2010 júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok lányok!
Nézegettem az előbb az ismerőseim iwiw képeit. Olyan szomorú lettem, mikor megláttam egy-két csini ismerősömet. Csinosan, sminkben, vékonyan... Mikor leszek én olyan? Azt hittem egyre könnyebb lesz, de újra ott tartok, hogy hulla fáradt vagyok, nincs energiám tornázni, a hajam csak összafogva tudom hordani, mert a kiscsaj megzabálja és csak a slampos, bő ruháimba férek bele. Mikor lesz ez másképp? Imádom a kislányom, de szeretném magam újra visszakapni és szép, csinos anyuka lenni.
sziasztok!
Jobbulást és gyors gyógyulást minden babának és mamának,akik betegek!!!!
A keresztelő ruha milyen színű lehet????
Sziasztok!!!
Előre is bocsi hogy ide írok amikor nem ide tartozik csak gyorsan kéne valami válasz mert hiába keresgélek google-ban nem találok jó választ.. :(
Az van hogy kb 10 hónapja nincs fizetve a TB-m de viszont sürgősen el kéne mennem nőgyogyihoz az sztk-ba,de nemtudom hogy így fogadnak-e? Illetve azt olvastam egy fórumon ha befizetem az ehavit akkor ellátnak csak lesz hátralékom de őket az nem zavarja csak az apeh-et...nemtudom ebből mi igaz. Kérlek segítsetek...köszi!!!!
Koszi!
Tegnap voltunk tornán és azt mondta a terapeuta, ha náthás a kicsi, ne tornázzunk, mert kozben nem lélegzik helyesen és akkor felesleges a torna... Milyen jo, hogy 1 hétig náthásan tornáztattam :( Szolhatott volna hamarább is... Oltás után se tornázhat... Már csak az kérdéses, hogy mikor kapja meg az oltást, ha folyton van vmi: ekcéma, nátha...
Most békésen szunyokál, szinte nem is hallani a légzését. Bezzeg hajnalban! Azt hittem, hogy rengeteg kijon az orrábol, hát tévedtem.
Be kell csuknom az ablakot, mert a másik utcában torkukszakadtábol ordítanak a gyerekek és nagyon behallatszik. Kíváncsi vagyok, mit játszanak...
ja és mostmá' nézhetek a neten gerincre vmit, veszek egy k@smodisket... majd beszakad a hátam, de főleg a derekam, még mindig úgy járok, mint egy 9hós kismama, csak mostmár kívűl hordom a tartalmat :)
ma méricskéltem:8,23 kg 3,5 hósan.
mennyi lesz fél évesen ????? :)
hali!
nálunk ma hétágra sütött a nap, ki akartam menni rendbe rakni a virágos kertet, persze segítség sehol. sőőőőőt, mire elaltattam a babit a szomszédba dolgozó stilfűrészes ácsok mindig zörögtek. persze szólni se lehet, mert a drága "uram" az a tetőn, meg a kedves családja :)
azt mondta ma korán végeznek és elmegyünk megvenni a kengurut... tegnap is ezt mondta :(
olyan szupit néztem a br@nd@n-ba. 18kg-ig jó, állítható a popsi méret is, és oldalról kell beletenni a babát. végre mehetnénk kirándulni :)
Ha szoptatod, a tej által védve van. Allítolag.
Leilát nem szoptatom, el is kapta tolem a náthát.
Sziasztok!
Leilám ekcémás, amiota nem szoptatom. Sajnos szteroidos krémet kaptunk. Tegnapelott már nem kentem be, ma már megint látok rajta hámlo foltokat.
Adámnak "tejekcémája" lehet. Az nekem volt babakoromban, amíg az anyum szoptatott, utána elmúlt. Csak az arcomon volt.
Leilának a testén van.
sziasztok, a Milán is elkapott valamit, itt mindenki beteg, én meg nem akarom dokihoz vinni, mit szoktak ilyenkor csinálni egy ilyen pici babával???? Láza nincs, folyik az orra, azt porszizom, de néha már köhög is.
Amúgy ma nagyon műsoros napunk van, nem lehet letenni, ahogy ágyat ér, és rájön hogy nincs a kezemben, sír. Még jó hogy hajanlban felkeltem, és elvégeztem, míg a fiúk aludtak. Sehova nem jutnék ma.
Reggel óta lehányt pulcsiban vagyok, mert persze ezeken a diló napokon össze vissza eszik is, aminek bukás a vége...
Alszik az ölemben, rázom a lábam...előbb már elaludt, Pasi leejti a kulcsát...mindig akkor csinálunk ilyeneket, mikor csendben kéne lenni:)
Elhiszem,hogy aggódsz!Nem igazán értem mért nem érik fel ésszel,hogy pici babához ne menjen betegen a gyerkőc.Én lehet,hogy kiverném, a dilit és ha nem értik meg az az ő szegénységi bizonyítványuk.
Így is eléggé ki vannak téve minden betegségnek ebben a f*s időben a baba,nem kellene házhoz vinni a bajt.
Te szegény!
Mindig akkor hozza a gyerekeket ha betegek.
Ne engedd egy szobába a kicsivel. Bár a múltkor is írtad hogy simogatta betegen. A Párod lehetne megértőbb, hisz Nadin is az Ő lánya.
Boldog 4. hófordulót a maiaknak:)
Beleértve az én kicsikémet is:)
Szia! Hát az én nagylányom egy évesen lett először kruppos, aztán átment bronhitisbe, ami azóta is tart. Ne engedd meg, hogy mindenféle antibiotikumot felírjanak a kislányodnak, mert azok csak gyengíteni fogják ezt az állapotot. Rectodelt kúp mindíg legyen otthon, életet menthet én tudom. Volt egy olyan kemény hónapom, amikor nem aludtam, a karomban fogtam a kislányom amíg az ügyelet ki nem ért. Szinte minden nap rájött ez az ugatós köhögés. Azóta is ha valaki köhög összerezdülök. Nehéz időszak volt. Remélem kislánykádnál nem fog többet előfordulni. Nagyon vigyázz rá. Szellőztess sokat, a hideg a krupp ellensége. Nekem még a torkát is borogatnom kellett... nagyon együttérzek veled igazán. Fel a fejjel ügyes vagy te, jól csináltad. Én most azon izgulok, hogy párom fiától a kislányom az arcüreggyulladást ne kapja el... nem lehetett meggyőzni, hogy halasszuk el a láthatást... ez van. Szép napot neked és ezeknél csak jobb és nyugisabb éjszakákat.
Márti