2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:) (beszélgetés)
Jó reggelt!
A mai mérlegelés nem borított ki szerencsére 100,6.
Talán holnap már csak két számjegyű lesz.
Ma már megyek úszni is, úgyhogy....
Én most már bevárom a szülinapom. hihi:)
Mert már nem férek a bőrömben. Imádok ilyenkor meg amúgy is sütkérezni.)
képzeljétek úgy néz ki megveszik a bicót. Rálicitáltak:)
Tegnap 2x45percet eddzettem. Ma is fogok majd meglátom mennyit bírok. Így nehezebb náthásan, de nem akarok kifogást keresni ha már így elterveztem hogy napi szinten fogok.
Férjem megjegyezte kisebb a mellem:S Még jó hogy onnan fogyok legelősször ahonnan nem kéne!
Többieknek gratula a minuszokhoz.
ÉLn még mindig taknyos vagyok, meg a legkisebb is.
még shoha:D viccesen hangzik de bizti nehéz. ugrálni meg taposni alapból durva:D el tudom képzelni:)
Extra írtam neked egy levelet. olvastad?:)
Jaj nikol^^
én is utálom az ilyen embereket... egyszer én is lekevertem egy taslát gondolatban egy kis csajnak emiatt. unokatesóm barátnője volt.. életében először járt nálunk karácsonykor és igy beszólt a súlyommal kapcsolatban^^
Etke mi az a kangoo?
Sziasztok!Hogy vagytok?
Tegnap nagy öröm ért,reggel megméreckedtem és 84,2 voltam pedig azt hittem hogy visszasiztam amit tegnep leadta!
Voltak rokonok és mondta az egyik csaj hogy látom Te sem fogytál semmit,mondtam de Te se söt még hiztál is!Nem tetszett Neki!
Sziasztok!
Nekem is lekúszott 3dkg tegnap óta...ill. a testzsírszázalékom is csökkent. :P
Ma visszakapom a binyóm, ami mellé jön egy kölcsön haspad is...úgyh ma lesz edzés dögivel. :)
Na meg jobban oda figyelek,h minőségi kaját egyek...talán pár napig lankadt a figyelmem e téren.
Jo reggelt,
Gratula hozza,csak igy tovabb!
Azért írtam bűnözésnek, mert nem kimondottan egészséges kaja a pizza...ill. azt elég ritkán is enni. :)
Az életmódváltás kapcsán is vannak olyan dolgok, szabályszerűségek, mint egy diétánál. Nem érzek ellentmondást a dologban. :)
jimjam én pár éve ugyanilyen vagyok. régen mikor aktívan sportoltam nem kívántam az édességet. csokit meg pláne nem.. nem is szerettem..
most meg aztán hogy bonbonokat készítek amik isteniek és nem gagyi csokiból vannak.. tényleg totál szerelmes vagyok a jó csokiba:D
De jó neked én édeségfüggő lettem második terheségemnél. Sütit sose ettem most meg...
Csokinak ha nekiállok 1 tábla elfogy!
Valamikor elég jól bírom akár 1 hónapig is, de mielőtt megjön a havim falási roham jön rám és mi máshoz nyúlnék mint az édességhez:S
További ajánlott fórumok:
- Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :)
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Fogyjunk együtt karácsonyig!!!!!
- Készítsünk együtt karácsonyi ajándékokat házilag!
- Kinek mennyibe fog kerülni a karácsony? Mindennel együtt?