2010 júniusi babák (beszélgetés)
sziasztok
az új babőhoz gratula , sok tejci ,minden jóóóó...
esty ezt már nem olvasod de szorítok
ma nekem is fura napom van lehet hogy költözködik a leány :) Talán 2 csepp barnás valami kijött meg fájdigál picit a pocim meg a derekam
mondtam apának erre felsorolt egy pár dolgot hogx akkor ki a "hidegbe" meg segítsek neki és akkor bizti jön :)
hát majd kiderül de szerintem sok nem lehet vissza :)
Üdv az új babásoknak!
A pocakosoknak kitartást!
Van valami praktikátok füllyukasztásra?
Nem túl szép Tamara fülecskéje. Alkohollal mosogatom, meg Neogranormonnal kenegetem, de nincs túl sok javulás.
sziasztok Lányok))
Amina gratulálok és minden jót))))
Eszti hát izé drukolok ezerrel))))))))))
tegnap este 11kor én még tüzijátékon voltnam és vártam a hatását de semmi((
egész éjjel tudtam aludni talán 2x voltam kint és fél 9-ig aludtam!!!!!!!!!!!! én aki 3-tól max 7-ig szokott aludni...és még álmi vagyok vagy mi...gyorsba pakolok a mosógépbe meg bedobom a csülköt a sütőbe és punnyadás lesz mert fáj a pocim a derekam a farokcsontom a szeréremcsontom alig tudok ülni állni...tiszta sz*r(((
Hú de hatalmas! Gratulálok hozzá!
Az én lányom ma egy hónapos és még mindig csak 3210 gr :-), de a centi az stimmel:-)
Sziasztok!
Megint csak bekukk sajnos :( nemsokára indulunk Kismanóhoz.. :)
Úgy tűnik Laura jól van, már nem kap gyógyszereket és minden gépről le tudták venni, csak infúziót kap még, mert még nem állt be az evé
s és pótolni kell, de tegnap már ügyesen evett cumival anyatejet és végre a karomba vehettem :)) és már én pelenkázhatom :)
Még nincs teljesen ébren, félálomban van, de már határozottan van különbség az alvás és "ébrenlét" között. Grimaszol, mosolyog, fintorog csak kis lustaság... Ha minden jól megy, estére tudok feltenni képet Nektek.
Köszönjük az aggódást és hogy gondoltok ránk :)
Esztiékért szorítunk :)
Ne haragudjatok, de nem tudom, hogy kinek kell még szorítani, vagy gratulálni, de az illetékesek tegyék magukévá a jókívánságainkat :)
Pocakosoknak kitartás, teli van frontokkal az előrejelzés ;)
Puszi mindenkinek!
Már 6-tol forgolodom az ágyban... mintha én mennék szülni... nem tudtam visszaaludni.
Eszti már jo helyen van... :)
Sziasztok!
Gratulálok!! Sok boldogságot, egészséget!
Szép nagy babád lett. Ha lesz időd, gyere mesélni és képeket is kérünk :)
Szia! Sziasztok!
Gondolunk rád! Minden rendben lesz meglátod!
Minden jót kivánok neked!
Jó reggelt mindenkinek!
Amina gratula! Nem lehetett semmi megszülni azt a szép nagy babót! Sok boldogságot hozzá!
Esty!
Ügyesek legyetek!
Sziasztok!
Gratulálok minden újdonsült Anyukának&Apukának.
Mi is szeretnénk veletek megosztani az örömünk.
2010.06.16-án 13.15-kor megszületett kisfiunk Botond Milán,57 cm és 4150 gr,sima szülés.
Tegnap jöttünk haza,jól vagyunk.:)
Puszi Mindenkinek!
Pocakosok,kitartást!
Na Lányok! eljött az én "frontom" is!:DDD
A körülményekhez képest jól aludtam, fél1 körülig beszélgettünk apával, az utolsó "kettesben" töltött esténkent.. hihetetlenül jó volt!! imádom!!!
aztán fél2kor egy pisi, de vissza tudtam aludni... és utána 5kor keltem! nem álmodtam semmi rosszat, elég kipihentnek érzem magam! azt hiszem beraktunk mindent!:DDD
köszönöm mindenkinek hogy gondoltok rám, és hogy az utolsó napokban bírtátok a nyígásomat! Péntektől hamarabb nem hiszem hogy hazaengednek, de úgyis jelentkezek folyamatosan... tudom milyen izgulni másokért..:DDDDDDD
Minden pocakosnak még kitartást, meg ügyesek legyetek ha közben van valami, de én is tudjak ám róla!:DDD
APa azt mondja, majd ő úgyis közvetít!:DDD
Akik meg babáznak, azoknak sok pihit, tejcsit, nyugalmat, amit szeretnének!!!
