2010 júniusi babák (beszélgetés)
majd szülés után újra))))
remélem...
mikor kiderült hogy hpv vagyok fertőzött és terhesség alatt nem lehet kezelni kérdeztem a dokit hogy ha homeós bogyókat szednék az nem segítene. Erre a válasza az volt hogy szedhetem nyugodtan ha akarom mert ártani nem ártok vele, de használni sem használ.
Sziasztok lanyok! Meg mi is egyben, ejszaka volt sok kontrakciom, de annyira ki voltam merulve, hogy az idot sem mertem. Ma reggelre meg elmult a derekfajas is.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ha nekem este kene szulnom... hat nem tudom, hogy szednek ki a gyerekemet, mert nekem annyi erom sincs addigra, mint egy viharvert verebnek! Fuggetlenul attol, hogy dolgoztam-e, vagy csak lazsaltam aznap!!!
3% elég sok ha szülésről van szó. Szerintem az első babásoknak érdemes. :) ;)
Én nem tenném... Olyan görcseim voltak, hogy nem tudtam felegyenesedni és levegőt venni, izzadtam... Nem szeretném átélni még egyszer. Komolyan mondom, hogy nagyon rossz volt és csak a görcsoldó injekciótól múlt el!!!!!!!
Átküldtem apának picianya fotóit. Teljesen elérzékenyült. Babázni akar:))))
Tegnap volt szülés felkészítő, és ott azt mondta a szülész doki, hogy a homeopátiás bogyók kb. 3%ban járulnak hozzá a szüléshez:(
A szülésznő a szülőszobán azt mondta, hogy ő ajánlja mindenkinek!
Akkor most kinek is kell hinni???
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, nem lehet... a 30 dkg szénhidrát már megvolt. Majd délben. :)) Ha...:)))
jaaaj milyen türelmetlenek vagytok!!!!!!
Na jó már én is nagyon megszorongatnám manócskámat, de neki még bent kell maradni egy kis ideig.
Annyi haszna van, hogy Bogyesz egész nap pörög, ha iszom egy kicsit. Nem mindig kellemes. Kólafüggő lesz szegényem:))))
nagyon szép a babád)))vigyázzatok magatokra)))
és neked semmit nem csinál a cola?
Ez aranyos volt, jót nevettem. mi még engedélyt sem kapunk sajnos, bár nem biztos, hogy lenne kedvem...
szerintem várj még egy kicsit és ha nem háborog akkor hajrá!
Ez jó:))) Én nem fogok szedni semmit. Nincsenek igazán negatív élményeim a szülésről, pedig nem kaptam semmi fájdalomcsillapítót. Ha akkor ment ezek nélkül most is fog. (remélem)
Akkor ez tényleg működik!!!!!!
Én szeretném ha beindulna a jövö hét eleje körül;)
De én sem iszom soha szénsavasat, colát pedig egyáltalán nem:(
Próbálkozzak vajon?????
ezt a cola dolgot még nem hallottam! :-)
Rossz pénz nem vész el :-)))
Le akarok sétálni a homeos gyógyszertárba a szülés előtti golyócskákért, tegnap meggyőzött ez a lány. Na meg ugye a süllyedő hajón nincsenek ateisták. :-)))
A "macskagyökér teát" is úgy iszom, mintha kötelező lenne...
Akkor már ketten vagyunk:))
hát azzal nekem húsvétkor majdnem összejött... Megittam két pohárral úgy, hogy soha nem iszom szénsavasat. olyan gyomorgörcsöt okozott, hogy fetrengtem. Az ügyeletes orvos is be volt szarva, mert csak a hívás után egy órával jött, pedig mondtam, hogy szerintem elég komoly a dolog. Addig nem is ment sehova, míg el nem múlt, mert egyedül voltam és azt mondta, hogy ha beindítja a görcs a szülést, akkor bevisz a kórházba. Hát köszi.
Akkor még megvagy:)))))))))
Én vagyok az a bűnös lélek, aki minden nap iszik kólát. Nemtom, nálam csend van:)))
jó reggelt! na végre érdemes volt felkelni, megnéztem a képeket. Édes ez a pici lány!
Jujj! Nagyon jól hangzik. Éhes vagyok még.. ez jó jel, nem? :D
Szia!
Nekünk már kedden erős javaslatot tett:)
Igyekszünk neki eleget tenni;)
De most hallottam, hogy állítólag a cola is beindítja a szülést?!
Szerintetek?
reméljük bent marad! :-))
Én hagymás rántottát ettem sajttal.
Na, megreggeliztem. 10 dkg főtt krumpli, jó sok sóval, jellemzően pótolandó okokból, valamit egy hagymát fertőtlenítésre. Most várom, vajon mi lesz belőle. :))))
Picianya, gyönyörű ez a kislány:)
Sok boldogságot az egész családnak:)
Én úgy gondolom, edzeni kéne az alfelünket, mert mire odakerülünk, még a végén össze fog nőni:))))))))
További ajánlott fórumok: