2010 Májusi babák (beszélgetés)
:)
Nem vagy egyedül ezzel:P
Épp most kel az aranygaluskám:)
Sziasztok Remlem Mindenki Rendben van!
Én voltam tegnap tanácsadáson, megint híztam egy kilót, összesen már 8 kilónál tartok,:-(
A vércukor eredményem jó lett, érdekes, hogy nekem is lentebb ment 4.6 volt az éhgyomri, és 4.3 lett a 120 perc utáni terheléses, érdekes.
Sajnos mostanában, megint nincs rendben az emésztésem. :-(
Eszem az aszaltszílvát, eszpumizan gyöngyöt, sok rostos levet iszom, tegnap vettem egy csomó activia joghúrtot, egyszerüen nem tudom mit tehetek még.
Sokat sétálgatok, amikor csak tudok, tanácstalan vagyok.
Mit lehet még tenni?
Segitsetek!
Ballonkabát, alatta egy testszínűharisnya, rávarrva a himbilimbi... :D
Én sem tudok varrni. Kivágtam az anyagot és elvittem egy varrónőhöz, hogy itt és itt varrja össze. Az a baj, hogy az enyém nem lett jó, ezért most kézzel kell öszevarrnom a hosszú pók lábaimat. :(
Mennem kell, mert Levi mindjárt leesik a játéktároló tetejéről!:))))
Pussz!
Ez jó, ti nagyon menős pár vagytok, minig mentek ide-oda, ez nagyon jó!
Én is társasági lény vagyok, de párom meg szinte egyáltalán, amióta megismerük egymást(tavasszal lesz 3 éve)kb. 3* ment el a barátaival szórakozni, dumálni!:)
Ide is csak egyszer hívta őket el a másik lakásba meg egyszer sem!:(((
:)
Mi holnap este farsangozni megyünk!
A férjem mutogatós lesz én pedig fekete özvegy. A jelmezem még csak félig van kész, de remélem jól fog sikerülni.
Pár éve vezettük be a farsangolást a baráti körben és mindig nagyon jó bulik szoktak lenni.
Képzeld sikerült szereznem bohócjelmezt a Dodónak és vettünk hozzá parókát(olyan mikrofon fejeset csak szinesbe)és piros rúzzsal lesz kifestve a kis arca!:))
Annyira édes volt,a mikor felvette a jelmezt meg a parókát...jajj de várom a holnapot!:)))
Megyek olvasok 1 kis szakirodalmat :((( Nem túl érdekes, de muszáj. Később még benézek.
Jók legyetek. Pussz!!!
Helyben és ez kisváros, kisvárosi árakkal. Úgy gondoltam ennyi pénzért nem kínlódok.
Candy addig még sok idő eltelik míg újra munkába állsz főleg ha terveztek másik babócát is. Addig biztos lesz vmi érdekes munka :)
amikor én rádióztam még divat volt az élő műsor, most már minden felvétel, ez nem tetszik... de azért még reménykedek benne hogy a baba/babák után médiában tudok elhelyezkedni...
mamika messze van tudom, de ebben a hónapban már a babakocsival elköltöttük a keretünket... :-(
Jaaa, félre olvastam!:)))
Milyen olcsó volt!:)
Ezeket a tortákat 8-10-ért szokták csinálni nem?
Hol csináltattad?
Süttettem :))) Neem sütöttem.:))
Látod én ügyinek is neveztelek, hogy tortát sütsz :)))
Szia!
Candy!:))
Akkor te is sütöttél már tortát, ki hamis!:))
Méghozzá nem is akármilyet, formatortát enyje én meg azt hittem, hogy felvághatok!:)))