Nagyon jó hogy vagytok!!!
Na indulunk!!!
Millió puszi mindenkinek!!:DDDD
Esty!
Gondolok majd rátok sokat!Jelentkezz, ahogy csak tudsz! Jusson eszedbe, te is, hogy aggódsz itt mindenkiért, aki nem jelentkezik!Szorítok nektek ezerrel!
Gondolok Rátok! :))
Mátol én is lázban égek, vasaltam a pici cuccokat és mosolyogtam, beszélgettem babocámmal és nagyon izgatott lettem. Már csak 10 nap :) Holnap már csak egyjegyű szám. Húú, el se hiszem :)
Eszti, ne ültess már semmit, mert megrothad, begyomosodik :D aztán meg vásárolhatod a gyomirtot :D
Szorítok!! Puszi a babádnak is :) Már csak pár ora...
Szia Drága, látom jókor jöttem!
Nagyon szorítok, könnyű, gyors szülést kívánok, várom az sms-ed :)
csajok!!! pár óra, és már nem vagyok itthon!!!!! hihetetlen!! szorítsatok!!! gépem nem lesz, telóról próbálok majd netezni, ha nem megy,akkor majd jövök... egyszercsak!!!:DDDDDDD
imádkozzatok értünk!!!
millió puszi mindenkinek!! nélkületek nem tudom mi lenne!!?DDDDDDDDD
Sziasztok!
Én sem voltam egész nap. Kertet rendeztünk, fűvet nyírtunk, mostam, barátnőztem. Kihasználom az utsó napokat, megyek amerre látok, meg próbálok minél többet kint lenni, mert félek bedepizek majd a sok bentléttől a kórházban meg utána majd itthon.
Évi!
Itt lesz Debrecenben drift, ahol lakunk, én is csak azért merem elengedni!
Majd később még én is benézek.
nagyon nyugis az este úgy nézem sehol senki
majd megint éjjel csiviteltek :)
én meg megyek és kidőlök Jó lesz már elfeküdni Jó éjszakát mindenkinek
A kis gazdáknak jó termést :):):)
szia)remélem hamar lemegy a gyulladás...
hát igen így a vége felé nehéz pláne hogy ennyi babó van már és mind gyönyörű és már mi is nagyon kíváncsiak vagyunk....
az alvás és a pihenés most sem megy már a pocak miatt úgyhogy az nem lesz újdonság...de azért "élvezem" "szeretem" ezt az állapotot csak most már sokkkkk:))
Sziasztok!
Jó rég írtam, rossz volt a net, meg a kis Mazsim minden percem leköti, amit nem akkor próbálok pihenni, mert még mindig gyulladt mind2 cickóm, pedig már a 2. doboz antibiot szedem:(
Viszont tejem rengeteg van, pedig abba hagytam a homeos bogyót, meg a teát, meg az alkohol mentes sört is, csak úgy dől a lé....
Néztem a táblázatot, még sokan vannak pocival:) Olyan szép időszak volt, tiszta nosztalgia....tényleg élvezzétek ki minden percét, még így a végén:)
Én adom az infacolt, és így a büfi is könnyebben kijön, meg szopi közben is büfizünk. Ellestem egy jó technikát, amikor büfiztetem, felhúzom a kis lábait maga alá, és így könnyebben jön minden, alul-fölül:)
Tejserkentő golyók
Hozzávalók: 205g búza, 150g árpa, 100g zab, 1 marék darált kesudió, 150g vaj, 150g barna cukor
Elkészítése: A gabonát ledaráljuk, és a dióval együtt egy lábasban állandó kevergetés mellett megpirítjuk, amíg erősen illatozik. Hozzáadjuk a vajat és addig keverjük, amíg el nem olvad. Ekkor beleszórjuk a cukrot is a lábasba. Pontosan 10 másodperc után levesszük a lábast a tűzről!!! 2-3 evőkanál vizet adunk hozzá és 2,5 cm-es átmérőjű golyókat formázunk, mielőtt a massza kihűlne.
Naponta maximum hármat szabad enni, különben hasmenést okozhat.