Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 Májusi babák fórum

2010 Májusi babák (beszélgetés)

9853. Candy82 (válaszként erre: 9850. - Rozali.w)
2010. febr. 8. 11:25

nekünk meg pont a hétvégén mondta egy ismerős, hogy etető széket, hintát, kiskádat meg egy csomó mindent kölcsönad, nem kell venni. Így már két jótevőnk is van, és ha szerencsénk van tényleg nem kell sokat költeni a babára...

Én nem főzök sűrűn, férjemnek fizeti a munkahelye a meleg ebédet, így vacsira nem kell mindig nagy étel... magamnak meg amennyi kell azt megcsinálom... még mindig szöcskebelű vagyok...

9852. Candy82 (válaszként erre: 9849. - Rozali.w)
2010. febr. 8. 11:23

köszönöm Rozali, akkor annyira tényleg nem vészes a helyzet, csak első hallásra... remélem minden rendben lesz vele, még mindig nem ért ide, mert még mindig vizsgálatra vár.... na igen...

Én március 1-én megyek a 30 hetes UH-ra, majd ott kiderül nálam minden rendben van e.

2010. febr. 8. 11:15

Sziasztok anyucik!:)

Remélem mindenki jól van, pocik és a pocaklakók szépen növögetnek, és hogy jó sokat rugdosnak a kis drágák:)

Az én kisbabám is nagyon aktív, ha beindul:) Imádom.:)

Sajna most valami gáz van a gyomrommal, mert napok óta olyan, mintha medicinlabda lenne benne, alig bírok menni, szuszogok, lihegek, bármilyen kis fizikai megerőltetés után. Büfögni alig tudok, és már a hányinger is kerülget. Nemértem, nem tudom az okát, hogy miért. Annámmal nem volt semmi panaszom.

Újra aluszékony lettem, húz az ágy folyamatosan, tisztára, mint az első trimeszterben.

na, nem nyafogok tovább, majd elmúlik:)

9850. Rozali.w (válaszként erre: 9842. - Mamika2)
2010. febr. 8. 11:14

A krumplis tészta legalább eltereli a figyelmed! ;)Nálunk ma (és holnap) parileves és rakott krumpli az ebéd!

Most olyan szűkösen vagyunk anyagilag, hogy előre össze kellett állítani a menüt és aszerint vásárolni, hogy még véletlenül se költsünk többet a szükségesnél. Nem mondom, hogy éhezünk, de nem igazán vagyok hozzászokva az ilyen mérvű számolgatáshoz. :( De valahogy ki kell jönnünk a pénzből és félre is kellene tenni egy keveset a szülésre, meg a pici cuccaira. De ahogy elnézem a dolgainkat, sajna kölcsönpénzből lesz meg minden. :(

9849. Rozali.w (válaszként erre: 9845. - Candy82)
2010. febr. 8. 11:09

Szia!

Nekem az egyik uncsimnak 2 gyerkőcét is a 30. héten vették ki a méhlepény elmeszesedése miatt, ma mindketten felnőtt, egészséges, erős fiatalok! :) És okosak és szépek is! ;) Semmi gond nem volt belőle!!! (de muszáj kivenni, ha a dokik azt mondják, mert ugyanennek az uncsimnak az első gyerkőcét nem vizsgálták rendesen, végigvitte és olyan súlyosan sérült, hogy ma is ápolásra szorul. Se beszélni, se járni.. semmit nem tud és huszonéves.:( ) A lényeg, hogy bízzon a dokikban, ha itt az idő, akkor kiveszik a picit és nem lesz semmi baj!!!!!

amúgy nekem is adtak 30 hetesen Ádámmal egy tüdőérlelőt, hogy ha ki kellene venni idő előtt, akkor ne legyen baj (II. fokban érett méhlepény miatt aggódtak), de aztán mégis 41 hétig volt a pocimban és nem lett semmi baja!

