2010 Májusi babák (beszélgetés)
Hát ez a baj!:))))
A francba már, akkor akartam vásárolni minden félét fiúk nélkül, aztán este meg pletyi a csajokkal, na akkor ez elmarad!:(((
Most mérges vagyok!
Mi meg csak PI-vizet iszunk az tisztított víz, Levi is azt kapott, szóval mi nem forraltunk semmit!
Azt már akartam írni, hogy nem kell minden alkalommal kifőzni a cumisüvegeket, mert az sem jó ha túl steril, akkor jön a szájpenész, persze ez csak tanács, de én egy nap 1-2* főztem ki max. az első hónapokban, aztán már csak napi 1* és soha, semmi bajuk nem volt a fiúknak!
Tesóm csecsemőosztályon dolgozott és ő adta ezt a jó tanácsot és a környezetemben sokan minden alkalommal kifőzték és tényleg nagyobb az esély a szájpenészre úgy!
Bocsi, hogy igy eltünök, közben csajok hazajöttek és ilyenkor foglalkoztatás van, meg elrángattak az új üzletbe ami mellettünk nyilt -örülök neki, mert mindent meg lehet kapni olcsón. De kicipekedtük magunkat azon a 100 méteren is :D
Most fö a kaja párocskám jön hamarosan haza, aztán nekem kell s¨zulöire menni.
Candy, ari vagy, nekem is tetszik, de mondom párom nincs a csengésével megelégedve..
Naiv, örülök, hogy jobban érzed magad.
pont most emlegettelek!!
nagyon irigyellek a holnap miatt, és szorítok neked, hogy Szofival minden rendben legyen!
várjuk a méreteket, no meg ha otthon leszel, akkor majd a részletes beszámolót!
sok puszi nektek!!!
Sziasztok! :)))
Gondoltam bejelentkezek meg a nagy nap elott :)
Holnap ilyenkor tolnak be a mutobe, ha minden terv szerint megy... Termeszetesen irok Zsu-nak amint lehet, a gond az, hogy a szobaba tilos a mobil, szoval csak akkor tudok irni, ha mar ki tudok menni a folyosora, ami talan szombaton lesz. Istenem alig varom mar hogy lassam Szofit :)
Ahoz kepest jol aludtam, olyan nyugalom jott ram, tudom, hogy mi var ram, es ugy erzem keszen allok, csak mar szeretnek tullenni rajta. Ma 1000-el takaritok itthon, hogy lekossem magam, es minden szepen ragyogjon amikor hozzuk haza a kis Dragat. Aztan mosok is, majd feltoltom a hutot, hogy azzal se legyen gond majd egy darabig...
Jaj de jo lesz, holnap mar megolelhetem :))))))
Manna nagyon szep lett a pocid, ugyes a baratnod nagyon.
Vica nagyon szep nevet valasztottal, nekem nagyon tetszik. Sajnalom, hogy gorcseid vanna, rossz lehet. Nekem is vannak, de kozel sem olyan fajdalmas, mint a tied...
Newgirl jo a csalantea, nekem is bejott, de a krumpli-nap is jo nagyon. Meg ha mozgatod a karod, labad, meg az enyhe maszirozas mindig a sziv fele...
naiv fel a fejjel, elmulik ez az allapot, csak a hormonok dolgoznak, meg persze nem konnyu, hogy mindent tudsz az ex-rol, de te most boldog vagy, es a legnagyobb csodat eled at, orulj neki :)
Rozalinak nagyon szurkolok en is, bizom benne, hogy jol vannak, es hamarosan jelentkezik...
Eriknak is megy a drukk ezerrel :)
Kivancsi vagyok kinek hogy kavar be a front, bizti lesz keveredes :)
Ha nem jonnek ma mar, akkor mindenkinek konnyu szulest, egeszseget, es sok szep kisbabat kivanok. Ne izguljatok, minden rendben lesz, senkivel nem lesz semmi baj, es elvezzuk ki ezt a keves idot :)
Sok sok pussz mindenkinek!!!!!!!
Ez annyira izgi!:DDD
Lefeküdtem aludni, de nem tudok, mert állandóan jár az agyam!:)
Era jutott eszembe meg az, hogy május elseje az munkaszüneti nap ugye?
Fél-egy óránként?:DDD
Na én 10 percenként járok pisilni és nem keveset!:)
Nekem nem kell hozzá szerencsére tea, megy az magától is!:)
Szia!Oké Várunk!
Erikáról semmi hir?senkinek?
Megműtötték vajon ma?
egyzser nem vagyok itthon, akkor bezzeg pörög a fórum............:))))))))))
megyünk tovább...majd este jövök...
múltkor vkinek nagyon bevált a főtt krumpli a vízhajtásra, lehet, hogy ki kellene próbálni, ha a gyomrod bírja, hogy mást nem ehetsz.
gondolom, hogy a vége nem kellemes már a terhességnek, de én most szerencsére nagyon jól érzem magam, szerintem azért, mert jól tudok aludni.
kicsit azért szomorú vagyok, mert tudom, hogy kisbabákkal nem leszünk ilyen aktív fórumozók...
Szia!
Nem tudom, néha nagyon az az érzésem,hogy nem fogom.
Majd a csöpségtől függ, hogy mekkora lesz a jövőhéten,és hogy hogyan viselkedik, és aszervezetem is hogyan viselkedik.
Iszok napi 2 litert mindig, nem tudom miért vizesedek, de a tea jó.
Megy a hasam is, szedem a magnéziumot,mégis fáj a derekam,és a hasam.
Ha még igy fog eltelni eza három hét, akkor nem lesz valami kellemes.
Köszönöm, kedves vagy! :)
Na mi még azokból a mintákból élünk, s még van belőle bőven. :)
Egy tubus popsikrémet használtunk el ezen kívül, de annak nagy részét is inkább a cicimre kentem, azért is lett véve.
sudcrem-et mintát kapunk a kórházi csomagban, úgy tudom, szóval azt lehet használni, sokan dícsérik azt a kencét...
nagyon édes a kisfiad!!