2010 Májusi babák (beszélgetés)
Mindenki főzi a sonkát?
hol vagytok?
Itt debrecenben sajnos nagyon rossz idő van, esik
VVVVVVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
2010 juniusi babák fórumán van az adatlapja és a naploja.
a 36 hétre született rekag nevű pedig a 2010 áprilisi forumban volt.
Sziasztok!
Tegnap nem voltam mert kertészkedtünk egy kicsit.
Bibócska története engem is érdekelne.Merre találom meg?
Sziasztok!
Most olvastam el bibocska és a 36 hetes bébik történetét.
Nem tudok szóhoz jutni.
Ez egyszerüen hihetetlen és borzalmas.....................................
Boldog és szépséges húsvétot mindenkinek!!! :)
Ha tudok még benézek a nap folyamán, de látom más is készülődik...
Puszi nektek!!!
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
Vigyázzatok magatokra.:)
Puszi
Anikó
Sziasztok!
Mindenkinek Kellemes Husveti Unnepekt kivanok, sok sok locsolot, es pihenest, meg sok finomsagot!!!
Nem soka mind babazni fogunk :)))
Puszi Nektek!
bibócskának olvastam hetek óta a naplóját...olyan jó volt olvasni, h a körülményekhez képest jól alakulnka a dolgok, tud tejcit enni a baba...aztán hirtelen...:(
rekag-ról csak ma hallottam a szörnyű tragédia kapcsán:(
most gyújtottam LAli babának gyertyát:(
Lànyok,bàr nagyon régen irtam ide,most mégismegteszem.Annyi szörnyüség történik mostanaban,annyi baba tàvozik...Könnyes szemmel olvasm hogy mik történnek.Remélem ezen a forumon mindenki babaja a legnagyobb egészségnek fog örvendezni,s nem kell gyaszhirt halani senkitöl.
Mar nincs sok hàtra,habar a szerencsétlenség nem csak az idön mulik.Kérlek vigyazzatok magatokra nagyon!Na meg a babàkra!!!!!!!!
Bibóka esete szörnyű..........ehhez nem erő kell hogy végig tudjam olvasni.
Láb polcolás............tegnap óta nekem is dagad a bokám. Már bevetettem a kamilla tea hatását, de az a baj pihenni kellene. Irták csalánteát ajálott valakinek a védőnő, meg valami gyermekláncfűt.
ja brokkoli vizhajtó meg a zeller.
Fülszúrás.........huh biztos jó kis tortúra lehetett, sajnos mikor 1 hónapja mentem védőnőhöz, egy egészen picurka babalányt szúrtak éppen.
Mitől alakul ki náluk?
Kiskoromban engem nem szúrtak, valami csikot raktak a fülembe, az felszivta talán a váladékot?
Bibócskáról olvastatok? :|:(
Hol lehet megtalálni ezt?
Na megyek lejárt a munkaidőm :)
HÉtvégén költözködünk, úgyhogy kedden majd benézek, kellemes húsvéti ünnepet mindenkinek és jó sok locsolót!!!
Nagyon vigyázzatok magatokra, sok pihi, kevés szénhidrát!! :) :) Szép napot!
Ó szegényke!!! Biztos borzasztó élmény lehetett, de legalább már jól van!
Mamika üzenem neki, hogy nagyon kis hős volt!!!!!!
Elhiszem, itt is jó idő lett Debrecenben
Én is kint lennék legszivesebben
beszéltem mamikával, felszúrták a Dodó fülét, de legalább már nem fáj neki, és holnap mennek majd újra a dokihoz.
a kertben vannak, mert jó idő van, ezért nem tudott netezni... :-)))
vigyázok magamra, aranyos vagy!!! már látom a végét, mossák a teddyjeiket!! :-DDDDD
bresi, tényleg szerencséd van akkor!! :-)
mamikával mi lehet, mármint Dodóval? Lehet felhívom...
sziasztok lányok!
Hát hallom itt a rossz híreket, mindig van valami mire visszajövök :(!
Azért örülök, hogy itt nálunk többé kevésbé mindeni jól van, vizsesedés ellen én azt a jó tanácsot kaptam, hogy kevés fűszer kicsi só, sok folyadéd (max 2,5l)de az folyamatosan, nem egyszerre sok, hogy tudjon ürülni, ja meg az alma, amit már írtatok!
Üdv az újonnan érkezőknek, gratula az esküvőre meg a picire nagyon szépi, meg szépek a pocakos fotók is mindenkiről, meg babók is.
Képzeljétek jövőhéten dolgozom utoljára, megszűnik a cég, még jó hogy engem ez pont már nem érint, mert mindenkit kirúgtak csak engem nem :)
Sőt ha mázlim lesz, mivel védett vagyok, és a tulaj nem akarja felszámoltatni a céget, így az is lehet, hogy két év múlva mikor megszűnik a védettségem még végkielégítés is fog járni :), hát nem jártam szarul, bár bejöttem és még a gépemet sem tudom rendesen elindítani, mert letiltották a hozzáférésem, most itt ülök csak azért hogy ne keljen betegszabira mennenm, mert hát az kevesebb pénz.
Hát nem járt most jól velem a cég, nem tudnak megszabadulni tőlem:)!!
Szia!
Csak óvatosan, lassan!
:-)
Nekem is be volt dagadva a lábam tegnap este.
Most itt ülök, és egy másik székre fel van téve a két lábam, hogy ne lógjon, az igy jó igaz?
Sziasztok Mindenkinek!
megjöttem a kórházi doktorbácsitól.
:-)
Április 14.-én már mennem kell NST-re is és hozzá.
és utánna már hetente egyszer rendszeresen nézni fognak.
Az eredmények döntik el majd, hogy mikor csinálja meg a mütétet, de ha minden rendben van, akkor is legkésőbb május 13.-án megműt.
Majd az eredményektől fűgg, hogy ha szükséges akkor hamarabb, de 39 héttől nem megyünk tovább.
Azért csakugy jó bogyókának, hogy ameddig lehet bent nőjjön fejlődjön szépen ki a kis tüdeje.
Édes volt a doki, mondta, hogy "majd szúrunk, és vágunk" és kész.
De azért kezdek izgulni.
Mindenki jól van?
Most visszaolvslak titteket.
ja ti másról beszéltek?????? olvasom máris!!!
azt hittem még Bibócska, rekag keresem