2010 Májusi babák (beszélgetés)
ilyen alapon, az utcán bármikor jöhet egy kóborkutya...nah én azoktól félek!!!
meg sokszor megszökik egy-egy valamelyik háztól, és sétál az utcán, mégha nyakörv is van rajt...volt, hogy nem mentem el a boltig, visszafordultam
Figyu én már annyi tragédiát hallottam ezzel kapcsolatban, együtt nőtt fel a gyerekkel a gyerek csak nézett ki a kerítésen a kutya hátulról nekiment a kisfiúnak és halalra marta, nekem erre nincs szükségem!:((
Imádom az állatokat, de még azok, akik a kutyákkal foglalkoznak(szakemberek)is azt mondják, hogy akár ennyire barátságos az állat meg együtt nőtt fel a gyerekekkel soha semmilyen körülmények között nem szabad egyedül hagyni őket a kutyával!
Állandóan nem lehet a sarkukban lenni és én rettegek attól, hogy bármi bajuk eshene, ezért nem lesz nekünk soha pl. leásott medencénk sem!:)
Én ilyen félős vagyok!
A kis kukac akkorát nőtt a hasamban...már jóval köldök fölött domborodik, meg rugdos...hihetetlen kigömbölyödött a hasam felül is!
(titkon reménykedek ám a csodában, babakocsikat nézegettem de valahogy mind az unisex színekben:DDD)
Nálunk van kutya, németjuhász keverék, szóval nem pici... de mivel őt kiskorában bántották, így ha valaki rákiabált, vagy úgy ment felé, szegény csak ugat veszettül, de hátrál! meg max az ajtónknál elkapná a bokáját...de be lehet mellette jönni...:(
Így lesz mellé az egyik kölyke, aki maradt a 11ből egy fiú a Borisz! Nah két nagy kutya mellett csak nem jön be senki!!!!
Mert ROli is főleg nyáron későn jön, vagy télen így ha már 4kor sötét van, hááát jobb, ha van kutya...MIndig azon paráztam,ha valaki bejönni, még elbújni se tudnék a gyerekekkel, mert olyan a ház...ilyen hülyeségek megfordulnak a fejemben,...
Amúgy miért nem akarsz nagytesű kutyát? Nálunk a Liza a harmadik testvérük, egész nyáron nyúzzák, ráülnek, hemperegnek vele, szerintem Borisszal is így lesz...soha nem féltettem őket, mert egy kutya csak egyszer morogna rá a gyerekekre, vagy kapna oda nekik, akkor menne innen el!!! De szerencse, ilyenről szó sincs...
Szerintem nem ez a fontos vagy igazából nem tudom, de én úgy érzem, hogy mindegy az, hogy a lányom gyereke vagy a fiam gyereke, attól még az én szemem fénye lesz és haza is viszik ha elfáradok, juhééé!:)))))))
Nagyon rámférne egy kis pihi, nyugi stb...!Kimerültem kicsit mostanság!:))))
De bírni kell, mert strapa kanca vagyok vagy mi a szösz!:))
azon gondolkodtam, hogy ha csak fiam lesz, akkor az unokám....nem lesz olyan, hogy a léányom szül, hanem "csak" a fiamnak a barátnője, felesége stb...
értitek...szóval ok, hogy az unokám, talán kicsit másabb, ha az ember lánya szül...
vagy én vagyok hülye, hogy így gondolom????
Szijja!:)
Hogy vagytok?
Mit csinálnak a rosszcsontok?:)
A cikket viszont elolvastam, kész agyrém, tuti sokkot kapnék ha az én lányommal esne meg, de a fiúnak nem maradnának heréi arra mérget vehet!
Amúgy pont tegnap hallottam egy filmben, hogy ha lányod van, akkor a világ összes fülyijére kell figyelned, de ha fiad van, akkor "csak" arra az egyre!:)))
Milyen igaz!:)))
Candy!
Természetesen nem tudom megnyitni!:(
ezt épp tegnap olvastam..
és ez ugye pont a születésszabályzó Kínában..
innentől kezdve ne is csodálkozzunk,ha 11 éves roma lányok szülnek..
cikk: nem is tudom milyen jelző illik rá... az érdekes nem a megfelelő, talán a kissé morbid, nem az sem....
a legfiatalabb édesanya....
bakker, jön a hó vagy mi van????belassult a net...vagy szimplán péntek este van...???:D
tegnap este 10-11óra körül bezzeg működött rendesen:)
én is,én is!:)
egyébként szia mindenki!:)