9848. Candy82 (válaszként erre: 9818. - Newgirl)
2010. febr. 8. 11:03
Virágosné nagyon nagyon gratulálunk Nektek!! :-)) Nagyon szolid, csinos ruhád volt!! Lotti babának is nagy élmény lesz ha megérti majd, ő bizony jelen volt anya meg apa esküvőjén... :-))))
9847. Candy82 (válaszként erre: 9783. - Fbab8271ce)
2010. febr. 8. 11:02

Az én hasam formája is nagyon sokat változott, olyan csúcsos hasam lett!!! Döbbenet... majd ma csinálok fotót és igyekszem feltölteni...

Kiderült csütörtök éjjel azért nem tudott aludni a baba mert front volt, pénteken szombaton hatalmas hóesés volt nálunk...

Kicsit kezd kényelmetlen lenni az alvás...

9846. Candy82 (válaszként erre: 9768. - Anikó-77)
2010. febr. 8. 11:00

Családiházat találtunk egy zöldövezeti városrészben, amibe beleszerettünk, csak ahhoz el kellene adni a lakást. Ez most nem könnyű és időben is behatárolt, mert áprilisban én már nem szeretnék költözni... Babának jobb lenne családi házban felnőnie, de majd meglátjuk a szerencse mellénk áll e....

A képek alapján már voltak érdeklődök , hétvégén meg is nézték a lakás, most bizakodunk...

9845. Candy82 (válaszként erre: 9843. - Mamika2)
2010. febr. 8. 10:35
köszi drága, most keresem a neten az infókat, szegény úgy sírt, a pasija is elhagyta, bár nagyon fiatalok 21 évesek mindketten és még az életet sem értik sokszor.... de azért a baba az baba és igyekszem segíteni neki ha mással nem tapasztalattal...
9844. mamika2
2010. febr. 8. 10:35
Mennem kell, pusz mindenkinek!
9843. mamika2 (válaszként erre: 9841. - Candy82)
2010. febr. 8. 10:32
Nyugtasd meg, hogy minden rendben lesz, ebben a magzati korban már elég fejlettek a babák, hogy ne legyen semmi gond, kicsi lesz, de egészséges és ha az orvosok így látják biztonságosnak, akkor bizti minden oké lesz, ha bent maradna nem jutna elég oxigénhez és tápanyaghoz sem!
9842. mamika2
2010. febr. 8. 10:29

Na hazajött a párom és hozott tészát, mondván csináljak krumlis tésztát!:(((

Komolyan mondom, hogy megőrjít már, hogy bármit megbeszélünk csak az ellenkezőjét csinálja!ÁÁÁÁÁÁÁ

Nem is csináltam még és nem is szeretem túlzottan a krumplis tésztát!:(Most állhatok neki főzőcskézni a tököm tele van az egéssszel!:(

Amúgy kibékültünk, de gyanítom, hogy ma megint kiborul a bili, mert több okból is felmérgesített!

9841. Candy82
2010. febr. 8. 10:28

SZiasztok csajok!

SOS segítség kellene, mindjárt itt lesz nálam az egyik rokonom 30 hetes és a mai UH-on azt mondták neki, hogy elöregedett a méhlepény, két hét múlva kontroll és lehet hogy megindtják a szülést. Nagyon ki van, megakarom nyugtatni.

Mit mondjak neki, vagy mit lehet tenni, valakinek ismerős a probléma??

Köszi, aztán visszaolvasok és leszek is...

9840. mamika2 (válaszként erre: 9839. - Rozali.w)
2010. febr. 8. 10:19
Ne is mond, ez a rohadt pénz, minden e körül forog már kezdek bedilizni!:(
9839. Rozali.w (válaszként erre: 9836. - Mamika2)
2010. febr. 8. 10:13

Miért nem sütsz pizzát? Akkor legalább elfoglalod magad a dagasztással, sütéssel egy kis ideig és a párod kívánsága is teljesül! :)

Kibékültetek már?

