2010 Májusi babák (beszélgetés)
én el is felejtettem továbbnézni a szülőszobát, valamiért olyan halk, és a max hangerőn is nagyon kell fülelnem, így fárasztó nézni...
Szofi és Bogi :-D az első kistündérek...
Tegnap én is tovább néztem a szülőszoba adásait... Megnyugtató látni, hogy minden rendben megy és a végén minden anyuka boldogan mosolyog!
És két kislányunk nekünk is születik ma!!! :)
Szia pocakfestős!!
Meg van még a bébi a hasadon??? :-D
csak egy kép van a kiságyról, valóban nem tettem fel többet :-))
köszönöm szépen a dícséretet, az esküvőnk napja az nagyon emlékezetes marad számomra, életem formáját hoztam (azóta se értem hogyan :-) )
Két szobában akkor le a kalappal előtted, hogy hamarosan három lányzót nevelsz. Mi a második babánál már szeretnénk nagyobba menni majd, pontosabban építkezni. Most pár év múlva talán lesz annyink, hogy vegyünk egy telket, és akkor lassan elkezdjük a munkálatokat.
Szeretném én is úgy szoktatni a kicsit, hogy ne zavarják az emberek és a hang, hogy eltudjon aludni akkor is ha hallja esetleg a másik szobából a hangunkat.
Lassan végére érek a Suttogó könyvnek, abban nagyon sok hasznos erre irányuló tanács van.
:D én is kiváncsi vagyok a bárányokra.
Néztem az iwiw-es képeket, olyan sok a lakásról nincs, de neked nagyon édi pocid van és gyönyörü menyasszony voltál :)
Mi is a Nappaliba határoltunk el egy helyet ahol van az ágyunk, és ott lesz a kiságy is. Nekünk is csak 2 szobánk van.
Mindket lánnyal igy volt, igy ök is eleve megszokták azt, hogy élet van mikor ök alszanak - nem is volt alvási problémájuk, mindenhol, minden körülmény között tudtak tudnak aludni :D
Tervezek egy kis baldachint a kiságy fölé, és azt majd elhúzzuk, hogy a vibralás a tv-böl ne zavarja.
akkor várom a báránykás szoba jelentkezőjét!! :-D megnézném, hogy sikerült... :-DDDDD
nálunk a hálónkba került a kiságy, sokak szerint ez nem a legjobb megoldás, de nem volt más megoldás... majd idővel mi kiköltözünk a nappaliba és akkor saját szobája lesz a kicsinek. Majd arra figyelünk, hogy ne menjen a tévé ha alszik, aztán legyen éjjeli fény, hogy ha kell, akkor lássak :-DDD
Mindjárt nézem a képeket...
Nem én voltam aki báránykákat akart :D
Eleve virág-lepke párositás volt tervezve. A csajok szobáját festettük igy ki, mert a pindur úgyis velünk lesz az elsö idöszakban, amig még éjjel is szoptatok. Majd csak utánna költöztetjük át öt is a csaj szobába.
Na igen, kis lakásra is lehet költeni -ezt csináljuk mi is.. söt néha még többet is lehet, pont azért mert kicsi és másfajta megoldások kellenek.
szia!
valahogy megnyugtató, hogy időre bemegy vki és időre meg is lesz a baba... tudom mindkét szülésnek van előnye hátránya, de nagy előny a tervezésnél a császár. Végülis minden olajozottan megy, és pikkpakk ott a csöppség... :-DDDDD
az iwiwen is van fent kép, meg ide is tettem fel, szép élénk színeink lettek, a kiságynál még a lemosható szivacsfigurák hiányoznak a falról, meg egy polc, és végülis teljesen kész van...
nem gondoltam volna, hogy egy ilyen kis lakásra ennyit lehet költeni :-DDDD
Most a légzésfigyelőn gondolkozunk, úgy volt, hogy kapunk egy angelcare-t kölcsön, de mivel egyben van nekik a bébiőrrel és még csak fél éves a kicsi, nem tudják odaadni. Venni kellene, de én idegentől használtat nem akarok. Most győzködöm magam, hogy érdemes e 21ezerért megvenni újonnan, hiszen két babára terveztük az életünket...
Múltkor kérdeztem, mi lett a báránykákkal, csak nem válaszoltál, nem úgy volt, hogy azok lesznek a pinduri falán?
Szépjóreggelt!
Erának és Ametisznek nagyon-nagyon drukkolok!!! :) Csak ügyesen lányok és babucik! Bár császárnál tudom, hogy inkább a dokiknak kell ügyeskedni:) (én is ezelé nézek...)
Szal hajrá:)
Igen az vagyok, már fél6 óta :D
tudod párom 6kor kell, csajok 7kor, aztán sulielökészités, rendbetevés - pont most lettem kész :)
De legalább nagyon szépek lesztek :)
Jó lett a szin a szobába, elégedett vagy vele?
