2010 Májusi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Ti hogy bírjátok az utolsó heteket??? Nekünk az első babónk lesz, de így a 37. héten már nagyon nyűgös vagyok. Ti hogy vagytok ezzel? A legrosszabb a kézzsibbadás és hogy már nem tudok aludni, de nem is vagyok álmos.
igen... de én kiegyezem, ha műjus egyig egyben vagyok, utána már jöhet!!!!
amúgy május elseje az évforulónk:D akkor randiztunk először..természetesen majálisra mentünk (nálunk itt reptéren van)
most lesz a 8!
Sziasztok!
Lányok, nem tudom mi van a levegőben, de két ismerősöm is a 37ik hétre hozta világra a kislányát, mindkettőnél második babci! A lényeg, h jól vannak. Május 8-ra voltak kiírva. Ők legalább már túl vannak rajta. :) Szép estét! :)
7-e? Az jó 11 nappal korábbi, mint az eredeti... hát már nincs messze.
Nekem II-es volt tegnap a méhlepényem.
Szia Candy!
Anyuék lépcsőházában volt a nemtudomkinek a biciklije,de akkor nagyon szidtam.
Most 7.-ét mondott és azt,hogy III.fokban érett a lepény.
Nyugi, jó kezekben van, a lehető legjobb helyen!!
Amint ír valamit, szólok nektek is!!! Délelőtt pedig hívom, ha nem jelentkezik addig!
Én úgy értelmeztem, NST-n van most is, a flowmetriát reggel csinálják...
De lehet, hogy én keverek össze mindent lányos zavaromban...
nem is azért aggódok, hogy előbb jön, tudom, hogy már most is biztosan szép legény a kis Máté, csak azért aggódom, hogy egyéb vmi következmény ne legyen... most akkor reggelig várhatunk újabb hírekre...
Klári ugye reggel is adsz hírt nekünk!!!????
Szia Töpi!
Nálatok sem tudnak elpakolni a szomszédok a lépcsőházban, vagy a ti biciklitek volt?? Annyira azért csak nem ütötted be, szerintem akkor rögtön görcsölt volna...
És a doki nem mondott közelebbit a "korábbi" érkezésről?
nem lehet és kész! öcsém anno 33. hétr született....25 éve....és hát szép darab ember lett bleőle.:DDDD
..pedig akkor hol volt még iylen komoly technika akár egy koraszülött osztályon!!!!
Sziasztok csajok!
Ma voltunk az első NST-n,minden OK,a doki UH-val is megnézett és azt mondta,hogy ugye már beszéltünk róla,hogy biztosan előbb érkezik.Én meg hirtelen rávágtam,hogy igen,pedig előtte nem is volt szó erről.
A fájásmérő nem működött.Viszont hazafelé a lépcsőházban nem figyeltem és beleállt ill. csak nyomodott a hasamba egy hülye bicikli kormányának vége,remélem nem lett semmi gond.
jaj lányok ha tudnám, h mi bajom itt ülök és potyognak a könyeim
igaz végülis tudom az okát de ezen már rég tul kellene, h legyek
és én ilyeneken bőgök ahelyett,h Rozaliért imátkoznák
Hírem van. Azóta próbáltam még egyszer hívni, de kinyomta... Gondoltam, ilyennel nem ijesztgetlek benneteket...
A lényeg, hogy bent tartották a kórházban, mert az NST szerint nem mozgott eleget Máté, illetve összehúzódásokat is mutatott a gép. Bár a méhszáj teljesen zárt és nem is érzett fájásokat. A biztonság kedvéért kapott tüdőérlelőt is.
Éjszakára bent marad, reggel meglátják, változik-e a helyzet, ha jól emlékszem, csinálnak flowmetriát és az alapján eldöntik, mi legyen.
Remélem, mindent sikerült leírni...
Huhh...
érzem, hogy nincs gond, csak pl sokat kellett várnia, vagy nincs semmi csak a telefonja lenémítva maradt stb....
de most azért nagyon szeretném már ezt biztosra tudni...
köszönöm lányok, szerintem ennyi még belefér a ktg-vetésbe, veszünk egyet van 15%os kuponom is még oda... :-D
Klári.... Rozalit felhívnád megint????
hát talán 2-3 hónapig próbálkoztam fenekénél mérni a nagyobbnak....
korán jöttek a fogai(3hósan)
aztán letettem róla.én a hagyományos higanyosat használom, amíg picik cicizés közben könnyen lehet mérni...:) a baba nyugton van, mert mással van elfoglalva:DDDD