2010 júniusi babák (beszélgetés)
Tényleg nagyon jó lenne!!!!!!!
ÁÁÁ,egy nap elég se lenne!!!! :)))
jaj tudod hogy nem untatsz azért vagyunk egymásnak hogy örömünket, bánatunkat megosszuk egymással nem?
Janett hol van? Vajon a reggeli krumpli benne maradt?
Szia!
NAhát ez tök jó!!!!!
Tényleg olyan jó volna egyszer élőben is talákozni!!!!
köszi szépen! :-))
Ég még a gyomrod?
apa is mindig mondja na menj beszélj a csajokkal mert még ma nem ültél elege a gép előtt! :-)))
Ja elfelejtettem de mondani hogy a Tökfej meg a Tücsök megszólítás is menő nálunk, csak ciki a teraszról lekiabálni hogy tökfeeeej
látom nálatok is minden oké! :-)))
Ma az én pocakom is ki akart durranni meg annyira fáj a köldököm? Nektek szokott fájni?
Mennyit nevettem rajtatok:))) Nem foglalkozom vele már...egyébként korrekt többnyire (persze, hogy férfi).
Most jöttünk UH-ról, 2300 g a Milán, óriási, jól látható kukaccal:)))) És minden rendben vele...imáááádom:))) Gyönyörűséges:))) Kis pocok, husis pofival:) Olyan sajtkukac, hogy alig lehetett megvizsgálni az oxigén ellátottságát. Megkérdeztem a dokit, 36 héten nézzük a streptococcust, vagy mit.
sziasztok!
Na megjöttem a dokitól minden rendben van, méhszáj teljesen zárt, Lettynek esze ágában sincs kijönni még. Strepcoc kenetet vett le a doki, itt automatikusan csinálják.
Gyorsan visszaolvasok.
Szép estét csajok!
Picianya annyira formás,husis a Bébi,hogy nem igaz!Gyönyörű!!!Jó egészséget kívánok!
Lassan meglesz a kórházi pakk,de a Párom szerint ennyi cucc nem fog beférni a bőröndbe,sajnos nálunk csak egy bőrönd és egy kézitáska engedélyezett...jóhogy nem szabják meg miket vihetek be...És a szoptatós párnámat meg külön kell bevinnem,mert az sehova nem fér be....
Mi is az interneten ismerkedtünk,lassan 2 éve,most itt horkol mellettem az Uram :))
Én sem hiszek a homeós bogyókban,ennek ellenére ma vettem vagy 4 fajtát,a nevüket ki nem tudnám mondani,de aki eddig használta annak hatott.
Katka nekem is rohadtul ég a gyomrom,de ma vettem egy tábla csokit,ettem 1-2 kockát,és elmúlt,azóta ma még nem égett.Meg kenyérhéjat rágcsálok,ha nagyon eldurvulna az égés.
Ki milyen homeós bogyót vett?
Különben ez a málnalevéltea büdös,nem tetszik!