2010 júniusi babák (beszélgetés)
éjjel alszik, néha 10 orát is kibír evés nélkul. csak az a baj, hogy tobbnyire este 6-tol hajnal 4-ig. nem panaszkodom, mert eleget alszom :) napkozben 3 oránként eszik, néha elhúzodik 4 orára, ha épp evés elott elalszik.
Atya világ Évi!!Jól tartod ám Milán babát!Mi ma vagyunk 3 hónaposak,és 5,26kg-osak vagyunk!Igaz,a csajok legyenek vékonyabbak:-)))
Mi most kezdtük a tápszeres pótlást,úgyhogy néha szopi után lehet,hogy keveset keverek be,és nem mindig bírja a 3órát.
igen, evett két óránként, majd három, most pedig csúszunk bele a négy órákba, egyik éjjel visszatértünk a 2,5-re, de most megint négy, de közben nől, tegnap volt 3 hónapos és 6.8 kg.
3 oránként tápot. néha még el sem telik a 3 ora és már éhes. tobbnyire 140 ml-t iszik, néha hagy az uvegben kb. 10 ml-t.
vagyis ritkán eszik???
mi még tartjuk a 2, 2,5 órákat
szia! nálunk dettó ugyanez van.... mondjuk ő aludt reggel 8-10:30 de azóta is tiszta nyügi. sztem a foga is kínozza. ilyenkor olyan jó lenne kiabálni 1et, hogy segítsen egy kicsit valaki, mert hulla fáradt vagyok. no persze sehol senki. hozzánk mindig mindenki azért jön,hogy játszon vele, de eszükbe se jut, hogy egy kicsit megnyugtassák,v. vigasztalják ha vmi baja van. amint látják hogy már nyügis, vagy álmos megpróbálják túlpörgetni a játékaival, egyszerre eléraknak vagy 20-at, szegény zt se tudja melyiket nézze-fogja, amitől mégjobban sír... a másik, meg gond esetén egyből pucol mindenki....
ma tisztára kész vagyok :(((
Nektek mennyi időnként esznek?????Mintha már nem akarna 3 óránként enni...
ez nagyon cuki, Milánnak is tetszett, bár a végén zavarában a vállamba bújt:) elején mosolygottt, de végül zavarba hozta a tüzes spanyol nőőőő:))))
Valaki eszik Milumil Komfort tápszert?Mi egy hete kezdtük a pótlást,és Milumil Ha start-al,de egy kicsit székrekedése volt Korinak,ezért felírták ezt!Hát,ezt meg nem nagyon csípázza!
Sziasztok!
Orulok, hogy rendben vagytok! Reméljuk, tényleg kinovi és az Ocsi se kapja el!
Nekünk sem volt,de mégis úgy felpörgött!Gondolod engedik a kendőt?Majd mindenki dajkálni akarja!
óhhhhhh ez a mosoly :)))))))))))))
nekünk 7végén lesz keresztelés, ha baba fárad a banzájban, altatjuk - aztán meglátjuk, h sikerül... mindenesetre viszem a horrdozókendőt ;)szerencsére a hozzáállással nincs baj
szijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
Ez csúcs volt!Nagyon édes!
ez nagyon jóóóó!:DDDDDDdd édesek!!!!
sziasztok! Csajok, ma front van????? Balázst eddig kb. 5x altattam el reggeltől, és 10 perc után kel... fél óráig vigyorog, aztán rájön hogy fáradt és nyűgös... kész vagyok!! és persze apája dolgozik!:(((
Huh,akkor megvolt az edzés!
De jó hallani,hogy jól esett!!!!
Sziasztok!Már nagyon régen nem voltam,mentségemre szolgáljon,hogy közbejött ez az!Mostmár megpróbálok sűrűbben jönni,azért olvastalak titeket!Próbálkoztam képfeltöltéssel,az utolsót nem sikerül valamiért!Láttam tegnap keresztelő és anyós téma volt!Mi túl vagyunk a keresztlőn,aug.29.-én lezajlott,szegény gyerek kézről kézre járt,írtóra felpörgött,nem is aludt délután,teljesen kiborult estére!Anyós nagy partit szervezett,ordibáltak,ezren voltak,és megkérdezték,hogy miért nem alszik!Én is teljesen kikészültem,de túl vagyunk rajta!
Azt nem veszik észre,hogy ezzel a saját gyereküket és unokájukat is büntetik?Én sem engedném a gyerekem az tuti.Tényleg hős vagy,hogy hagyod.
Győr mellett Győr-ménfőcsanakon lakunk, egész csanakon egy bankautomata van, ami elromlott... El kellett bringáznom a nagyTescoig, ami biciklivel is kb. fél óra, azt hittem kiköpöm a tűdöm, de most már úgy érzem jól esett...
Mi is annyit nevettunk :)! Vegre valami, amit sikerult lencsevegre kapni! :D
Sziasztok Csajok!
Bocs a tegnapi kirohanásért,csak kicsit magam alatt voltam.Nem nagyon szoktam kiteregetni a szennyest,fáj ez nekem így is eléggé,csak már annyira nyomta a lelkem,hogy muszáj volt.
Timcsi,remélem minden rendben lesz,és tényleg csak egyszeri alkalom volt.A krupp az inkább a fiúk betegsége,lányoknál ritkábban fordul elő,hátha csak a vírus miatt volt.Sajna nem tudok ötletet adni,hogy tudnád megelőzni,hogy a kicsi is elkapja,talán a teljes elkülönítés használna,ha megoldható.Én ha beteg vagyok,maszkban szoktam rohangálni,nálunk az be szokott válni.
hát ez kész!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Jo reggelt Anyukak es Babocak!
Megint ide vetodtem a gep ele, mig van egy szabad percem.
Reka szepen no, mostanaban o is rengeteget eszik, sot ejszakankent is felebredn sokszor, hogy enni ker vagy csak nem tud magatol (ertsd: seta es enekles nelkul) visszaaludni. No, meg is latszik a fejemen! :DD
Emelett meg jo kis hisztigep lett, nagyon tud visitani, ha nem tetszik neki (pl. hogy le kell fekudnie).
Latom, anyosos sztorik mentek az utobbi idokben, en inkabb el se olvasom, mert csak nagyon ideges leszek :D.
Feltoltottem egy videot Rekarol :)
[link]
Puszi Nektek!!!! :)
Jó reggelt lányok!
Kiscsajom nő, azt hiszem. Tegnap óta zaba van. Napközben 2 óránként, éjjel 1-2 óránként cici kell! 2x kakálta össze magát az éjjel, annyit evett! Most is sikong, pedig 1,5 órája kapott.
Timcsi!
Jó, hogy alakul a leányzó, reméljük több ilyen nem lesz nála, sem a kisöcsinél.
Kisfiamlesz!
Hát az én gyerekemet így biztos nem látnák a nagyszülők!
Irigy vagyok...Nekem is úgy hiányzik, de nem nagyon tudok elmenni. Egyszer voltam...
További ajánlott fórumok: