2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:) (beszélgetés)
De jó neked én édeségfüggő lettem második terheségemnél. Sütit sose ettem most meg...
Csokinak ha nekiállok 1 tábla elfogy!
Valamikor elég jól bírom akár 1 hónapig is, de mielőtt megjön a havim falási roham jön rám és mi máshoz nyúlnék mint az édességhez:S
Én is fogytam már 30 kg úgy, hogy ettem pizzát.
Ugyanazht a kaját ettem ebédre mint a család többi tagja, csak nyilván kisebb mennyiségben.
Én inkább ettem, eszek egy szelet pizzát, mint lenyomjak a torkomon egy gej édes sütit, vagy csokit. Engem az édességek nem tudnak lázba hozni. Még a terhesség alatt sem tudtam megenni a csokit.
Akkor hajra!
Igazad is van,igy kene csinalni,de akkor a tied nem dieta,nem fogyokura,hanem eletmod!
Azt irtad,h 2,5 kg-val tobb vagy es azt is ,h bunoztel!
Akkor vegulis nem bunoztel,mert te igy eszel,nem igaz?
Nem kotozkodok csak nem ertem! :)
Nem készülök versenyre, és nem diétázom. Változtatok az étkezési szokásaimon és a mozgásra is nagyobb hangsúlyt fektetek, mert ez egészséges.
A pizza is megengedhető, csak nyilván nem minden nap, meg nem egy egész pizzát kell betolni.
Rengetegszer diétáztam és akkor sok dolog volt a tiltólistán...de ennek nincs értelme. Most lassan, de szépen fogyok...és nincsenek nagyobb tilalmak. Minden eszek, csak vannak dolgok, amiket ritkábban (pizza, hambi)...azokat is beleszámolom a napi megehető kalóriamennyiségbe és kész. Jól érzem magam így... Nem szenvedek, hogy jajj ezt se meg azt se ehetek. Most úgy érzem, hogy jól csinálom...jól is érzem magam, haladok is a cél felé..és ez a lényeg...meg az, hogy ezt életem végéig képes lennék csinálni.
Extra!
Valami versenyre keszulsz?
vagy miert fontos ennyire a sulyod?
Szerintem ne tedd magad tonkre,inkabb egyel egeszsegesebben. Ha valaki fogyni akar szerintem ne egyen pizzat,akarmilyen kaloriaszamlalo dietat is folytatsz,hanem ugyanannak a kaloriamennyisegnek megfelelo mondjuk teljes kiorlesu lisztbol keszult valamit,vagy mondjuk zabkorpabol keszult palacsintat... Huuu..nyaaaamiiii!
Elo is kotrom a receptem es csinalok holnap!
De persze nem kell megfogadnod a tanacsom! ;)
Szep napot!
szerintem ne igyál hashajtó teát.. ezek csak pillanatnyilag segítenek, de a bélbolyhaidnak nem tesznek jót és később csak nehezebb lesz. egyél sok rostot igyál sok vizet és rendben leszel:)
a glauber sós víz is jót szokott tenni de ezt sem szabad túlzásba vinni:)
sziasztok!
Ma egy kicsit kedvetlenül indul a reggelem...nem értem, hogy hogyan lehetek 2,5kg-val több, mint tegnap reggel...
Ennyire sokat jelentene, hogy az ember hányszor megy wc-re? :S
Tegnap bűnöztem is, mert pizzát ettem...de benne volt még a kalóriaösszegben, amit ehettem. Na mindegy folytatom ahogy eddig, és nem adom fel. Edzek ma is, iszok egy kis hashajtó teát...és rögtön ott leszek ahol kell. :)
telefonon. a neten hallgatom az 10-15 másodpercet késik szal előbb kellett telefonálnom mielőtt meghallottam volna a számot:D
köszii h curk curk:D
Drukkolok hogy összejöjön a gép, ha nem is ez akkor valami jó!
Tegnap 45percet edzettem még bírtam volna csak későn áltam neki x faktor után.
Képzeljétek nyertem a juventussal:D
Sting lemezt, meg esélyt a koncertre:D ha megnyerem egy karácsonyi ajándék le van tudva. hihi:)))
Egyébként szerintem az elliptikus azért is 1000x jobb mert ha már csak 1 órát állsz és nem ülsz mint a biciklin már akkor is tök sokat tettél magadért:) jaj annyira be vagyok sózva hogy legyen olyan elliptikus amit a csávóka hoz:D amilyen neked van jimjam:)
Persze szívesen várom hogy a többieknek pontosan milyen típus van, megbízható e a trénerük és kellőképp erős. Mert elég nehéz ezt a Hammert kapni sajnos:(
argosz-én is első gyerkőc után ugy fogytam le hog semmit se tornásztam és nem lett baja a bőrömnek.
Most viszont lehet jó ha tornászom, mert nem mindig vagyok túl kitartó a fogyival.
Moncsika1985
Ami nehezebb szamodra,az a jobb neked,mert nagyobb kihivas a testednek.
Hany kilo vagy es milyen magas?
Köszi shila:D
nincs ablakunk:D csak teraszajtó ott meg a beépitett terasz:D meg a bejárati ajtó azon meg kimegy a cicu:D
majd kipróbálom h mindig közvetlenül előtte szellőztetek.
Ja amúgy jó reggelt mindenkinek:)
Szia argosz! gyógyulj meg nyomassad a fokhagymát meg a Cini vitamint:))
sziasztok
volna egy kérdésem, a lassú kocogás és futás helyettesíti a trainert, mert a trainerből letudok nyomni 1órát is de futásból.... hát nem tudom
előre is köszi a választ
Sabri,
En ugy tudom,h az asitozas az oxigen hiany miatt van. Ha teheted es nincs tul hideg,nyisd ki az abalakot es ugy tornazz. Jobb az oxigen ellatas,kis friss levego nem art!
Hajra!
Szia koviildi!
hatalmas gratula a súlyodhoz!
Sziasztok
Ma lemértem magam 101,5 kg. Ez hivatalos eredmény, mert tegnap vettem mérleget.
Örültem az eredménynek, mert nemrég mértem magam anyukám mérlegén, ahol 105 kg voltam (ez kb 1 hónapja volt)
Úgyhogy szerintem mindenképpen sikeresnek mondhatom az eltelt 5 napot.
Szia extra!
Nagyon is szeretnék példa mutató lenni.
Megszeretném mutatni minden Sorstársamnak, hogy végig lehet csinálni egy diétát, ha meg van a kellő motiváció és kitartás. Persze egy nagyon jól összeállított egésznapos étrendre is szükség van, hogy a szervezet ne szenvedjen hiányt semmiben.
Úgy gondolom, hogy egy jó Szakember és egy jó egésznapos étrend nélkül ne vágjon bele senki semmilyen diétába, akinek akkora túlsúlya van, mint ami nekem is volt még februárban(48kg).
Sok sikert kívánok Neked és mindenkinek akinek megvan már a kitűzött cél!
Örülök és köszönöm a lehetőséget, hogy erőt adhatok Nektek!
Szia jimjam!
Köszönöm a gratulációt! Az biztos , hogy meg van a kitartásom, de az lehet, hogy kevés lenne egy diétás egésznapos étrend nélkül. Sőt biztos is, mert éhezés nélkül fogytam le. Nem koplaltam, nem éheztem.
Fantasztikus érzés, amit Neked is kívánok, hogy megéld.
További szép napot Neked!
Szia extra!
Köszönöm a szép szavakat. Nagyon jól esik. Megérdemlem. Megdolgoztam és kitartottam és ki is tartok az álom súlyomig.
Remélem sokáig fogod még a háLYamat kijavítani. Nagyon szeretném, mert az azt jelenti, hogy sokáig jelen leszünk mind ketten a fórumon.
Mire leírom és javítanám, addigra mentem.
De jó ez így.
Még egyszer köszönöm a szavaidat.
Szia!
Ha nem csábulsz el, Az már fél siker. Bár a többi is Rajtad múlik.
Csak így tovább!
Szia Encsi1984!
Sajnos a munkám rendszertelensége és a házi munkák miatt nem nagyon jut időm a sportolásra. Biztos hamarabb lement volna az a -36kg.
De lehet, hogy a bőröm nem lett volna ilyen szép. Megse látszik a ledobott súly. Fantasztikus ez az étrend amit én fogyasztottam. Én vagyok az élő példa arra, hogy kevés illetve ritka sportolás mellett is működik ez a diéta.
Karácsonyra elérem az álomsúlyomat (még 11kg), és utána a súlytartó étrendet fogom remdelni. Akkor biztos stabilizálodik az a -48kg.
Cukrot, koleszterint, vérnyomást, testzsírt stb...mértek.
De minden beállt, és most jók az eredmények, hála a diétának.
Nem teljes vérkép volt.
A jövöhéten megyek el egy teljes vérképet csináltatni, amit egyébként is szoktam minden évben. Remélem, addig az influenzám teljesen elmúlik.
Ha van kérdésed írj bátran.
További szép napot Neked.
Szia v.csilla!
Gratulálok a fogyásodhoz!
Cak így tovább! Ha kellőképpen elszántad magad, akkor sikerülni fog az a -30kg.
JOBBULÁST NEKED VIVIENKE30!
De remélem, hogy azóta már meggyógyultál!
Sziasztok Lányok!
Jó reggelt minden korán kelőnek.
Három napig az ágyat nyomtam. Engem is elkapot ez az influenza járvány.
Ti hogy vagytok? A kilók alakulnak?
indjárt vissza olvasok, mert van mit.
Később jövök.
A Családomnak felkészítem az ebédet.
Addig is szép napot Nektek.
én is megnéztem az x-faktort produkciókat. Örülök h nem a Veca esett ki:) A nyári lányok már az előző műsorban sem nyújtottak kiemelkedőt sajna.. pedig az elején nagyon tetszettek:) Vecát nagyon szeretem:)
Amúgy a dvd-kel az a bajom hogy egyszer megcsinálom és elunom magam... meg a torna közepe tájékán elkezdek ásítozni.. ez mitől van?:D
Köszi a topic címet:) de maradok nálatok?
További ajánlott fórumok:
- Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :)
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Fogyjunk együtt karácsonyig!!!!!
- Készítsünk együtt karácsonyi ajándékokat házilag!
- Kinek mennyibe fog kerülni a karácsony? Mindennel együtt?
- 20 éve ez az első karácsonyom együtt lakva az anyámmal....