2010 Májusi babák (beszélgetés)
baba, mi is most házasodtunk össze a múlt szombaton :)
és igen, nem változott semmi. de azért mégis.
nagyon boldog a tudat :)
puszi éjjel??? az tényleg extra dolog :-DD
nekünk is van egy tőlünk kb 30 km-re lévő bababarát kórház, de nem hiszem h lemegyünk oda szülni, hacsak nem lesz nálunk valamilyen zárlat
Hát ha kihúzom az utsó UH-ig akkor talán megtudju, de most már úgy vagyok vele, h úgy is meg tudom nem sokára, tehát akár titok is maradhat:)
Képeket rakok fel majd, csak aki csinálta még nem tudta áthozni, mert esküvő után mi utaztunk el egyből, és tegnap jötünk haza, így még nem tudtunk talizni, így még képünk sincs sajnos...:( de amint megkapjuk őket rakok fel:)
Szia Lencsi!
kisfiad lesz vagy kislányod? Neve van már? Hol fogsz szülni? Elárulsz részleteket??? :)
Baba! Gratulálok nektek! :)
Képeket láthatunk???
az érzelmeim nekem sem voltak mások a férjem iránt az esküvő, de kaptam egy erős hovatartozás érzést, ami nekem előtte nem volt meg...
Baba és végülis most már marad titok a kicsi neme??
Sziasztok!
Nem olvastam még teljesen vissza, remélem mindenkinek jól telt a húsvét, és mivel előtte nem tudtam már jönni, utólag kívánok mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket!
Neünk eltelt, szombaton összeházasodtunk, aztán utaztunk anyósékhoz húsvétzni...
Ma voltam CTG-n, amin minden jó lett, bár mocorogni nem nagyon akart, de így is elég jól látszott aminek látszania kellett azt mondta a doki, ja meg még azt, h nem fogom kihúzni a kiírt dátumig, előbb fog jönni... A méhnyakam már majdnem teljesen megrövidült...
Remélem mindenkivel minden rendben van!!!
Mindenkinek puszi és vigyázatok magatokra!!!!
jaj zsu de irigyellek az UH szerint!! nekem még 13 nap addig míg láthatom Zsömit...
lehet h a múltkor rosszul mérték a méhszájat??
sziasztok!
mamika: javítottam..:)0 megint:)
ma voltam dokinál...elvileg minden ok, 2 hete (igaz akkor nem ő volt, hanem helyettesítették) 2000 volt a méhszáj, most ő újra 3100et mondott....érdekes:) első kettővel végig egyforma volt, most meg folyamatosan változik?:DDDDD
és a lényeg: csütörtökön uh!! igaz sima kórházi, de attól függetlenül, h 2d nagyon jó minőségű a kép, és eddig nem panaszkodhatom rá, mert mindig jól láttam, rendesen elmondtak mindent...!!!
Szia Lencsi!
Az eredeti időpont május 17, de az UH szerint 26-ára várható a kicsi.
Én 8 kg plusznál vagyok, de most indulnak meg a kilók szóval szerintem 12 biztosan lesz a végén...
Szerencsére komolyabb bajom, nyügöm, fájdalmam nincs, de ma nagyon fájdogál a hasam, és mivel nincs itthon magne B6 ezért estig fog is sajnos... :-(
Sziasztok!
33 hétben járok közel 20 kg-val, második lurkó. Kezdek vmivé válni mostanság, elkezdtem ödémásodni, és mintha felpuffadna szépen, lassan az arcom is. A hasamon a bőr rettttttttenetesen fáj, pedig kenem-kenem, de sztem nem úszom meg megint a csíkokat. Minden bajom van már, de ami a legijesztőbb a rengeteg hasmegkeményedésem. Május 31-re vagyok kiírva, de nagyon örülnék, ha hamarabb érkezne, mert el sem merem képzelni, hogy fogok kinézni, h ilyen iramban gyarapodom tovább.
A vizesedésről annyit, nem iszom többet, mint máskor, mégis megtörténik. Lehetséges, h ez még fokozódik egy hónapon keresztül?
hát így hogy mi a vége felé vagyunk, nem irigyellek mi előtt álltok...
ma érzem hogy nem vagyok jól, alig van erőm... szerintem majd este mosok csak fel és most lepihenek
Sziasztok!
Vagyok én is csak visszaolvastam!
Látom, mindenki fárad már, én is délutánra teljesen kipurcanok. A lakásunk jól alakul, már csak a neheze van hátra :) a költözés, festés megvan, bútorok megvannak, de még a konyhabútor nincs meg :( sem az úlőgarnitúra, még van 2hét és költözés!
"Szeretem Kaposvárt" ez a város szlogenje :-)))
sokat változott az elmúlt 10 évben, szerencsére jó irányba! :-))))
nagyon fáj a hasam, nincs itthon magne B6.... grrrrr