2010 júniusi babák (beszélgetés)
az állatokat nem kötelező itatni Akkor is megnőnek csak kicsit lassabban mint vízzel Én egyáltalán nem itatom már csak etetem hogy több legyen
azt én ott hagytam most azon már nem idegesítettem magam le is fejelte a nő:DD az almák meg szétgurultak a kocsiba majdnem mondtam hogy ezt egyesével kérem:DDDDD sztem felmondott volna
szerintem nem, három tyúk, meg két nyúl, az igazán nem sok...vagy? igen?
megrendeléseim meg nem jönnek, volt ma talán öt szotyim...
utána meg diót akartak venni, de azt elutasítottam, akkor még nem volt diófám, dióm meg holnap lesz még így is....akkor vmi gáz van a piacon..éttermi megrendelés akartam teljesíteni, de gondoltam víz kéne előtte...
Hat, koszi lanyok... Akkor megprobalok nem idegeskedni. Remelem, este tobbet fog mutatni a merleg, mint tegnap...
nekem meg szomjan halnak majd...éjszaka meg árvíz volt....elvitte az egyik földemet:(
én is megpróbáltam de nekem se engedi
almát meg diót akartam de nem
lehet valami bibi van a rendszerben
A megrendeléseket teljesítem abból van
ha új növényt kellett venni az ültetéshez nem a vetőmag kereskedésben vettem hanem a piacon Ott olcsóbb
eleinte volt hogy nekem se volt még a farmaranyaimat is beváltottam hogy legyen valamennyi
sok állat ketrecet vettél?
próbálom...:) ilyeneket vetítek majd magam elé, bárcsak jobban menne:)
sztem az almám már rárohadt a fára a tyúkok meg kipusztultak
jóvannna...hisztizni kell, hisztizni kell, kész:) engem is ki szoktak ezzel akasztani...múltkor egy felmosót akartam venni, erre mondja Nekem a pénztáros, hogy nincs rajta vonalkód...és???????? Tőlem mire vár megoldást? Ha a hülye kollegája nem címkézte fel...oldják meg...az a kedvencük, ha olyankor otthagyod, de én azért sem:)))
nálam még karbantartás van
Nem kell félelemmel gondolni rá, hanem arra kell concentrálni, hogy nemsokára a kezedben lesz, és azt már annyira várod, és hamarosan megtörténik, ami nagyon jó dolog, és mindenki örülni fog, boldog leszel te is, meg apa is, és milyen jó lesz, ha majd a hasadra teszik, meg egy csomó ilyen pozitív gondolat....
de ha nem adsz el a piacon, honnan van pénzed?
át szoktam azt állítani persze, már csomó mindent adtam így el, egyszercsak most elfogadja az ajánlatot, azután kiírja, hogy sajnos nem tudja piacra tenni, de miért?
kiakadtam talál egy árat de mi alapján miért nincs kódja minek teszik ki???
gondoltam hisztizek még vmiért:DDDDD
én nem szoktam a piacon eladni mert nagyon alacsonyak az árak
akkor veszik csak meg ha a legkissebb áron adod
Átszoktad írni az eladási árat vagy a gépin dobod fel?
a gépi túl magas
:)
ha nincs kódja ingyen van , megkellett volna fogni és vinni
tudom gyagya vagyok mert nem lehet de hát azért ez kész van de nem lehet megvenni
szerinted miért nem tudok eladni a piacon? nincs egy korty vizem se, és nem tudok venni, mert nem tudok eladni semmit.....(((((((((((((
aztat hogy kell? rám is rám férne....
tökéletes megoldás:) nem kell kukát keresned:))) nincs is min idegeskedni:)
gondoltam bemásolom mert nem akartam hülyeséget írni
Sziasztok!
Csak egy picit tudok most jönni.. nincs időm visszaolvasni :(
Június 14-én 3:36-kor megszületett Novák Laura 3520 g-mal, jelenleg 54 cm.
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, úgy néz ki hogy segített :)
Dióhéjban leírom:
A kitolásnál észrevették, hogy a feje mellett van a köldökzsinór, ezért azonnal megcsászároztak (a feje elszorította a köldökzsinórt és ez oxigénhiányhoz vezetett). Egyből elvitték a koraszülött intenzívre az 1-es számú klinikára, ahol 72 órán keresztül hűtötték. Már felmelegítették, ma már ébredezés volt, kapott anyatejet is :) Egyelőre úgy néz ki, hogy jók az eredményei és a mostani leletek alapján talán nem lesz maradandó károsodása, de még hosszú napok, hetek kérdése, hogy hogyan reagál és fejlődik.
Részletesen le fogok majd mindent írni a naplómba, ha lesz egy kis időm és majd csinálok képeket is, mert már lehet csövek nélkülit is :)
Ancsi, ne haragudj, de Neked már nem tudtam válaszolni, mert nagyon felpörögtek a dolgok :(
Nagyon lemaradtam, remélem mindenkivel minden rendben, légyszi írjátok meg hogy kiért kell izgulni és kinek kell gratulálni :)))
bezzeg Apának sikerült megvennie a játszószőnyeget és most durci vagyok:DDD bementem leendő fiam kerianyjához a melóhelyre jól kidumáltam magam és most sztem már a párjával ilyen kukára vadásznak:DDDD
Te most ezzel akarod stresszelni magad? Ne aggódj, te is jó kezekben leszel, próbáld örömként megélni a várakozást és az indulás-szülést is, ne aggodalommal és félelemmel, mert akkor nem marad szép emlék...
képzeld találtunk "szennyespelustárolót" 2500-ért úgy örültem mint majom a farkának megyünk fizetni nem jó a kód.oké menjünk a vevőszolgálathoz majd ott ,ott sem jó a kód,hívnak egy hülyegyereket hozzon másikat vagy a polcról a kódot,szerinte ilyen nincs is a tescoban,kiderült a "műanyag osztályon" kereste:DDD direkt mondtam a babakocsik alatt találtam...nagy nehezen kitalálják,hogy ez egy "pelenkacsomagolóvödör" és 4390ft mondom jó megveszem erre mondja a nő nem lehet mert nincs kódja és itt elszállt az agyam olyan szépen néztem mkire,Apa szerint még a biztosági őr rémült volt...
Bukásra nincs ellenszer, majd kinövi, amíg hízik, addig semmi baj sincs.
én is elszoktam gondolkodni rajta hogy odabent lakik valaki
még mindíg nem fogtam fel
majd talán ha kint lesz
nyugi, en meg azt nem tudom elképzelni, hogy bent volt, és most a kezemben van, aki a májamat rugdosta olyan kitartóan, és van szeme, keze, lába, mosolyog... meg ilyenek. tök fura
További ajánlott fórumok: