2010 júniusi babák (beszélgetés)
én postázok majd Apa azt a kevés időt inkább töltse velünk mint rohangálással,ráadásul mindig éjszakás sztem türelme se lenne hozzá
én úgy olvastam elég mindennek a másolata személyi,lakcímkari,anykönyvi-kivonatok,taj-karik de tényleg jobb ha utána kérdez az ember...
na látod ez jó kérdés, de férjecskémet ismervén azt hiszem postázni fogom, ha már van ilyen lehetőség. Csak azt nem tudom hogy elég csak a másolatot elküldeni és az eredetit nem kell bemutatni??Azt hiszem holnap odatelózom és megkérdezem. Végülis a posta is jó és ha elsőbbségivel meg ajánlva teszem fel már másnap tuti ott van.
igen jól tudod))))
az igazolást meg kapod a kórházba a kiskönyved alapján
jah meg a jövedelem igazolás úgyhogy ez meg a gyed melóhoz kötött
a bejelentett béred 70% fogod kapni. Betegszabi alatt csak 60%kaptunk.
én innen a netről töltöttem le semmi extra nem kell hozzá anyakönyvi kivonat,tajkari ha már megvan a baba ha nincs akkor orvosi igazolás meg még vmi passz
csajok a tgyást azt a melóhelyetek igényli meg nektek, az egyszeri anyaságit meg a családi pótlékot azt nekünk kell a Magyar Államkincstárnál.Én így tudom. ÉS azt hiszem mindenikhez kell egy igazolás hogy jártál terhesgondozásra, vagyis az anyaságihoz tuti kell.
nálam mindenképp minibálbér mert saját zseb bánná nekem ugyanis apája volta fönököm
hát majd kiderül mondjuk sok pénzt nem fogok kapni de több mint a semmi
majd szerintem nálunk az andi (könyvelő) intézi mert én teljesen gyagya vagyok hozzá :)
a lányom után anno a melóhelyem intézett mindent de most... örülök,hogy a könyvelő belemászott kissé mert voltam én össze vissza bejelentgetve sajna hol 4 hol 8 óra ugyanott ráadásul minimálra de ő átkreálta a rendszeremet:D a főnök zsebe bánta kissé de hát ez van jó fejek voltak na))
és arról a tgyás - ról mit tudsz
annak az igényléséhez milyen papír kell ?
mert azt elvileg már szülés elött lehet igényelni nem?
szerintem június
ha egyszer jár
csak ide téved egy már babázó hölgyemény és kioktat minket :)
nálam is könyvelő intézett mindent de az anyaságit meg a családi pótlékot én is eltudom mivel az nem függ a melóhelyemtől
jah még vmi megszülök mondjuk 26-án akkor milyen hónapot kell ráírni a családis papírra???mivel a lányom után már megkaptam a juniusit de Noel után is jár a teljes juniusi hónap ugye vagy júlit kell ráírni???
én azt se tudom mit kell
ha eddig a táppénzes papírom a könyvelő vitte akkor utána is ő fogja ?????
Párom unokatesója
ti személyesen viszitek be majd vagy postázzátok pl az anyasági cuccot meg a családit???
olyan lusta vagyok vagy mi..bár most dután belehúztam a melóba na meg átnéztem a papírokat amiket töltögettem is már...
Jaj Cicu!
Nagyon csini vagy! De jó neked!
Cicu)megkukkoltalak)nagyon csini vagy na meg a tengerpart))))))))))hm tök jó
én is lefigyeltelek :)
jó nagy már a pocakod :)
Szia!
Én vagyok. Megnézem a méped...
Sziasztok!
Nálunk minden o.k.
Anduca!
Nem tudom nyitva vagyok-e valamennyire, mert engem még senki nem vizsgált, mióta terhes vagyok, mondjuk nem is bánom. De nem is nagyon fájogatok, csak néha-néha. Szóval nem tudom...
Hmm látom nincs itt senki mikor ittvok.Na mind1.Töltöttem fel egy tegnapi képet.
Szép napot mindenkinek.
Hello van itt valaki???Mizu Thaival? Van új baba?
Itt minden ok.Egyben vagyok még.Puszik!
talán Sunnynak igaza van, itt a hozzáállás, ami ér valamit....esetleg:)
az hiszem akkor este megerőszakolom apát....hátha!!! :DDD
én azt hiszem, ledőlök, nem bírok fent lenni... csak 5 orát aludtam... nagyon húz az ágy... szuper időjárás van: fúj a szél, dörög az ég, zuhog az eső...
én is teljesen zárva vagyok, pedig iszom a málnalevélteát a 35.héttől, jelenleg napi 3 bögrével, tegnaptol szedem az Arnicát-homeobogyo, hetente egyszer tornázok 1 orát - fitlabdán is. összebújás elég ritkán van, lehet, hogy az a baj :) ugye, Ancsi? :) Janettenek, Ildinek gyakori volt, ki is nyíltak :)
Ja, Zsuzsika, a Te méhszájad akkor már biztos nyitva van :) vagy? :)
na látod azért csak ér valamit! :-))
Én még teljesen zárva vagyok! :-((
További ajánlott fórumok: