2010 Májusi babák (beszélgetés)
Jesszus, mekkora!?:)))
Nagy baba lesz nagyon!:)
Nem irigyellek!:)
Imádják egymást nagyon, annyira édes volt, hogy Levi megfogta Dodó kezét és úgy sétáltak!:)
Egy darabig, mert aztán Levikének rugót dugtak a popójába és folyamatosan rohant, lökött fel mindenkit, nem nézett se előre, se hátra csak szaladt, de ő sem tudta, hogy hova, eszméletlen volt!:))))
Apja örült nagyon, lefutotta mellette a Maratont!:)
frissítettem ezerrel, kiváncsi voltam!
A fiúk is milyen nagyot nőttek, olyan aranyosak együtt!
hihi
Helyesek a fiúk és helyes a pocid!!! :)
Sziasztok!
Rakom fel a képeket, aztán vagyok, meg olvasok!:)
:-DDD
Én még nem mertem semmit sem venni neten, de azért majd utoljára körülnézek mégegyszer... kismama nadrágot most két régi nacimból átalakítással varratok, erre a másfél hónapra nem akarok venni.
De a babának is jó lenne még néhány holmi, viszont ezt már a nagyikra és a dédikre hagyom :-D
lehet ka kivágjátok jobban bök a két széle a címkének...ruhától függ, meg h hogyan lehet kiszedni belőle...ugye attól függ, hogy van kivágva...
Bálintnak folyamatosan tiszta pici seb a nyaka, kivakirgálja:( mert valamelyik ruhának bök a cimkéje valószínű...olyan, mintha sok kis csípést elvakart volna... babakorában szerintme egyikük se vakarózott (már persze, amikor olyan nagyok lettek, h odaértek volna a kezükkel, ha zavarja őket:DDDD
szóval lesz egy saját gyönyörű steril ruhánk:)
egyébként 255ben is 2szer voltam ösz uh-n DOminikkal és 2007ben Bálinttal is csak 2szer! Velük a 18hetes után már nem is voltam...mert maszekba meg nem mentme el!
Most más dokihoz járok sztkba, ő elküldött a 3. ra is! A negyedikre általában túlhordás után szoktak beutalót adni, h akkor ugye a méhlepényt, a véráramot stb nézzék, h jó-e még a babának odabent. Hááát most nem szeretném azt megérni, nem szeretném túlhordnai...:) Habár ha egy napot késik a baba, akkor már ikrek lesz...nálunk ez már jóformán hagyomány, ikrek szülőnek nyilas, nyilas szülőnek ikrek gyerek...:)
(nagymamám-papám: nyilas-ikrek szüleim detto mi is párommal ...:) Mivel nyilas gyerekem nincs: most vagy soha:) Vagy megszakítjuk a láncot:)
Egy gyakorlati kérdésem lenne...
A bodykból kivágjam a cimkét? Azt, ami az oldalánál van. 2,5 cm széles és 10 cm hosszú. ???
igen, érdekes :-))
de az milyen különleges h egyszerre szültök, és egy helyen is?