Én is mindjárt felhívom a 4D uh rendelőt és kérek időpontot. Nem tudom, kapok-e még a hétre, de kíváncsi leszek. Meg egy másik dokihoz is kérek jövő7-re időpontot magánrendelésre. Bár nem tudom, miből fogom kifizetni ezeket a plusz dolgokat. :( Mióta 3 napos munkahétben dolgoznak páromék eléggé le vagyunk égve. :( Ötletem sincs, hogy lesz meg minden Máté születéséig. És hiába keres kiegészítő munkát, egyszerűen semmit nem talál. Eléggé el vagyunk keseredve miatta.

Na de sebaj, majd csak lesz valahogy! :)

9838. Rozali.w
2010. febr. 8. 10:10

Sziasztok!

Newgirl! Szívből gratulálok és sok-sok boldogságot kívánok Nektek! :) Megnézegettem a fotókat, szépek voltatok! :) Olyan csini a rucid, hogy nem is lehet észrevenni a manócskát a pocidban! ;)

9837. mamika2
2010. febr. 8. 09:37
Nyervog az a rohadt macska, már az agyamra megy, állandóan be akar jönni, kiidegel teljesen!
9836. mamika2
2010. febr. 8. 09:34
Nem kell főznöm, mert párom kitalálta, hogy rendeljünk pizzát, remek így legalább nem kell konyházni és szomorkodhatok, hogy nem megyünk dokihoz!:(
9835. mamika2
2010. febr. 8. 09:32
Nincs senki?:(
9834. Detti29 (válaszként erre: 9818. - Newgirl)
2010. febr. 8. 08:24

Newgirl!

Gratulálok és sok boldogságot kívánok!!!!

:-)

9833. mamika2
2010. febr. 8. 07:43

Jó reggelt, elvileg ma mennénk a dokihoz, de nem jött meg a pénzünk így lehet, hogy csak péntek lesz belőle!:(

Kicsit most el vagyok kenődve, mert nagyon beleéltem már magam!:(

Szép napot, alvásidőben leszek!:)

Jaa, Dominik már megint köhög, de mivel nincs szarul, lehet, hogy beviszem az oviba, nehogy már mindig az én gyerekem maradjon le mindenről!

9832. Anikó-77
2010. febr. 7. 17:58
NEWGIRL! Gratulálok Nektek! Sok Boldogságot, minden szépet és jót az elkövetkező min. 100 évre. Bocs, ha keveset írtam :)
2010. febr. 7. 17:00

sziasztok! hogy telt a hétvége?

holnap reggel megyek vércukorra...de lehet Bálintot is vinnem kell, ha nem viszem, akkor meg busszal megyek, szóval mindenképp korán indulok. Nekem a 7es indulás már kora...:)

2010. febr. 7. 14:33

Newgirl!

Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek ezzel a pár sorral!

„A házasság az a műhely, amelyben két ember bölcsességgel,

Türelemmel, és kölcsönös lemondással a közös boldogságon dolgozhat.

Olyan, mint a jó termőföld: csak azt adja vissza megsokszorozva, amit beléje vetnek.”

9829. naiv (válaszként erre: 9818. - Newgirl)
2010. febr. 7. 13:01

Gratulálok!!Nagyon csinik voltatok!!

Sok-sok boldogságot!!!

9828. fbab8271ce (válaszként erre: 9818. - Newgirl)
2010. febr. 7. 12:01
Gratulálok és sok sok boldog évet kívánok!
9827. mamika2
2010. febr. 7. 11:39
Levi felébred, mennem kell, este leszek!:)
9826. mamika2
2010. febr. 7. 11:29

Igen!:)

Nagyon finom lett, még sosem próbáltam csak nem jött fel!:(

9825. Newgirl (válaszként erre: 9824. - Mamika2)
2010. febr. 7. 11:18

Az milyen?

Almás pite féle?

9824. mamika2
2010. febr. 7. 11:15
Megsütöttem az álom almásat és nagyon fini lett, bár a tésztája nem lett olyan magas, mint anyué!:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook