2010 júniusi babák (beszélgetés)
Megígérem,hogy pihenek,nem szeretném,ha bármi baja lenne a picinek.Ez most mindennél fontosabb.
Tényleg könnyebben születnek a második babák?mert én este 22-től reggel 5.15-ig szültem.Az egy kicsit hosszú volt.Lerövidíteném ha lehet.
Szia Szilvi!
Tényleg pihenj sokat, akármilyen sok dolgod van. A 36. hét után majd bepótolhatod, akkor már jöhet a bébi. :)
Köszönöm,azt hiszem ezt kell tennem.
Remélem kibírjuk.de még annyi dolgom van.Kezdek egy picit izgulni. :)
3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
Sziasztok lányok.Most jöttem a dokimtól.Csak a sógornőmet kisértem el,mert egy nődokink van,mire megfogta a pocakom és azt mondta,hogy nsgxon kemény és meg akar vizsgálni.Nem mondhattam nemet.A lénye azt mindta,hogy jó lenne ha kibírnék még 3 hetet.Azt írta a papíromra,hogy C:1000.Mit is jelent ez valójában?
Hétfőn 10-re kell mennem NST-re.Május 17-én pedig ultrahangra.
:D Szép emlék!
Nálunk Danit 2005.05.01-én indították először, de a kis drága nem akarta, hogy kínlódjak anyák napján, így csak 05.03-án, mikor újból indították, akkor volt csak hajlandó kibújni... de rég is volt! :)
jajj a torta el ne felejtsem nekem majd 6.ra kell..
és a lányom szülinapjára azt kérte ne vigyem suliba szóval,hogy lóghasson velem...
azt mondja akkor is együtt voltunk mikor született))
kellene rendelnem tortát Daninak, hétfőn 5 éves lesz a nagyfiú. :) Azt mondta, hogy HotWheels-es tortát kér. Na ez az, amit én nem tudok megalkotni. :(
Aki netán nincs képben: a HotWheels egy kisautómárka, hasonló mint a Matchbox, de most ez a menő az oviban. :)
úgy bőgtem mint egy taknyos gyerek...a dokim meg rámförmedt,hogy ne remegjek mert nem tud varrni...
együttérző hangulatában volt épp)