választott!:))
Manna!
Nem kaphatod el olyan szülőtől, akinek beteg a gyereke, csak ha ő még nem esett át rajta és lappang benne, ez tuti!!!!
Azért nézz utána, de én így tudom!
Naiv!
Szerintem jól döntöttél, de lényeg, hogy te megnyugodj!:)))
Newgirl!
Örülök, hogy mindek oké, gondolom, hogy mennyire jó volt látni, szeretném már én is újra, mert a 4D-n semmit nem mutatott magából!:((
MissUrsula!
Tessék jobban vigyázni magatokra, nagy baj is lehetett volna!
Na, jól eldumálok magammal.. :D
Megyek vacsiztatni a családot!