Szia Vica, te is korai kelő vagy? :-D
nálunk megint szakember van, már elegem van, hogy nem képesek egyszerre jönni, most javítja le a festő a bejárati ajtó körül a falat, megint kosz lesz és por... hetek óta cask takarítok...
jövő héten meg a szoba ajtót jön lecserélni az asztalos... mondanom sem kell, por kosz miegymás... és már ott vannak a babaholmik is... grrrrrr
Mai elsö gondolatom.. Ametisz, Era TI vagytok!
Drukk megy 1000rel :DDDD
De jó nektek, nemsokára már puszilgathatjátok a picurkákat és foghatjátok a kis bársony popsijukat ;DD
Jó reggelt lányok... éjjel szülésről, és a szoptatásról álmodtam, érdekes érzést éreztem álmomban, amikor a picit szoptattam, valóban ilyen lesz?
Era, Ametisz ma csak ők járnak a fejemben... Szerintem az időeltolódás miatt Erának lesz meg előbb a baba, ha jól számolom...
Minden jot holnapra az egesz Csaladnak!
Probalj meg nem nagyon izgulni.:)
Te jo eg,megindul a "majusi" menet.....
Szep almokat, es puszi mindenkinek!
Epp most gondoltam Erara, jo lenne tudni hanykor lesz a randija Bogival :)))
Szoritok neki ejszaka is.....
Majd jelentkezem :DDD
leteszem magam azért vízszintbe...hátha sikerül elaludni
mert itt a gép előtt is megfájdult már a hátam...
és mindjárt szól az ébresztő...!
Gondolok/ gondolunk majd Rád és Erára is sokat!!!!!!MA is egyfolytában emlegettem páromnak, h indulnak a fórumgólyák:D
Mondta ő is, milyen jó, h a világ mennyi részéről vagyunk itt!!!!jó éjt neked is...pihenj valamennyit, ha bírsz:D
Ja, en sem alszom jol mar 4-5 hete, de az utobbi 3 het az borzalmas volt. Meg szerencse, hogy nap kozben neha tudok 1-1 fel orat aludni. Nekem inkabb az orrom dugodik be, es azert, meg nem kapo levegot, mintha fulladnek meg, szoval ilyen felig ulve alszom kint a nappaliban, legujabb partnerem a tv tarsasagaban :)
Azt hittem ti jol alszotok, mert senki nem nagyon panaszkodott...tudom a Vica-nak vannak meg hasonlo tunetei...
nem, nem alszok jól...:(
reggel úgy ébredek, mint akit agyonvertek, kényelmetlen már, nehéz fordulni...szóval nem tudom kipihenni magam, tényleg mint az öregek...fáj mindne csonotm, mikor felébredek...
de ennyi bajom legyen,,,
Elhiszem, hogy meghatodtal, en is nezek rendszeresen minden nap egy ilyen show-t a tv-ben, es mindig 1 baba szuleteset mutatjak. En is mindig nyelem a galuskakat :)))
Tenyleg egy csoda ez az egesz...
Te amugy jol alszol amikor alszol? En nem kapok legegot, nem is szallt le a hasam, nem is tud, mert keresztbe van a kislany...
En is a harmadikon fogok szulni :))))
Ja amugy reggel 7-kor indulunk, 1 oraval kell ott lenni elotte. Vert mar vettek hetfon, azzal most nem bajlodnak...
Igyekszem majd a szobabol megis megereszteni 1 sms-t, ha lesz idom, na meg kedvem :)
Ha nem akkor szombaton irok mindenkepp.
reggel fél4kor megébredtem...érzem én is közeleg a vég:D és még itt vagyok, nem tudok aludni.,.
MA voltam a szülészeten. Második emeleten van az iroda, ott megvettem apukának a steril ruhát (felső, nadrág) amibe majd bejöhet velem a szülőszobára. Ez most egy új dolog, régen nem kellett megvenni...igaz az mosható zöld ruha volt, amit ráadtak..Ez meg valami papírszerű kék...
Szóval másodikon voltam, ott van a szülészet A B C osztálya a pathológia... Hallottam a sok újszülött sírást:DDDD Hát majdnem bőgtem ...mondtam is a babámnak, ide jövünk mi is 2-3 hét múlva. A szülés a 3.-on lesz, ott vannak a szülőszobák. Dominikot még a régiben szültem, Bálinttal, amikor bent voltam, akkor újjították fel épp azt az egész részt, és a másodikon a Vip szobákban lehetett szülni.
Szóval hiába a harmadik szülés ugyanott, mégis tlejesen új lesz:DDD
tiszta jó:D
Olyan jó volt hallani a manósírásokat:D
:DDDD igen keso delutan van :DDDDD
Hu, mar 40-en vagyunk?? Szuper!
akkor etse van?
nem vagyok már képben...ilyenkor szoktál még fent lenni..akkor estefelé van ugye???:DDDD