2010 Májusi babák (beszélgetés)
Sokkal kiméletesebb, 1 másodperc alatt megméri a fülben, és nem kell kinozni a babócát a fenekénél,.
Nekem már a nagy lányomnál is ez volt 12 évvel ezelőtt, most sem "engedek" ebből!
Nagyon jó, én nagyon szerettem, csak ajánlani tudom!
:-D
Én meg pelenkázó lappal vagyok még lemaradva, meg holnap ha megyek délután tanácsadásra, bemegyek a Ross...mannba mert a fűl hömérő most ott akciós 4490 Ft. csak, és veszek.
És meg is lesz minden ami kell.
:-)
Jaj ez a keményedés.................őrület.
Rozaliról tényleg ha lesznek hirek, irjon aki tud!!!!!!!!!!!!!
graco sporty pelenkázótáskát vadászok.... ha valaki ráakadna... :-)
úgy néz ki a dombóvári boltban a hét végén lesz... úgy jártam, hogy a brendonban kuponos volt, megrendeltem, erre egy hónap múlva közölték hogy mégsincs... :-((((
Légyszi, írj ha megtudsz vmit!
Köszi!
láttam én is a brendonban pólyákat, szóval még valóban van... :-D
a tea magában se rossz, de egy citromkarikával szuper :-D
Hasonlóképp gondolkodunk. Nekem már Bálintnál sem volt. Akiben nem bíztam meg annak nem adtam oda, hogy felvegye. Nekünk meg nagyon jó volt pólya nélkül is:) Most meg jó meleg lesz, semmi szükség rá sztem.
Bár most vannak vmi újfajta pólyák, de nem hiszem, hogy bárki is kihasználná.
Én sem vettem, tesóm gyerekeitől örököltük meg, annak idején anyukám ragaszkodott hozzá.
Nővérem is még az első gyereknél használta egy darabig, aztán rájött, hogy nem igazán a legpraktikusabb, így a másodiknál már egyáltalán nem is használta. Persze anyukám a mai napig meg van róla győződve, hogy nagyon jó dolog... :)
Én meg nem tudok még hozzászólni...
mamikának is küldhetitek!
nekem az a lényeg: hogy szép egészséges babákról és anyukákról írhassak!!!!!!!!!!!!!!
biztosan minden rendben van, csak most a babócája kicsit lustább, és nincs már ugy helye hogy mocorogjon.
nekem mozog ficánkol, néha tul erőseket is.
Na, jól megijedtem én is.
Rozali száma megvan nekem, de még nem jelzett, hogy mizújs. Mindenképpen szólok, ha történik valami!
Ha nem jelentkezik, szerintem felhívom...
Jajj... annyira rám hozta a frászt...
Lottival biztosan minden rendben van, ilyen gyönyörű névvel nem lehet vele semmi gond! :-D
Egyébként arra gondoltam, hogy a front általánosságban sok mindenkinél okoz galibát, csak a klinikára miért kell emnnie Rozalinak...
Mert nem akarok olyanra gondolni, hogy bármi gond is lenne...
Már mint Rozalinak, miért kell a klinikára mennie ? erre gondolsz?
mert ha bármi van, ott egyből intézkednek, szerintem azért küldték oda.
Holnap megyek a kórházi dokibácsihoz,NST-re 10 órára, és akkor lehet megnéz.
Már régen nézett, de akkor zárva voltam teljesen.
Nem tudom mit néz majd holnap.
De az UH-ot már nagyon várom, hogy mekkora Lottika, ha menni kell, vagyis, ha ki kell, hogy vegye akkor megfelelő mérete legyen, nem szeretném, ha gond lenne, mert nem elég nagy, vagy picike, vagy bármi más.
Minden rendben lesz biztosan.
Hirtelen jött ez a melegfront, tegnap szakadt az eső egész nap, és azért hűvös volt, ma meg nyár van.
szerintem a hétvégén és a jövőhéten sorra mehetünk majd szülni lehet, megtelnek a szülőszobák, az ilyen frontoknál, szkott ez igy lenni, azt hallottam.