2010 júniusi babák (beszélgetés)
ja, még azt meg akartam írni, hogy tegnap olvastam, hogy oltások után egy hétig erősen hat a babák teljes rendszerére, lehet mindig felborul tőle, viselkedés, evés, alvás...bármi, Tök jó, hogy ha nem fáj a hasuk, elkezdenek fogzani, közben megkergülnek az oltásoktól...
Azt hiszem innom kellene valami erőset Nekem is...na majd márciusban...
Szerintem az olaj sokkal jobb, mint a Ba.é sampon. Legalábbis minekünk az előbbi jobban bevált. Én vastagon bekenem Momo fejbőrét kb. fél órával fürdés előtt és egy kis sapit húzok a fejébe.
Nagyobbik fiamnál sokat szenvedtünk ezzel a problémával. Azóta is bánom, hogy kezdetben inkább samponoztuk. Mikor az olajhoz visszatértünk hamar rendbe is jött. Titok a rendszerességben van.:):):)
Szóval én olaj párti vagyok.:):):):)
nem tudom mi van a bbabival 4x kelt már a 2. nap.... remélem nem ez lesz az új szokása.....
a fejem olyan mint a mosogatórongy... drága párom meg megkérdezte éjjel ,mi van vele, hogy már 2x felkelt. mondtam neki ez a 4. csak te jól alszol
nekünk is van lidlis zsákunk, én ma abba vittem ki reggel... jó csípős volt az idő.
mi nagyobbat vettünk, legalább az átmeneti időre jó lesz :)))
vki írta a minap a koszmó elleni sampont. én babaolajat használok rá.
a sampon mennyi idő alatt tünteti el ????
Sziasztok!
jó hír, gesztenye eltakarítva :))))) bár az tényleg nem volt vicces
hétvégén keresztelő...... anyós meg akarja hívni nővére 38 éves sérült gyerekét.... hát én szerintem meg van annak a magához való esze.. tököm ki van vele, hogy mindig meg kell hívni... mondtam anyósnak, hogy nem!!!!!!!!!!!!!!!!!
most jött az olyanszegényszerencsétlen dumával, de én akkor sem. nekem is van kettő mamámon ragadt hülye nagybátyám, mégse hívom meg őket, nem habparty lesz a pics@ba.... totál kikeltem
magamból
ja múlthéten műtötték anyóst eü műtéttel, hétvégén már elzúzott a nyaralóba takarítani, a héten nem ment dolgozni mert "szarul" van, de kinn kapál a kertben, nekem meg jön, hogy miért nem viszem az unokát nem jól van, nem tud kijönni.
háp-háp-háp
Szép jó napot
olyan leleassúlt vagyok ma
ez a gesztenyés sztori nagyon vov
nem szeretnék takarítani utána
az én mamim főzni szokta , úgy is fincsi meg sütve is
lehet hogy 2-3 hét múlva dolgozni fogok heti 1 vagy 2 napot
a babi meg nappal a mamával lesz
na ezt hogy fogom kibírni :(
Sziasztok!
Én is be szoktam vágni x alakba és még nekem se robbant fel.
JO reggelt!
Lanyok, beirdaljatok a gesztenyet? mert en beszoktam es nekem meg sosem robbantak fel es nem ragdt sehova, kb fel ora es megsul szepen.
En kessen vagok egy x-et a tetejere.
Vagyok, vagyok! Sziasztok!
Csak én is kissé hulla vagyok mostanság, és örültem, ha csak visszaolvasgattam. Meg már gondoltam hülyének néztek, hogy feszt csak panaszkodni jövök. De sajna mostanság is rengetegszer ébred a babim, már kezdek beletörődni. És napköben is elég nehéz vele sokszor, lassan már menekülnek tőle a segítségeim is, kivéve anyum.
De most nem panaszkodom, mert ma este elmehettem hastáncra és nagyon de nagyon jó volt. Jó hangos dübörgő zene és sok-sok mozgás végre! Alig álltam a végére, de kiszálltak a gondok is a fejemből, most nem bánom az előttünk álló éjszakát sem.
Basszus! Holnap tutira nem röhögsz majd, ha nekiállsz takarítani! Egyszer járt a konyhámban gesztenye, többet biztosan nem fog! Ugyanez a sztori, annyira ráragadt a sütőre meg mindenre, hogy majdhogynem vésőkalapács kellett a takarításhoz! Nagyon durva volt!
Kitartás!